Yarin yarışalım var mısınMerhaba kizceler..
Uyandim ve kahvalti yap topla disinda birsey yapmadim.
Koca evde
Anca yarin maratona katilirim isteyen olursa
Varimmmm yarin saat 1 de balsarizYarin yarışalım var mısın
1 de benim çoğu işim bitmiş oluyor amaVarimmmm yarin saat 1 de balsariz
Ok canim bos animda yazicam seni etiketleyipO zaman şöyle yapalımathena
Şu saatte başlayalım dersek sorun olabilir akşam şunları yaptık diye burda paylaşırız.
Ikimizde ortak iş belirleyelim.
Beklemeye aldığımız temizlikleri yaparız.
Mesela örnek verecek olursam buzdolabimin içini dışını silicem diyorum sıra gelmiyor ona bunun gibi.
10 madde yaz kolay zor karışık olandan neler yapacaksın ben de yazim ortak iş olursa daha azimle yarisiriz
Heyecanla bekliyorum bakalim kac ortak temizlik işlerimiz çıkacak .Ok canim bos animda yazicam seni etiketleyip
Buradaki herkese maşallah. Dünden beri okuyorum hem insanların acılar karşısında gosterdigi sabır. Hem bir arkadaşın kuşu ölmüş cok üzüldüm yazacağıma 9 yazıp yollamışım o bile olumsuz dönüş olacağına begenilmis-.( kadınlar kulübünde saldırı timleri oluyor da bazen) birde ben özellikle hafta sonu yemek bulaşığı ve çocuğu yıkamayı zor hallediyorum buradaki bu enerji harika şunu merak ettim. Bu topikden öncede herkes böyle hamarat duzenlimiydi yoksa bu topik mi düzene girilmesini sağladı. Üzerinize ölü toprağı atılmış gibi olduğunda da ev işlerini olmasi gereken düzende yapabiliyormusunuz. Benim evim hep dağınık nerdeyse cok uzuluyorum. Ani biri gelse eve hırsız girdi sanacak ( kronik depresyon var ondan sonra böyle oldum)
Sen yaparsın ben eksik kalır mıyım ben de evi süpürmeyeYok ya hu ne yorulması
Hala da iş çok.Bütün eşyalar gözüme batıyor,aslında kalabalık değil ama halılar bile bana fazla geliyor(bugün bir sürü halı sildiğim için değil ne alakası var)
Niye siliyorsun demeye yeltenen kocama da dellendiğimi nerden çıkardınız,teessüf ederim
Benim işlerim böyle çok olmazdı,çocuklar çok kirletmeye başladı ondan.sanırım.
Neyse yaptıklarımı sonra yazayım.Mesajları da sonra cevaplıyım.
Ben iş yapıyorum,onu bilin istedim
Bunlardan sonra:Bu saate kadar yaptıklarım
Evi topladım
Çocukların yatakları düzelettim,bizim yatağın nevresimini çıkardım,yenisi takılacak
Wc yi temizledim,çöp kovalarını değiştirdim,küflü yerlere çamaşır suyu sıktım
Banyoyu bir güzel yıkadım,çöp kovalarını değiştirdim,tabure ve terlikleri çamaşır suyuna koydum
Bulaşık makinesini boşalttım,elde yıkanacakları yıkadım
Kahvaltı hazırladım
Süt gelmişti ocağa koydum
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Bu arada mutfak da iş yaparken Muhammed Emin Yıldırım dinledim.Tavsiye ederim
