Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mehfam
Nego

ben geldim
bulaşık makinesi boşaltıldı
yeniden doldurulup çalıştırıldı
mutfak dolapları dıştan ve bulaşık makinesi silindi
mutfak masasının denk geldiği fayanslar silindi
eşim geldi ona filtre kahve yaptım. şimdi filtre kahve içiyorum ben de:)

ellerine sağlık reyyanim:)

ben birazdan ders çalışmaya baslicam:) ara verdikçe temizlik yaparım. senin dolaptan başka işin var mi

Bugun bunlari yaparsam buyuk bir is basarmis olacam. Umarim listeyi tamamlayabilirim.
Suana kadar cocuklar okula birakildi. suan saat 10.10 kalkip kahvalti hazirlanip kahvalti yapilacak, hamur yogrulacak ve 12ye kadar camasir katlanacak 12 de evden cikmam lazim.

geri donunce de listenin kalani tamamlanacak, nolur tamamlansin

O kesin ben olamam yemek bulaşıkları toplanmış oluyor tezgah pür düzen de biz termosa çay koyup yatana kadar çay içiyoruz resmen
Yani beni arıyorsun mu bide U UcanSupurge demişti sanırsam
Evet evet kaçta başlayalım
evet hadi gidelim reyyanim
Ben de ben de

Selam hatunlar

Sabah kız canlı dersi için uyandı ben kalkasım yoktu yataktan, Allahtan adam kahvaltı vs istemeden kalkıp ise gidiyor hiç bana göre değil o saatte kalk hazırla
Ha soz konusu çocuk olunca kalkıyorum ama..
Annem geldi kahvaltı yaptık bi güzel..şimdi keyif kahvesindeyim..

Neyse

Dün evimi dip bucak temizlediği için bugün sadece oglusumun odasını kaldiricam o da çok kirli diye değil can sikintisindan
Ödevimi dün yaptiydim ama bu gün de üstünden geçerim. Zaten temiz

Paspasin birinin saçak kısmı yırtılmış onu dikicem birazdan.
Bulaşık makinesi acarım.
Sonra o bitince çamaşır ..

O kesin ben olamam yemek bulaşıkları toplanmış oluyor tezgah pür düzen de biz termosa çay koyup yatana kadar çay içiyoruz resmen

Evet evet kaçta başlayalım

Ben de ben de

canısı ben şimdi derse oturuyorum saat 14:00 de kapisak :)

Mehfam iş yoksa otur reyyanim ya ille iş olcak diye bişey yok
benim salon perdeleri yıkanacak kalmıştı, avizeler ve kapılar silinecek ama ders çalışmam lazım hepsini yapamam sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…