Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim muhabbet temiz ya ama hint bülbülleri aşırı pis,kümes gibi kokuyor,sürekli yavruluyor,en son 5 tane daha yavru oldu verdik.Tamamen götürmesini istiyorum,diğer kuşum aşkım yetiyor bana
Resim var mı bulbullerin
Maşallah.. bizin papağanlar ciflesiyorlar ama henüz yumurta yok

Nego özel bir vitamin falan mi almak lazım bu kuşlara? Biz normal sularına vitamin koyuyoruz ama acaba başka ihtiyaçları mı var? Inan evde envai çeşit mama var yani eksik tutmuyoruz hicbiseylerini
Canım muhabbet kuşuna normal yem veriyoruz,ekstra bir şey vermiyoruz.
Hint bülbülleri yeni yavru çıkarınca yumurta haşlayıp kabuğuyla ezip veriyorum her gün,yavrular büyüyene kadar

Resim var mı bulbullerin
Maşallah.. bizin papağanlar ciflesiyorlar ama henüz yumurta yok
Bol yavru istiyorsan hint bülbülü al ama kafesten çıkarılmıyor ele gelen bir tür değil ve cidden eve uygun değil çok çok batıyor kafesi.Ayda bir nerdeyse yavrular,o derece
Bir ara atarım özelden

Şu kuslar ne çok tüy döküyor delirecem
Şimdi temizledim altlarını ev de supurecez mecbur resmen kafamda tüyler ucusuyor
Benimki de öyle ya bezdim artik kafes temizlemekten
Benim muhabbet temiz ya ama hint bülbülleri aşırı pis,kümes gibi kokuyor,sürekli yavruluyor,en son 5 tane daha yavru oldu verdik.Tamamen götürmesini istiyorum,diğer kuşum aşkım yetiyor bana
Muhabbbet kusun yavruydu dimi canim ondan temiz. Buyuyunce tüy dokmeye basliyo ilk aldigim zamanlar kafaeste hicbisey olmuyodu neyine pis diyolar bu kuslarin diyodum su an gördüm
Eki Görüntüle 2729066
Sayfanın marifetli hatunlarına..
Içimden geldi❣
Ayy bu renge bayilirim

Salonu süpürdüm

Herşeyi hali dahil silkeledim nasıl böyle 1 günde toz kaplıyor anlamıyorum...

Holü kaldırdım süpürdüm sildim

Çamaşırlar kurumuş onları katlayıp çocuk odası süpürmem lazım. Bu kırık süpürge ile

Sonrası yatış

Kızlar bazanin altından birşey alacaktım , alacağım şeyi kendime doğru çekerken toz olduğu gibi cigerime doldu o an nefes alıyordum hepsini içime cektim
Çok oksurdum acaba bir şey olur mu?
Koskoca çift kişilik yatağı çekip altını supuremiyorum
Eşimin evde kalmasını bekliyorum ki supureyim

Bugün hiç iş yapmadım.
Sabah nevresimleri değiştim. Kahvaltı edip bulaşıkları makinaya doldurup makinayı açtım. Yemek vardı dünden. Isıttım yedik bulaşıkları yıkadım. Çayın yanına tatlı yaptım.

tüm gün yaptıklarım bu kadar.

İyi akşamlar kızlar
Sabah uyandıktan sonra çocuklara kahvaltı ettirdim. Sofrayı topladım. Sonra yatakları topladım. Banyo paspaslarını makineye attım. Kuruyan çamaşırları katladım. Yemeklerimi yaptım. Bütün evi süpürdüm. Aslında hiç oturmadım ama yazacak bir şey de kalmadı
Nego cum bulaşıkları topladım ama pazardan alınan sebzeler süzülüyor tezgahta. Toplamış sayılıyor muyum?

Mutfağı topladıktan sonra hemen foruma girdim :) Aslında saat altıda mutfakla ilgili tüm işlerim bitmiş olacaktı, tam masaya oturduk eşimi iş yerinden çağırdılar. Az önce de eşim yedi, hemen tabağını makinaya koyup geldim. Bugün izin günümdü günü kendime ayırmak istedim.
Kişisel bakım yaptım,
Kahvaltı yaptım, mutfağı ve bulaşıkları toparladım,
Bir makina çamaşır yıkandı astım onları. Şimdi ikinci makina çalışıyor, bitince onları da asacağım,
Tuvaleti, lavaboyu ve duş kabinini temizledim,
El havlularını değiştirdim,
Banyo çöpünü boşalttım,
Az önce mutfağı topladım, temizledim, bulaşık makinasını çalıştırdım.

Ben de iki gündür bütün yaprakları sardım buzluğa koydum hazırda bekliyorlar

Günlük işlerimiz haricinde ekstra Genellikle ertelenen bir iş yapıyoruz
Sarma sarınca sağ omuzum tutuluyor benim
Hiç anlamıyorum neden ince olsun diye kendimi mi kasıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…