Merhaba,hoş geldinizBuradaki herkese maşallah. Dünden beri okuyorum hem insanların acılar karşısında gosterdigi sabır. Hem bir arkadaşın kuşu ölmüş cok üzüldüm yazacağıma 9 yazıp yollamışım o bile olumsuz dönüş olacağına begenilmis-.( kadınlar kulübünde saldırı timleri oluyor da bazen) birde ben özellikle hafta sonu yemek bulaşığı ve çocuğu yıkamayı zor hallediyorum buradaki bu enerji harika şunu merak ettim. Bu topikden öncede herkes böyle hamarat duzenlimiydi yoksa bu topik mi düzene girilmesini sağladı. Üzerinize ölü toprağı atılmış gibi olduğunda da ev işlerini olmasi gereken düzende yapabiliyormusunuz. Benim evim hep dağınık nerdeyse cok uzuluyorum. Ani biri gelse eve hırsız girdi sanacak ( kronik depresyon var ondan sonra böyle oldum)
Maşallah çok salakça olmazsa bu işler tahmini ne kadar sürmüştürŞimdiye Kadar YaptıklarımBulaşık Makinesini boşalttım
Bi iki bulaşık vardı onları yerleştirdim Elde yıkanacakları yıkadım
Ocağı sildim
tuvaleti detaylı temizledim
Banyoyu, duşakabini temizledim
tuvalet banyonun çöplerini çıkardım, havlularını değiştirdim
kızımın resim defteri olarak çizdiği çamaşır sepetinin boya izlerini çıkardım yıkadım
Part-2🌶Beyaz eşyaların yüzünü sildim
🌶Mutfak dolaplarının yüzünü sildim
🌶Tüm evin tozunu aldım
🌶oturma odasının halı örtüsünü makineye atmıştım yıkandı astım
🌶Camların önünü sildim
🌶Toz alırken prizleri de elden geçirdim
Part-3Yatakları topladım
Kahvaltı yaptık, topladım, bulaşıkları makineye koydum, elde yıkanacakları yıkadım
Yemeğimin ön hazırlıklarını ocağa koydum
Tüm evi süpürdüm
Paspas yaptım
Halı örtüsünü geçirdim
Allah razı olsun. Hoşbuldum. Kuş oldu mesajını ağlayarak okudum 10 yasinda oğlum var 3 yil önce kus aldık o onun kardesiymis o ölürse ne yaparız bilmiyorum. Şimdiden aynısından alsammi diye düşünmeye başladımMerhaba,hoş geldinizbu sayfada özellikle gelip huzursuzluk çıkaranlar çok oldu,onlar dışında herkese hoş görülüyüz tabi ki.
Benim kuşumdu
Burada aktif olursanız hep birlikte üstesinden geliriz inşaallah
Bunaldığımız,bıktığımız vakitler birbirimizi motive ediyoruz.Sayfada birbirinin derdiyle dertlenen güzel insanlar var
Eline sağlıkSamdan benim sürem doldu.12:55 te başladım. Nevresimi değiştirdim. Hayatımda hiç bu kadar hızlı değişim yapmamıştım,15 dk da yapamam diye korkmuştum süre arttırdım. Kalan zamanda çamaşırlıktaki çamaşırları toplayıp 4-5 tanesini katladım. Madem başladım kaldığım yerden katlama işine devam ediyorum. Teşekkür ederim
Eline sağlıkŞimdiye Kadar YaptıklarımBulaşık Makinesini boşalttım
Ocağı sildim
kızımın resim defteri olarak çizdiği çamaşır sepetinin boya izlerini çıkardım yıkadım
🌶Tüm evin tozunu aldım
🌶Camların önünü sildim
Bende mecbur yapıyorum nego benimde Portmantonun yan duvar küflenmiş şimdide. Yapsam çocuk var yapmasam olmuyor. Mecbur yapıp kendimizi ve kuşları odaya kapatıp havalandırcam :/
İlk defa yapacaklar için yazdım zehirlenmesinler diye :/
Eline sağlıkben de temizlendikten sonra çamaşırları seçtim evi topladım yeniden.
iki sepet çamaşır katladim, yerlestirdim
havluları bornozlari tekrar katlayıp yerleştirdim kapının arkasına yığılmışlar
kahve yaptım oturdum
Nego görürİçinde toplama ve düzen isteği varsa burası acayip düzene sokuyor insanı. Öyle ki mutfak dağınıkken tuhaf oluyorum ben
Yarın da olur elbetMerhaba kizceler..
Uyandim ve kahvalti yap topla disinda birsey yapmadim.
