• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neler yaptım

🌿Yatakları düzelttim
🌿Makineye çamaşır attım
🌿Katlanmış çamaşırlar vardı yerleştirdim
🌿Dağınıklığı topladım
🌿Kahvaltı hazırladım
🌿Sütü şişelere koydum,süt tenceresini yıkadım
🌿Wc yi temizledim
🌿Banyo lavabosunu ovdum
🌿Kahvaltı sofrasını topladım
🌿Çöp poşetini değiştirdim,çöp kovasını yıkadım

günaydınnnnnnn
dün eve girdim. direk çamaşırları ayırıp koyuları attım. kuruyanları topladım hemen katladım yerleştirdim. bir sepet daha üç gündür duran vardı onları da yerleştirdim. bulaşık makinesini çalıştırdım. tezgah ocak güzelce sildim. çöpleri boşalttım. çöp kovası yıkadım. o arada çorba yemek olayını hallettim. yemek sonrası mutfak toplandı. çocuklarla vakit geçirdim
erkenden yattım. bu kaaaa

Hiç sorma ya evin kirlenme hızına bende bir turlu yetısemıyorum sonrasında ipin ucu kacıyor zaten

Hayırlı sabahlar 💞

Biz kadınların kaderi mutfak sanırım 😏

Hayırlı sabahlar ne guzel bir söz hayatın telasında sevdiklerimize vakit ayırmıyoruz

😂😂😂Günaydın
Ahhh valla sıkılıyorum bazen yetişemiyorum diye

Neler yaptım

🌿Yatakları düzelttim
🌿Makineye çamaşır attım
🌿Katlanmış çamaşırlar vardı yerleştirdim
🌿Dağınıklığı topladım
🌿Kahvaltı hazırladım
🌿Sütü şişelere koydum,süt tenceresini yıkadım
🌿Wc yi temizledim
🌿Banyo lavabosunu ovdum
🌿Kahvaltı sofrasını topladım
🌿Çöp poşetini değiştirdim,çöp kovasını yıkadım
Maşallah valla kim tutar seni

Gunaydinnnnn

Oglumun canli dersi 09.10 da baslayip bu saatte bitiyor ve beni her daim yaninda istiyor derste malum 1. Sinif. O yuzden ise anca 12 gibi o arkadasi ile goruntulu konusaraktan odev yaparken basliyorum :halay: havali- havali- gecen nesajini gormemisim🤗

Aksam 8eDek kirk kere bitiririz de keyif cayi iceriz be gülüm ehey eheyyyy:KK49:

Herkese kolay gele😘

Hayırlı sabahlar
Kahvaltı hazırladım bulaşıkları yıkadım makinayı boşalttım
Kızın canlı dersi vardı kirli çamaşır septini ovdum yıkadım banyoyu yine ovdum yıkadım
Beyazları attım
Sandalyelerin yüzünü yeniletmek için götürdü eşim canlı ders bitince de evi süpürür silerim inşallah

Günaydın canım💕
günaydınnnnnnn
dün eve girdim. direk çamaşırları ayırıp koyuları attım. kuruyanları topladım hemen katladım yerleştirdim. bir sepet daha üç gündür duran vardı onları da yerleştirdim. bulaşık makinesini çalıştırdım. tezgah ocak güzelce sildim. çöpleri boşalttım. çöp kovası yıkadım. o arada çorba yemek olayını hallettim. yemek sonrası mutfak toplandı. çocuklarla vakit geçirdim
erkenden yattım. bu kaaaa
Eline sağlık👏
Maşallah valla kim tutar seni
Birde yaptığımız dursa dağılmadan😬

Hayırlı sabahlar
Kahvaltı hazırladım bulaşıkları yıkadım makinayı boşalttım
Kızın canlı dersi vardı kirli çamaşır septini ovdum yıkadım banyoyu yine ovdum yıkadım
Beyazları attım
Sandalyelerin yüzünü yeniletmek için götürdü eşim canlı ders bitince de evi süpürür silerim inşallah
Hayırlı sabahlar canım💕
Eline sağlık👏

Gunaydinnnnn

Oglumun canli dersi 09.10 da baslayip bu saatte bitiyor ve beni her daim yaninda istiyor derste malum 1. Sinif. O yuzden ise anca 12 gibi o arkadasi ile goruntulu konusaraktan odev yaparken basliyorum :halay: havali- havali- gecen nesajini gormemisim🤗

Aksam 8eDek kirk kere bitiririz de keyif cayi iceriz be gülüm ehey eheyyyy:KK49:

Herkese kolay gele😘
Günaydın 💕

Dünn yaptıklarım
Yatak odasının perdesini yıkadım camını sildim
Evi süpürdüm sildim
Mutfağı toplu tutmaya çalıştım
Oturma odasını dip köşe temizledim
3 makine çamaşır yıkadım astım topladım

Bugün de yaptıklarım
Yatakları topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Başkada bir iş yapmadım

Yapmak istediklerim
Çamaşır katlamak
Evi süpürmek
Yemek yapmak

Merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum diye geçen yazmıştım buraya ama sonra Bonus Bonus un annesi vefat etti bende yazmak istemedim kimsede yoktu zaten. Tekrardan acını hatırlatmak istemem ama çok üzüldüm Allah rahmet eylesin,sabır versin insallah.. Bende bugünden itibaren yaptıgım işleri yaparak başlayayım o zaman

Dünn yaptıklarım
Yatak odasının perdesini yıkadım camını sildim
Evi süpürdüm sildim
Mutfağı toplu tutmaya çalıştım
Oturma odasını dip köşe temizledim
3 makine çamaşır yıkadım astım topladım

Bugün de yaptıklarım
Yatakları topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Başkada bir iş yapmadım

Yapmak istediklerim
Çamaşır katlamak
Evi süpürmek
Yemek yapmak
Eline sağlık👏
Merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum diye geçen yazmıştım buraya ama sonra Bonus Bonus un annesi vefat etti bende yazmak istemedim kimsede yoktu zaten. Tekrardan acını hatırlatmak istemem ama çok üzüldüm Allah rahmet eylesin,sabır versin insallah.. Bende bugünden itibaren yaptıgım işleri yaparak başlayayım o zaman
Merhaba hoş geldin😊

Yaptiklarim

🎀salonu kaldirip , supurup sildim
🎀halisini paspaslari ce koltuk ortulerini komple silkeledim serdim.
🎀holu ve yatakodasini supurip sildim.
🎀cam onlerini sildim
🎀ciceklerimi temizledim sari yapraklari vs budadim
🎀yumurtlayan kusumun kafesini sarsmadan ozenle temizledim, oteki kafes temizdi.
🎀kapi kulplarini ve isik dugmelerini sirkeli su ile sildim
🎀dis kapiyi ic dis sildim
🎀mutfak supurdum topladim
🎀buzdolabi icini silerek duzenledim

Geriye

⚡cocuk odasi supurup silmek
⚡banyo tuvalet yikamak
⚡yemek yapmak kaldi

havali- havali- baska madde var miydi yazdigim dun bilmiyorum sanirim cekmece duzenleme vardi o yarina kalabilir cunku yemek ve cocuga okuma yaptirma islerim var🤭🤗

Ben işler yokmuscasına dısardan geldım kahve içiyorum gelin beraber ıcelım😄

Eklentiler

• IMG_20201228_150209_945.webp
    IMG_20201228_150209_945.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 36

Sağol Allah razı olsun. Hoşgeldin

Back
X