Atak badim bir saat mi
Atak badim bir saat mi
Gidek satı benim de az isim kaldıbı saat çok kız ders çalışcam. molada temizlik yapiyom
yarım saat gidek mi
Geçmiş olsun canım benim. Bugün az dinlensen olmaz mıSabah ardiyeyi dökmüştüm,yarısı kaldı onu yapıcam
Evi süpürmem lazım
Wc temizlenecek
Ama enerjim yoksa,eşimdi kızdı akşam beraber yapardık diye ardiyeyi.Sırtın ağrıyor hala zorluyorsun diyor.Haklı da,omuzlarımdan aşağı halsizlik var.Dün fena üşüttüm galiba
kalanı akşam yapsın eşin yeter yüklenme kendine sen artık yaSabah ardiyeyi dökmüştüm,yarısı kaldı onu yapıcam
Evi süpürmem lazım
Wc temizlenecek
Ama enerjim yok, eşimde kızdı akşam beraber yapardık diye ardiyeyi.Sırtın ağrıyor hala zorluyorsun diyor.Haklı da,omuzlarımdan aşağı halsizlik var.Dün fena üşüttüm galiba
Gidek satı benim de az isim kaldı
9 bucugu buldu Benim mutfak malesef dunDün akşam mutfağı kim erken toplamıştısaat yazalım lütfen
@Bonus
@pawlover
@musluk suyu
kk birinci noteri
terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
havali-
@s i d e l y a
Geçmiş olsun canım benim. Bugün az dinlensen olmaz mı
Uzanıcam şimdi çocuklar durursa.Tadım yok hiçkalanı akşam yapsın eşin yeter yüklenme kendine sen artık ya
hadi gidek tellikim
Yok canım gun ıcınde gayet neselı vs sadece biraz ıstahı gitti gıbı onuda sutu cogalttıAcaba havadan sudan mi dedim bir derdi var gibi değil anlayamıyorum gün içinde herhangi bir şey yok sadece uykuya dalma sorunu yasiyor senin gün içinde bir fark var mı peki
Çok geçmiş olsun bence çok yoruyorsun kendiniSabah ardiyeyi dökmüştüm,yarısı kaldı onu yapıcam
Evi süpürmem lazım
Wc temizlenecek
Ama enerjim yok, eşimde kızdı akşam beraber yapardık diye ardiyeyi.Sırtın ağrıyor hala zorluyorsun diyor.Haklı da,omuzlarımdan aşağı halsizlik var.Dün fena üşüttüm galiba
Helalllll sana be biz varya yılın badisi secilecez görürsünAy regl oldum çok ağrım var karnıma sırtıma bıçaklar saplıyorlar resmen. İlk defa ağrılı geçiyor ya. Canlı ders var oğlanın bitsin girişicem işlere.
Oturma odası topla süpür sil
Giriş topla süpür sil vestiyer aynasını sil
Mutfak topla ocağı sil artık anka leş gibi oldu(silmekten kastım diş fırçasıyla girişmek. Yoksa her gün 1 kat alıyorum üstten) süpür
Buzdolabını sil
yatak odası topla süpür sil
çocuk odası topla süpür sil
Yemek yap mutfağı toplu tut 40 tane malzeme kirletme
yazarken bile yoruldum bakalım akşama rapor veririm
Benle miHelalllll sana be biz varya yılın badisi secilecez görürsün
Geçmiş olsunUzanıcam şimdi çocuklar durursa.Tadım yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?