Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cağnımm kahvaltıya pişi yaptım e tabi her yer yağ oldu dağ gibi bulaşık yıkadım onun üzerine çok iyi geldi

Eklentiler

• D5066837-C77C-4E22-B9CB-F1B31C5FA3E5.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 44
ay beni de ekleyin

Yağçöz sıktım sonra normal bulaşık süngerini köpürtüp sildim bimde satılan mikrofiber cam bezleri var onunla duruladım o bezleri güzelce sıkıp silince iz kalmıyor özellikle gri renk beyaz eşyaları onunla siliyorum şokun filan da var cam bezi ama onları beğenmedim
Otobüse vereyim 7-8 saate gelir

Eklentiler

• 95BA2B99-9F8F-4B71-A93D-97035D8418C2.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 36
Kız marka soruyorum. Yağ çöz markası
Ben de silvanın cam bezini kullanıyorum. Ocak cam siyah lanet bişey benimki

Düşünün aklına yazan parmağına paylaşan kalbine sağlık.. yüzümüzü güldürdün kalbimizi ferahlattin Allahta senin kalbine huzur bedenine sağlık versin

Amiin

Siz evi ayırdığınız için mi böyle yapıyor,derdi ne:/
Çok problemlerimiz oldu aynı evde iken.
10 yıl gibi bi süre katlandım.
Burada anlatamayacağım kadar çok ve ileri duzey kötülüğü dokundu.
Kızıma, bana...
Evliliğime..
huzuruma..
Yanındayken bizi istemezdi
Sizden bi ayrılsam kurban kesecem derdi
Şimdi ayrı ama hala bu eve gelme çabası
"Oğlumun evi" diye diye yuzsuzlukle..
Ben 10 yıl belki düzelir diye sabrettim.
Düzelmedi.
Ordan yetişiyor evime huzursuzluğa..
Eşim dün hep sUratliydi

Nego kızım mesela artık kendini buldu istemiyor o kadını. Dün sınır krizine girdi. O gitsin yoksa polisi ararim istemiyorum evimde diye. Komşular geldi hatta ne oluyor diye. Polisi çaldırdı sonra polis geri dönüş yaptı kızıma açmadı..
Sonra kv beddua lanet okuya okuya gitti evden..
Ama ben eşime dedim. Gelmesin olay olacak.. hem yasak var. Sen git anneni ziyaret et. Dinlemedi

Kızlar ben çocuk odaları, yatak odası komple kaldırıp indirdim temizledim mis sirkeler ile yerleri.. evimdeki kötü enerjiler yok olur belki..
Holü sildim süpürsün. Tuvaleti çamaşır suyu ile yıkadım komple..
Simdi salona geçicem.
Şarjım çok az ..
Tekrar gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…