- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Çok iyi canım Allah razı olsun..Kan değerleri dengesiz gittiği için hastanede tutuyor Dr. Hergün kontrol etmem lazım başka türlü riskli olur dedi ama maaşallah kendisi çok iyi. Sağol canım eksik olma arkadaşının annesini unutmayan ince ruhlu arkadaşımH hasbeenandgone annen nasıl oldu?
Canım etiket yapıştırabilirsin yanlarına,bulman daha kolay olurNego bisey sorcam ya. Buzlugu düzenlemk icin de bi yol var mi cok doldurdugum zaman persembe pazarina dönüyo buzlandigi icin bazi seylerin ne oldugunu anlamiyorum. Anlamak problem değil ama her acisimda oranin öyle daginik olmasi beni cok geriyo
Şimdi pişiyor.Karnıyarık yaptım.İçini fazla hazırladım,yanına mantar da doldurdum.Şimdi de makarna haşlıyorum öğlene yoğurtlu,üstüne karnıyarık içinden dökücem mis.Bu gün ne yemek yapacaksınız allah aşkına yıldım şu yemek olayından..
Tavuk çorbasını tuttum. Bu dönem iyi gider hemen buzluktan tavuk çıkarayım anca açılır.. bizimkiler pilav seviyor pilav yaparim yanına. Ama ana yemek düşünüyorum hala .Şimdi pişiyor.Karnıyarık yaptım.İçini fazla hazırladım,yanına mantar da doldurdum.Şimdi de makarna haşlıyorum öğlene yoğurtlu,üstüne karnıyarık içinden dökücem mis.
Akşama da işte tavuk çorbası ve karnıyarık olur.
CanımNego Acaba bugün ne pisiriyoruz diye konu falan mi açsan kuzum? herkes ne pisirdigini hatta bilmediğimiz bir yemek olursa tarifini falan paylaşsa ne iyi olurdu fikir olurdu..
Linkini atsan canım yazarım elbette görmedim benCanımFeslegen Kokulu Nane nin var konusu.
Ben bazen yaptığım işi yazarken menüde yazıyorum,bir kaç defa söylemiştim herkes yazsa güzel olur diye ama
Açılmasını beklemeden atıyorum düdüklüye haşlanıyor.Tavuk çorbasını tuttum. Bu dönem iyi gider hemen buzluktan tavuk çıkarayım anca açılır.. bizimkiler pilav seviyor pilav yaparim yanına. Ama ana yemek düşünüyorum hala .
Sağol canim
Taze fasulye vardı bak iyi oldu çok sağol canimAçılmasını beklemeden atıyorum düdüklüye hoşlanıyor.
Öğlen makarna yapıcam için akşama pilav yapmam ben daha.Eşim ekmekle seviyor karnıyarığı
Sebze olarak ne var? Taze fasulye attıysan buzluğa güzel gider yanına
Ne demekTaze fasulye vardı bak iyi oldu çok sağol canim
Eline sağlık canımSelamlar
Dün anneme gitmiştim. Sayfaya bakamadım pek.
Annemin evini temizledim. Her odayı, mutfağı süpürüp sildim.
Ocak ve aspiratörünü temizledim.
Lavabo wc ve banyosunu da temizledim.@
Akşama da yemek çay hazırlığı yaptım.
Eve 23.00de geldim.
Bugün de kahvaltı sonrası mutfağı ve odamı topladım. Bitirmem gereken kitaplar var onları okuyorum. Fazla bi planım yok bugün.
Nego
Ezogelin çorbasıBu gün ne yemek yapacaksınız allah aşkına yıldım şu yemek olayından..
Hiçbirini yapmadımHerkese selam.
Bugün bayağı iş yapacaktım aslında ama üstümdeki ağırlık bir türlü kalkmadı. Hafif nezle de olmuşum. Yaptıklarım.
- Akşamdan kalan bulaşıkları yıkadım
- Kahvaltı hazırlırlayıp topladım.
- Mutfak öassını ve sandalyelerin detaylıca sildim.
- Bulaşık makinasını boşalttım
- Mutfaga süpürge yaptım
- Çöpünü yıkadım
- Tekrar yemek hazırlama ve bulaşık seansları
- Ebeveyn banyosunu yıkattım.
- Kuran okudum
Yapmayı planladıklarım
- Mutfagımın balkona cıkan duvarı bastan başa cam. Duvar yapmamışlar sürgülü cam yapmışlar. Onu içten ve dıştan silmek
- Çamaşır yıkatmak
- Klavye çalışmak
İnşallah yaparım bunları da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?