Koca evde
Anca yarin maratona katilirim isteyen olursa
Bende hep öyle yaparımToz bezlerim bir yığın olduğu halde en kalitelilerinden
Eşimin eski atletini görünce onu toz bezi yapma isteğim
Hamilelerin bir şeye asermesi kadar yoğun
Bugün o isteğimi yenik düştüm o atlet denilen bez parçası o kadar güzel temizlik yaptı ki önce camları sonra dolap üstlerini ağzımda sakız tlf da hir şarkı dinleyerek tertemiz ettim
Sonra o atleti çöpe attım gittiler .
Napim eski olsa da tertemizdi kirletmeden atmaya kıyamadım
Yerimizden kalkamkycak gibi olduğumuzda birbirimizi dürtüyoruz çok etkisi oluyor.
Tabiki eksik kaldığıda oluyor yapamadığımız da oluyor bunuda çok bekletmeden üstesinden geliyoruz.
Kalk birlikte toplayıp süpürelim diyoruz bana gaz ver diyoruz destek alıyoruz güç alıyoruz birbirimizden.
Yerden minicik çöp dahi kaldırsak o bile kıymetli bizim için.
Buraya uğradıysanız zaten içinizde saklı temiz düzenli biri var demek.
Burda olmaya devam edin uygulamadaki farkı ilk günden görüceksiniz.
Topiğin bana kattığı şey işleri ertelememek akşam toplayıp yatmak ve yaptığım işlerin kıymetini görmek.
Sıkıcı şeyleri keyifli hale getirmek birbirimizle yarışmak.
Bir sürü güzel bilgi öğrenmek ve güzel arkadaşlarım.
Eline sağlıkŞimdiye Kadar YaptıklarımBulaşık Makinesini boşalttım
Ocağı sildim
🌶Tüm evin tozunu aldım
🌶Camların önünü sildim
Part-3Yatakları topladım
Kahvaltı yaptık, topladım, bulaşıkları makineye koydum, elde yıkanacakları yıkadım
Yemeğimin ön hazırlıklarını ocağa koydum
Tüm evi süpürdüm
Paspas yaptım
Halı örtüsünü geçirdim
Yarin ola hayrola gulum evde adam varken temizlik yapsam dahi icime sinmio ifrit oluyorumEline sağlık
Eline sağlık
Doğru diyorsun canım,iyi yaptın
Eline sağlık
Nego görürhissi dimi
Yarın da olur elbet
Bende hep öyle yaparım
Eline sağlık
Bende o zaman inşallah günlük yapmak istediklerimi ve yapacaklarimi yazarım. İnşallah bende sizler gibi olurum. Eskiden temizlik hastalığı vardi duzen takıntım vardı. Depresyondan sonra ev çop evden hallice oldu 3 kişiyiz evde 3de kuş var herkes dağınık ve pis ben yetişemiyorum. Canli derslerimde oluyor. Günüm yemek bulaşık çocuğun dersine yardim gerekirse ve kendi derslerim bunları ancak yapabiliyorum ve kendime çok kızıyorumMerhaba,hoş geldinizbu sayfada özellikle gelip huzursuzluk çıkaranlar çok oldu,onlar dışında herkese hoş görülüyüz tabi ki.
Benim kuşumdu
Burada aktif olursanız hep birlikte üstesinden geliriz inşaallah
Bunaldığımız,bıktığımız vakitler birbirimizi motive ediyoruz.Sayfada birbirinin derdiyle dertlenen güzel insanlar var
Ben bu yüzden istemiyorum kuş beslemekAllah razı olsun. Hoşbuldum. Kuş oldu mesajını ağlayarak okudum 10 yasinda oğlum var 3 yil önce kus aldık o onun kardesiymis o ölürse ne yaparız bilmiyorum. Şimdiden aynısından alsammi diye düşünmeye başladım
Annemin gozunde tumor olan kusu oldu benim oglum ona bile 1 gun boyumca uzuldu resmenBen bu yüzden istemiyorum kuş beslemekÇocuklar çok istedi,eşim de kuşları çok sever,sonunda aldık.Konuşturmuştum,beni de çok seviyordu yeniden alalım dediler ama artık istemiyorum
Çocuklar içinde çok zor oluyor kayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?