- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Cağnımm kahvaltıya pişi yaptım e tabi her yer yağ oldu dağ gibi bulaşık yıkadım onun üzerine çok iyi geldiEvinin sultanı,güzel hanımlar.Biz varsak,biz mutluysak evlerimiz ev oluyor. Her evin bir kokusu vardır,evi ev yapan,dışardan eve girince oh dedirten.
Yapılan işin azı çoğu yoktur,her ne yapıyorsak ev halkına ikramımız bu bizim,zorunluluğumuz değil.Yaptığımız işin kıymetini bilen insanlar olsun inşaallah hep hayatımızda.
Ne çok iş yaptık diye mükemmeliz,ne de az yaptık diye eksiğiz, her halimizle değerliyiz biz.İyi ki varız,iyi ki kadınız. Dokunduğumuz yeri parlatırız,renklendiririz.
Rabbimin bize emanet ettiği bu bedene en güzel şekilde bakmak,korumak önceliğimiz.Biz gülersek dünya güler.
Eki Görüntüle 2725189
@Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Neyle sildinCağnımm kahvaltıya pişi yaptım e tabi her yer yağ oldu dağ gibi bulaşık yıkadım onun üzerine çok iyi geldi
Olsa da yesemCağnımm kahvaltıya pişi yaptım e tabi her yer yağ oldu dağ gibi bulaşık yıkadım onun üzerine çok iyi geldi
Diyet noldu seninOlsa da yesem
ay beni de ekleyinMutfak masam yok salondaki yemek masamı temızleyeyim
Kapımıda sileyim
Hemen belirleyeyım hedeflerı
Ben karbonatla limonla temizleyince fırının demirleri paslandı(bu tepsının gectıgı yerler) iyi mi temızlemedım ne yaptım bilmiyorum sımdı a101 fırın temizleyicisı ile temizliyorum
Ayy taktik yok bam bam bam diyesim geldi kusura bakmayinay bana da tavsiye verin. çalışıyorum 7 de evde oluyorum. zaten bütün gün pilim bitmiş oluyor ama yine de düzenli ve tertipli bir bayanım. yine de bir tavsiye olsa fena olmaz :)
Ayy taktik yok bam bam bam diyesim geldi kusura bakmayin
Yağçöz sıktım sonra normal bulaşık süngerini köpürtüp sildim bimde satılan mikrofiber cam bezleri var onunla duruladım o bezleri güzelce sıkıp silince iz kalmıyor özellikle gri renk beyaz eşyaları onunla siliyorum şokun filan da var cam bezi ama onları beğenmedimNeyle sildin
Otobüse vereyim 7-8 saate gelirOlsa da yesem
Valla mekanin sahibiay vardıırrr benim henüz çocuğum yok onun için yeterli vaktim oluyor. çalışanlar için de tavsiye ve ödev rica ediyorum :)
Kız marka soruyorum. Yağ çöz markasıYağçöz sıktım sonra normal bulaşık süngerini köpürtüp sildim bimde satılan mikrofiber cam bezleri var onunla duruladım o bezleri güzelce sıkıp silince iz kalmıyor özellikle gri renk beyaz eşyaları onunla siliyorum şokun filan da var cam bezi ama onları beğenmedim
Otobüse vereyim 7-8 saate gelir
hadi negoocuğum seni bekliyoruuuum :)
Şoktan almıştım galiba yağçözüKız marka soruyorum. Yağ çöz markası
Ben de silvanın cam bezini kullanıyorum. Ocak cam siyah lanet bişey benimki
Düşünün aklına yazan parmağına paylaşan kalbine sağlık.. yüzümüzü güldürdün kalbimizi ferahlattin Allahta senin kalbine huzur bedenine sağlık versinEvinin sultanı,güzel hanımlar.Biz varsak,biz mutluysak evlerimiz ev oluyor. Her evin bir kokusu vardır,evi ev yapan,dışardan eve girince oh dedirten.
Yapılan işin azı çoğu yoktur,her ne yapıyorsak ev halkına ikramımız bu bizim,zorunluluğumuz değil.Yaptığımız işin kıymetini bilen insanlar olsun inşaallah hep hayatımızda.
Ne çok iş yaptık diye mükemmeliz,ne de az yaptık diye eksiğiz, her halimizle değerliyiz biz.İyi ki varız,iyi ki kadınız. Dokunduğumuz yeri parlatırız,renklendiririz.
Rabbimin bize emanet ettiği bu bedene en güzel şekilde bakmak,korumak önceliğimiz.Biz gülersek dünya güler.
Eki Görüntüle 2725189
@Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Sağol canım bakayım ben deŞoktan almıştım galiba yağçözü
Çok problemlerimiz oldu aynı evde iken.Amiin
Siz evi ayırdığınız için mi böyle yapıyor,derdi ne:/
Sen de sağol canım ben kimyasallara pek dokunamıyorum eldiven giyiyorum cilt döküntülerim oluyor böyle eldiven kullandığım için pek markaya takılmıyorumSağol canım bakayım ben de
Rabbim şifa versin.Sen de sağol canım ben kimyasallara pek dokunamıyorum eldiven giyiyorum cilt döküntülerim oluyor böyle eldiven kullandığım için pek markaya takılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?