- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Amin canım inşallah@CoolpeopleNego başınız sağolsun. Kim vefat etti negom?
Ataayemi zeynepyu canım allah bu amcanı size bağışlasın canım
Hayırlı sabahlar.4 ay içinde üçüncü aile büyüğümü kaybettim.Dünyanın faniliğini en yakınlarınızı kaybedince daha iyi anlıyorsunuz(anlıyor muyuz gerçekten,o da muamma...)
Peygamberlerin en çetin imtihanlardam geçtiği dünya da bizler kimiz ki imtihanlarımıza şikayet edelim.
Hz Yakup'un dediği gibi “Nefisleriniz sizi bir iş yapmağa sürükledi. Artık bana düşen, güzel bir sabırdır. Umulur ki, Allah onların hepsini bana getirir. Çünkü O, hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir”
Her zaman dediğim gibi Allah bugünlerimizi aratacak sıkıntılar,dertler vermesin.Bundan sonra ülkemizi,Müslüman alemini güzel haberlerle müjdelesin.Bizleri şükredenlerden eylesin.
Başın sağolsun negom yeni gördüm
@CoolpeopleNego başınız sağolsun. Kim vefat etti negom?
Ataayemi zeynepyu canım allah bu amcanı size bağışlasın canım
Amin,sağolun@nego m Allah rahmet eylesin.
Canım ben de çalışıyorum cumartesi evdesin di mi? Cumartesi sabah erken kalkıp yatağını hemen topla ve yapacağın işleri buraya yaz.kızlar saldıkça saldım. birimiz bi motivaston sağlayalım. olur mu?
Kızlar mutfağı toparlayıp bulaşık makinesini çalıştırdım. Mutfağını toparlayanlar el kaldırsın....
kızlar saldıkça saldım. birimiz bi motivaston sağlayalım. olur mu?
Havalı resimdeki sen misin? Maaşallah pek güzelsin. YakışmışsınızYarın ki yapmak istediklerim
Besmele çekmek
Uyanır uyanmaz el yüz yıkadıktan sonra yüz bakımı yapmak .
Yatakları düzenlemek. Çocukların
Kahvaltı ve bulaşık faslı. Tezgah temizliği
Masa silinecek ve yerler süpürulup silinecek.
Mutfaktan çıkılacak
Pencere kenarlari silinecek.
Bir dolap üstü silinecek ona karar vermedim dolap çok Yarın tercih yapicam.
Banyo tuvalet temizlenecek.
Bu kadar.
Bir de yarın kitap okumak istiyorum pek giremicem o yüzden buraya akşam yazarım yazarsam .
Hepinize hayırlı geceler şimdi biraz kitap okuyayım aklıma gelmişken .
Daha sahura kalkicam
Amin canım sağol
Bende hep aklımda ama yazamıyorum.Hayırlı sabahlar..
Burası hep aklımda ama yazamıyorum elim varmıyor
Allah rahmet eylesin sizlerede sabırlar ihsan eylesin.Hayırlı sabahlar.4 ay içinde üçüncü aile büyüğümü kaybettim.Dünyanın faniliğini en yakınlarınızı kaybedince daha iyi anlıyorsunuz(anlıyor muyuz gerçekten,o da muamma...)
Peygamberlerin en çetin imtihanlardam geçtiği dünya da bizler kimiz ki imtihanlarımıza şikayet edelim.
Hz Yakup'un dediği gibi “Nefisleriniz sizi bir iş yapmağa sürükledi. Artık bana düşen, güzel bir sabırdır. Umulur ki, Allah onların hepsini bana getirir. Çünkü O, hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir”
Her zaman dediğim gibi Allah bugünlerimizi aratacak sıkıntılar,dertler vermesin.Bundan sonra ülkemizi,Müslüman alemini güzel haberlerle müjdelesin.Bizleri şükredenlerden eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?