Resim var mı bulbullerinBenim muhabbet temiz yaama hint bülbülleri aşırı pis,kümes gibi kokuyor,sürekli yavruluyor,en son 5 tane daha yavru oldu verdik.Tamamen götürmesini istiyorum,diğer kuşum aşkım yetiyor bana
Canım muhabbet kuşuna normal yem veriyoruz,ekstra bir şey vermiyoruz.Nego özel bir vitamin falan mi almak lazım bu kuşlara? Biz normal sularına vitamin koyuyoruz ama acaba başka ihtiyaçları mı var? Inan evde envai çeşit mama var yani eksik tutmuyoruz hicbiseylerini
Bol yavru istiyorsan hint bülbülü al ama kafesten çıkarılmıyor ele gelen bir tür değil ve cidden eve uygun değil çok çok batıyor kafesi.Ayda bir nerdeyse yavrular,o dereceResim var mı bulbullerin
Maşallah.. bizin papağanlar ciflesiyorlar ama henüz yumurta yok
Ozaman tan üretim kuşu deseneBol yavru istiyorsan hint bülbülü al ama kafesten çıkarılmıyor ele gelen bir tür değil ve cidden eve uygun değil çok çok batıyor kafesi.Ayda bir nerdeyse yavrular,o derece
Bir ara atarım özelden
Benimki de öyle ya bezdim artik kafes temizlemektenŞu kuslar ne çok tüy döküyor delirecem
Şimdi temizledim altlarını ev de supurecez mecbur resmen kafamda tüyler ucusuyor
Muhabbbet kusun yavruydu dimi canim ondan temiz. Buyuyunce tüy dokmeye basliyo ilk aldigim zamanlar kafaeste hicbisey olmuyodu neyine pis diyolar bu kuslarin diyodum su an gördümBenim muhabbet temiz yaama hint bülbülleri aşırı pis,kümes gibi kokuyor,sürekli yavruluyor,en son 5 tane daha yavru oldu verdik.Tamamen götürmesini istiyorum,diğer kuşum aşkım yetiyor bana
Ayy bu renge bayilirim
Neden öyle dedin ki yok değilim vallaHayırlı olsun Merve hamile misin?
Gördüm hemde ikizdi galibaGebelik takvimi çıkıyor da ondan sordum
Ben de iki gündür bütün yaprakları sardım buzluğa koydum hazırda bekliyorlarSarma sardım
Günlük işlerimiz haricinde ekstra Genellikle ertelenen bir iş yapıyoruzödev nasıl oluyor anlatırmısınız
Evet bugün sessiz ben de bildirim ayarları bozuldu falan sandım
Sarma sarınca sağ omuzum tutuluyor benimBen de iki gündür bütün yaprakları sardım buzluğa koydum hazırda bekliyorlar
Günlük işlerimiz haricinde ekstra Genellikle ertelenen bir iş yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?