Tamamdır samdan. Başlayalımgel gidelim maratona
15 dk bana tuvalet lavabo temizleme süresi. sana nevresim değişme süresi tamam mı:)
Tamam canim sagol❤bildiğimiz eski aceler var ya cikcik. beyaz şişe mavi kapak:)
onlardan olcak. suyla karışmadan sadece çamaşır suyu kullanacaksın
Tamam canim sagol elimde koyu kivamli olandan var onu sulandirayim.Sulandırıyorum canım,şu koyu kıvamlı olanları.Sprey şişeye koyup sıkıyorum.Silme yok,sık bekle gidiyor küf.
Eline sağlıkbulaşık makinesini boşalttım
kahvaltı sofrasını topladım
kirlileri makineye yerleştirdim.
sofra bezleriniutfak bezlerini çamaşır makinesine attım yüksek derecede yikaniyo
elde yikanacaklari yıkadım
fırın tepsilerini yıkadım
mutfağı süpürdüm
lavaboyu tezgahı ovaladim cifle
oğlana çorba koydum
kahve içip dev etcem inşallah:)
Aman aman,sen benim gibi yap bundan sonraaynen bir gün boyunca çıkmadı kokusu negomama nette video izleyip yapmıştım adam ille sıvı olcak deyince diğerine cesaret edememiştim:)
neyseki bir lt bişeydi biter galiba
Kolay gelsinHepimiz zor zamanlardan geçiyoruz, keyfimiz hiç yok. Bu süre zarfında grupta bildirim yapmak istemedim.Nego etiketini de şimdi gördüm. Bugün yapılacak çok işim var. Yapabildiğim kadarını yapacağım. Şimdi kahvaltı keyfi yapıyorum, sonra işlere başlayacağım.
Uyandığımda banyo paspaslarını makinaya attım, yıkanıyor onlar
Camları açtım, akşama kadar ev havalanacak,
Bulaşıkları toplayıp, makinayı çalıştıracağım,
Nevresim değişecek,
Toz alınıp ev süpürülüp silinecek,
Yıkanması gereken iki-üç makina çamaşır var,
Katlanıp yerleştirilecek çamaşırlar günlerdir beni bekliyor,
Tuvalet,lavabo,duş temizlenecek,
Kişisel bakımımı çok aksattım bugün kendime zaman ayırmak istiyorum,
Yapılacak daha çok şey var da, bugün bunları yapsam yeter.
Daha önce hiç maratona katılma fırsatım olmadı. Belki kendime arkadaş bulurum.
Canım ben yıllardır mecbur yapıyorum,bıktım ama ne çare.Yaptığım oda da yerde durmuyorum,kapısını örtüp camını açıyorum 10 dakika.Kızlar bende geçen hafta banyodaki küfleri öyle temizledim. Koku ve tat alamadım göğsüm bi tuhaf oldu. Yoğurt yiyince kendime geldim az biraz. Aman dikkat edin.
Dün yine temizledim bu sefer n95 taktım bir şey olmadı
Eline sağlıkGünaydın tatlislar ben geldim.
Bugün neler yaptım ve yapacaklarım yazıyorum
* mutfağı detaylı temizledim
* tüm odalari süpürdüm.
* sadece çocuk odasını sildim.
* 2 oda penceresi sildim.
* 1 dolap üstü temizledim
* dağınıklıklari topladım.
* makinaya çamaşır attım.
* bulaşık makinesi çalıştırdım.
*yatak odasi komidin üzeri ve baza başlığını temizledim.
*balkon yıkadım.
Üzerine kendime ve eşime kahve yaptım yorgunluk kahvemi içtim.
Yarim saat dinlendim.
Şimdi kalkıp
Bulaşık makinesinden çıkan temizleri yerlestiricem.
Çamaşır sericem.
Sonra öğle yemeği faslına geçicem.
Tamam canim sagol❤
Tamam canim sagol elimde koyu kivamli olandan var onu sulandirayim.
