Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kokusu biminki gibi ağır değildi canım,ben çok kullanmıyorum yağ çöz bir aspiratöre işte.Benimde bitmiş almam lazım.

Yatak odasını dikişe temizlicem
Balkonu temizlicem
Oğlumun dolabını duzenlicem
Bir helva kavurup apartmana dağitacam ölmüşerimize gelsin diye ama belki yarın yaparım çalışanlar var bugün boş daire olmasın diye

Kırmızı oda sen de izliyor musuun
Evet izliyorum ama dun izleyemedim youtube dan izlicem tekrarini
Ben o saatte eve yeni girmiş oluyom şike var baaane
Hanimlar güzel hanimlar yapmayin kırk yılda bi madolyanlan çicek aldım simdi onu da iptal edicek
Cok güzel olur.
Kuran okumak
Kitap okumak
Spor yapmak
Minnagim aleximle ilgilenmek
Kokusu biminki gibi ağır değildi canım,ben çok kullanmıyorum yağ çöz bir aspiratöre işte.Benimde bitmiş almam lazım.
Canim firina ne kullaniyosun? Gecen bayagi mücadele ettim yag cöz pek ise yaramadi. Limonla karbonati karistirip 5 dk beklettim mis gibi yapti ama firini hicbisey kalmadi

21 kasım Hedefler
️Ütü yapılacak
️Ebeveyn banyosu elden geçecek (kullanmıyoruz merdiven gibi ıvır zıvırlar var )
️Çamaşır makinesinin deterjan gözü temizlenecek
️Kitabımı bitireceğim (az kaldı)
️Kişisel bakım yapabilirim
️ 1 Yasin okurum

gunaydin bugün eve gidicem tek cocuklar yokken toplayayim biraz koli falan. ilk defa kendim tasinicam dua edin bana

Allah kolaylık versin ❤

Alex de kim?

Günaydın..
Dün gergin bir gündü.
Bu gün bir şeyler yaparak rahatlamalıyım.

banyoyu komple temizleyebilirim..
mutfaktaki erzak yerlerini duzenleyebilirim.
tv ünitesini temizleyebilirim..
kişisel bakım yapabilirim.
annemlere çıkıp bir çay içerek kafa dağıtabilirim..
kitap okuyabilirim..

Alex benim minnak muhabbet kusum babasi fenevli oldugu icin sari mavi alip adini da alex koydu
Ama gecenlerde farkettik ki kızmıs erkek degil
Alex kaldı adı dimi
Bize de petshop'un erkek diye verdiği kuşcağzıma riki adını koyduk sonra fark ettik kızmış adı öyle kaldı yavrumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…