Ahhh valla sıkılıyorum bazen yetişemiyorum diyeHiç sorma ya evin kirlenme hızına bende bir turlu yetısemıyorum sonrasında ipin ucu kacıyor zaten
Hayırlı sabahlar
Biz kadınların kaderi mutfak sanırım
Hayırlı sabahlar ne guzel bir söz hayatın telasında sevdiklerimize vakit ayırmıyoruz
Günaydın
Maşallah valla kim tutar seniNeler yaptım
Yatakları düzelttim
Makineye çamaşır attım
Katlanmış çamaşırlar vardı yerleştirdim
Dağınıklığı topladım
Kahvaltı hazırladım
Sütü şişelere koydum,süt tenceresini yıkadım
Wc yi temizledim
Banyo lavabosunu ovdum
Kahvaltı sofrasını topladım
Çöp poşetini değiştirdim,çöp kovasını yıkadım
Günaydın canımGünaydın
Eline sağlıkgünaydınnnnnnn
dün eve girdim. direk çamaşırları ayırıp koyuları attım. kuruyanları topladım hemen katladım yerleştirdim. bir sepet daha üç gündür duran vardı onları da yerleştirdim. bulaşık makinesini çalıştırdım. tezgah ocak güzelce sildim. çöpleri boşalttım. çöp kovası yıkadım. o arada çorba yemek olayını hallettim. yemek sonrası mutfak toplandı. çocuklarla vakit geçirdim
erkenden yattım. bu kaaaa
Birde yaptığımız dursa dağılmadanMaşallah valla kim tutar seni
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar
Kahvaltı hazırladım bulaşıkları yıkadım makinayı boşalttım
Kızın canlı dersi vardı kirli çamaşır septini ovdum yıkadım banyoyu yine ovdum yıkadım
Beyazları attım
Sandalyelerin yüzünü yeniletmek için götürdü eşim canlı ders bitince de evi süpürür silerim inşallah
GünaydınGunaydinnnnn
Oglumun canli dersi 09.10 da baslayip bu saatte bitiyor ve beni her daim yaninda istiyor derste malum 1. Sinif. O yuzden ise anca 12 gibi o arkadasi ile goruntulu konusaraktan odev yaparken basliyorumhavali- gecen nesajini gormemisim
Aksam 8eDek kirk kere bitiririz de keyif cayi iceriz be gülüm ehey eheyyyy
Herkese kolay gele
Asıl mevzu orada zaten dimiGünaydın canım
Eline sağlık
Birde yaptığımız dursa dağılmadan
Eline sağlıkDünn yaptıklarım
Yatak odasının perdesini yıkadım camını sildim
Evi süpürdüm sildim
Mutfağı toplu tutmaya çalıştım
Oturma odasını dip köşe temizledim
3 makine çamaşır yıkadım astım topladım
Bugün de yaptıklarım
Yatakları topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Başkada bir iş yapmadım
Yapmak istediklerim
Çamaşır katlamak
Evi süpürmek
Yemek yapmak
Merhaba hoş geldinMerhaba arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum diye geçen yazmıştım buraya ama sonraBonus un annesi vefat etti bende yazmak istemedim kimsede yoktu zaten. Tekrardan acını hatırlatmak istemem ama çok üzüldüm Allah rahmet eylesin,sabır versin insallah.. Bende bugünden itibaren yaptıgım işleri yaparak başlayayım o zaman
Bacim bana da yap yarim saate ordayimBen işler yokmuscasına dısardan geldım kahve içiyorum gelin beraber ıcelım
Gel valla yapayım iki dakika yanında da soyle cıkolata lokum offfBacim bana da yap yarim saate ordayim
Merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum diye geçen yazmıştım buraya ama sonraBonus un annesi vefat etti bende yazmak istemedim kimsede yoktu zaten. Tekrardan acını hatırlatmak istemem ama çok üzüldüm Allah rahmet eylesin,sabır versin insallah.. Bende bugünden itibaren yaptıgım işleri yaparak başlayayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?