Kalk hadi kalk,uyma sen otur diyen seseDemin gaza gelip isleri siraladim simdi camasir makinesinin cekmecesini düzenledim camasir attim oturdum kaldim yerime
Kalkip mutfaga girissem bi
Çekmecesini duzenledim ne ya. Cekmecesini yikadim dicektim
Kahvaltı yaptıktan sonra Ev süpürme, paspas ve yemek yapma kaldı canım çok yoruldumolur canım mutfaktaydim ben zaten. ordan devam etcek. sen napcaksin
KalkıyorumKalk hadi kalk,uyma sen otur diyen sese
Samdan benim sürem doldu.gel gidelim maratona
15 dk bana tuvalet lavabo temizleme süresi. sana nevresim değişme süresi tamam mı:)
Buradaki herkese maşallah. Dünden beri okuyorum hem insanların acılar karşısında gosterdigi sabır. Hem bir arkadaşın kuşu ölmüş cok üzüldüm yazacağıma 9 yazıp yollamışım o bile olumsuz dönüş olacağına begenilmis-.( kadınlar kulübünde saldırı timleri oluyor da bazen) birde ben özellikle hafta sonu yemek bulaşığı ve çocuğu yıkamayı zor hallediyorum buradaki bu enerji harika şunu merak ettim. Bu topikden öncede herkes böyle hamarat duzenlimiydi yoksa bu topik mi düzene girilmesini sağladı. Üzerinize ölü toprağı atılmış gibi olduğunda da ev işlerini olmasi gereken düzende yapabiliyormusunuz. Benim evim hep dağınık nerdeyse cok uzuluyorum. Ani biri gelse eve hırsız girdi sanacak ( kronik depresyon var ondan sonra böyle oldum)
Hoş geldin canım bazen ben de salıyorum bazen parça parça yapıyorum bazen hepsini birden yapıyorum ama burası sayesinde daha motiveyim kesinlikle kızlarla paylaşacak olmak bile beni çok motive ediyor ya da onların paylaşımı görünceBuradaki herkese maşallah. Dünden beri okuyorum hem insanların acılar karşısında gosterdigi sabır. Hem bir arkadaşın kuşu ölmüş cok üzüldüm yazacağıma 9 yazıp yollamışım o bile olumsuz dönüş olacağına begenilmis-.( kadınlar kulübünde saldırı timleri oluyor da bazen) birde ben özellikle hafta sonu yemek bulaşığı ve çocuğu yıkamayı zor hallediyorum buradaki bu enerji harika şunu merak ettim. Bu topikden öncede herkes böyle hamarat duzenlimiydi yoksa bu topik mi düzene girilmesini sağladı. Üzerinize ölü toprağı atılmış gibi olduğunda da ev işlerini olmasi gereken düzende yapabiliyormusunuz. Benim evim hep dağınık nerdeyse cok uzuluyorum. Ani biri gelse eve hırsız girdi sanacak ( kronik depresyon var ondan sonra böyle oldum)
Bende mecbur yapıyorum nego benimde Portmantonun yan duvar küflenmiş şimdide. Yapsam çocuk var yapmasam olmuyor. Mecbur yapıp kendimizi ve kuşları odaya kapatıp havalandırcam :/Eline sağlık
Aman aman,sen benim gibi yap bundan sonra
Kolay gelsin
Canım ben yıllardır mecbur yapıyorum,bıktım ama ne çare.Yaptığım oda da yerde durmuyorum,kapısını örtüp camını açıyorum 10 dakika.
Misal az önce salon duvarını sıktım
Eline sağlık
Samdan benim sürem doldu.12:55 te başladım. Nevresimi değiştirdim. Hayatımda hiç bu kadar hızlı değişim yapmamıştım,15 dk da yapamam diye korkmuştum süre arttırdım. Kalan zamanda çamaşırlıktaki çamaşırları toplayıp 4-5 tanesini katladım. Madem başladım kaldığım yerden katlama işine devam ediyorum. Teşekkür ederim
İçinde toplama ve düzen isteği varsa burası acayip düzene sokuyor insanı. Öyle ki mutfak dağınıkken tuhaf oluyorum benBuradaki herkese maşallah. Dünden beri okuyorum hem insanların acılar karşısında gosterdigi sabır. Hem bir arkadaşın kuşu ölmüş cok üzüldüm yazacağıma 9 yazıp yollamışım o bile olumsuz dönüş olacağına begenilmis-.( kadınlar kulübünde saldırı timleri oluyor da bazen) birde ben özellikle hafta sonu yemek bulaşığı ve çocuğu yıkamayı zor hallediyorum buradaki bu enerji harika şunu merak ettim. Bu topikden öncede herkes böyle hamarat duzenlimiydi yoksa bu topik mi düzene girilmesini sağladı. Üzerinize ölü toprağı atılmış gibi olduğunda da ev işlerini olmasi gereken düzende yapabiliyormusunuz. Benim evim hep dağınık nerdeyse cok uzuluyorum. Ani biri gelse eve hırsız girdi sanacak ( kronik depresyon var ondan sonra böyle oldum)
❤❤❤❤❤❤❤❤☺Eline sağlık
Aman aman,sen benim gibi yap bundan sonra
Kolay gelsin
Canım ben yıllardır mecbur yapıyorum,bıktım ama ne çare.Yaptığım oda da yerde durmuyorum,kapısını örtüp camını açıyorum 10 dakika.
Misal az önce salon duvarını sıktım
Eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?