Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evi supurdum
Toz aldım
Wc yıkadım
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Youtube için video hazırlayıp yükledim
Tv aldık onu getirdiler servis geldi uydu takmak için geldiler derken her birinin ardına kapı koluydu yerlerdi dokundukları yerler falan derken elimde çamaşır suyu gezdim şimdide sırtım çok ağrıyor masayı bile toplayamadım öyle uzandım kaldım

Yormasaydın kendini bu kadar canım şükür yeni kurtuldunuz hastalıktan

Yormasaydın kendini bu kadar canım şükür yeni kurtuldunuz hastalıktan
Mecbur yapıtigimiz işler yine ki rutin daha da fazla ama yapmaya enerji yok..öksürük kaldı bendecok yoruyor sırtım göğsün ağrıyor valla o da geçse inşallah

Hayırlı sabahlar.4 ay içinde üçüncü aile büyüğümü kaybettim.Dünyanın faniliğini en yakınlarınızı kaybedince daha iyi anlıyorsunuz(anlıyor muyuz gerçekten,o da muamma...)
Peygamberlerin en çetin imtihanlardam geçtiği dünya da bizler kimiz ki imtihanlarımıza şikayet edelim.
Hz Yakup'un dediği gibi “Nefisleriniz sizi bir iş yapmağa sürükledi. Artık bana düşen, güzel bir sabırdır. Umulur ki, Allah onların hepsini bana getirir. Çünkü O, hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir”

Her zaman dediğim gibi Allah bugünlerimizi aratacak sıkıntılar,dertler vermesin.Bundan sonra ülkemizi,Müslüman alemini güzel haberlerle müjdelesin.Bizleri şükredenlerden eylesin.

Allah sabır versin kalanlara sağlıklı uzun ömür nasip etsin.. hep dua ederken daha doğrusu "Allah uzun ömür versin vb " gibi hep düşünüyorum acaba doğrumu dua ediyor doğrumu istekte bulunuyoruz diye isteklerimiz her zaman daha iyisi üzerine elbet ama neyin iyi oldugunuda hiç bir zaman bilemiyoruz bazen bir dilekte bulunmaya ya da bu şekilde hem teselli hem istekte bulunurken çok tedirgin oluyorum ağzımızdan çıkanlarla gönlümüze aklımıza girenler hakkımızda hep hayırlısı olsun inşallah

iyilestıgınıze cok sevındım canım

Kızlar @Coolpeople nin babası vefat etmiş.
Dualarınızı eksik etmeyin.
basın sagolsun @Coolpeople mekanı cennet olsun inşallah

amin amin binlerce kez amin
Basın sagolsun nego Rabbım sabır versın Rabbım bunlardan Baska acı versın

Ne güzel yazmışsın canım Allah rahmet eylesin başınız sağolsun Rabbim dayanma gücü versin

Nasılsın canım ?
Allah bugümümü aratmasın diyeyim
Amin
iyilestıgınıze cok sevındım canım

basın sagolsun @Coolpeople mekanı cennet olsun inşallah

amin amin binlerce kez amin
Basın sagolsun nego Rabbım sabır versın Rabbım bunlardan Baska acı versın
Amin inşaallah
Ne güzel yazmışsın canım Allah rahmet eylesin başınız sağolsun Rabbim dayanma gücü versin
Amin inşaallah

Başın sağolsun negom yeni gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…