Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok iyi canım Allah razı olsun..Kan değerleri dengesiz gittiği için hastanede tutuyor Dr. Hergün kontrol etmem lazım başka türlü riskli olur dedi ama maaşallah kendisi çok iyi. Sağol canım eksik olma arkadaşının annesini unutmayan ince ruhlu arkadaşım

Canım etiket yapıştırabilirsin yanlarına,bulman daha kolay olur

Bu gün ne yemek yapacaksınız allah aşkına yıldım şu yemek olayından..
Şimdi pişiyor.Karnıyarık yaptım.İçini fazla hazırladım,yanına mantar da doldurdum.Şimdi de makarna haşlıyorum öğlene yoğurtlu,üstüne karnıyarık içinden dökücem mis.
Akşama da işte tavuk çorbası ve karnıyarık olur.

Tavuk çorbasını tuttum. Bu dönem iyi gider hemen buzluktan tavuk çıkarayım anca açılır.. bizimkiler pilav seviyor pilav yaparim yanına. Ama ana yemek düşünüyorum hala .
Sağol canim

Nego Acaba bugün ne pisiriyoruz diye konu falan mi açsan kuzum? herkes ne pisirdigini hatta bilmediğimiz bir yemek olursa tarifini falan paylaşsa ne iyi olurdu fikir olurdu..
Canım Feslegen Kokulu Nane nin var konusu.
Ben bazen yaptığım işi yazarken menüde yazıyorum,bir kaç defa söylemiştim herkes yazsa güzel olur diye ama

Tavuk çorbasını tuttum. Bu dönem iyi gider hemen buzluktan tavuk çıkarayım anca açılır.. bizimkiler pilav seviyor pilav yaparim yanına. Ama ana yemek düşünüyorum hala .
Sağol canim
Açılmasını beklemeden atıyorum düdüklüye haşlanıyor.
Öğlen makarna yapıcam için akşama pilav yapmam ben daha.Eşim ekmekle seviyor karnıyarığı
Sebze olarak ne var? Taze fasulye attıysan buzluğa güzel gider yanına

Son düzenleme:
Taze fasulye vardı bak iyi oldu çok sağol canim

Selamlar
Dün anneme gitmiştim. Sayfaya bakamadım pek.
Annemin evini temizledim. Her odayı, mutfağı süpürüp sildim.
Ocak ve aspiratörünü temizledim.
Lavabo wc ve banyosunu da temizledim.
Akşama da yemek çay hazırlığı yaptım.
Eve 23.00de geldim.

Bugün de kahvaltı sonrası mutfağı ve odamı topladım. Bitirmem gereken kitaplar var onları okuyorum. Fazla bi planım yok bugün.
Nego

Taze fasulye vardı bak iyi oldu çok sağol canim
Ne demek
Eline sağlık canım

Herkese selam.
Bugün bayağı iş yapacaktım aslında ama üstümdeki ağırlık bir türlü kalkmadı. Hafif nezle de olmuşum. Yaptıklarım.
- Akşamdan kalan bulaşıkları yıkadım
- Kahvaltı hazırlırlayıp topladım.
- Mutfak öassını ve sandalyelerin detaylıca sildim.
- Bulaşık makinasını boşalttım
- Mutfaga süpürge yaptım
- Çöpünü yıkadım
- Tekrar yemek hazırlama ve bulaşık seansları
- Ebeveyn banyosunu yıkattım.
- Kuran okudum

Yapmayı planladıklarım
- Mutfagımın balkona cıkan duvarı bastan başa cam. Duvar yapmamışlar sürgülü cam yapmışlar. Onu içten ve dıştan silmek
- Çamaşır yıkatmak
- Klavye çalışmak
İnşallah yaparım bunları da

Bugün yapılanlar;
Camlar kapılar silindi
Tüm odalar halıları kaldırılıp süpürüp silindi.
Tuvalet banyo dip köşe temizlendi.
Mutfak dolapları iç dış silindi.
Beyaz eşyaların dışı silindi.
İki makina çamaşır yıkandı.
Tüm ev tertemiz oldu
Ama şu an totomun ağrısından oturamıyorum
Şimdi gelelim asıl meseleye. Kendime bir temizlik düzeni oluşturamıyorum. Mesela şuan ev pırıl pırıl oldu. Peki ben ne kadarda bir kapı pencere dolap vs. silmeliyim. Ya da oda oda mı gitmeliyim. Bana bir yardım

Hiçbirini yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…