Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bulaşıkları makinaya doldurdum. Birçoğu sığmadı elde yıkadım. Evde temiz kap çanak kalmamıştı. Tezgahı ve ocağı temizledim.
Mutfak ve salonu süpürge taktım.
Yatağı topladım.
Süpürgenin filtresini yıkadım.

Daha da birsey yapamam yemeği eşim hazırlayacak. Belim düzelmedi tam. Ağrı kesici krem sürüyorum ondan sanırım biraz daha rahat hareket edebiliyorum.
Daha ödevlere başlayamadım malesef.

İş arası moladan merhabalarr
Kahvaltı sofrasını topladım
Bulaşıkları makineye doldurdum
Davlumbazı fayansları sildim
Filtreleri çıkarıp yıkadım
Ocağı sildim ızgaralar ocak gözleri hepsini yıkadım
Fırını detaylı tmizledim
İç camını çıkarıp yıkadım taktım
2 fırın tepsimi güzelce yıkadım
Mutfak halımı süpürdüm kaldırdım
Masamı çektim kiler dolaplarımın dış yüzünü sildim
Yatak odasının da tüllerini yokadım
Eşim de salonun camlarını balkonunu ve yatak odasının camını sildi sağolsun şimdi düzenlemeye geçip yavaş yavaş yerleştiricem bir daha ki izin günü de mutgak camı ve oturma odası camııı

Portmantoyu ayakkabılıgı temizledim Düzenledim
Çamasır serdim
Bulasık makinasını boşalttım
Yemek yapıcam şimdide bugunluk bu kadar masayı hazırla topla bulasık cay falan öyle biter bugun

Selam

Sabah kahvaltı sonrası odamı topladım, kıyafet dolabımızı düzenledim.
Yıkanan çamaşırları katlayıp yerleştirdim.
Makinaya çamaşır attım yıkanması için.
Sonra mutfağa geçip önce buzdolabını düzenleyip sildim.
Mutfağı süpürdüm. Dolapları sildim. Tezgahı ozonlayıp temizledim. Ocağı temizledim.
Düdüklüyü cifle telledim.

Birazdan da ütü yapcam inşallah..

️Kahvaltı bulaşıklarını makineye yerleştirdim tezgahı ocağı temiZledim.
️2 gün önce mayaladığım ama tutmayan yoğurdu kaynatıp lor peyniri yaptım.
️Etraftaki dağınıklığı bi elden geçirdin toz aldım.
️Lavaboları temizledim.
️Daha önce başka bişey için alıp kullanmadığım duvar çıtalarını mutfağın bi duvarına yaptık.
️Ödevin portmanto kısmını yaptım, sohbet kısmını birazdan sohbeti kahve ile yaparız, sevdiği bir yiyecek konusunu hala düşünüyorum
Sonrası kahve, biraz egzersiz, yemek, tekrar mutfak toplayış, çay sıralamasıyla devam eder kısmetse

bende bugunden yaptıklarımi yazayım pek bisey yapmadim ama yarindan itibaren detayli temizlige baslamayi düşünüyorm
sabah supurup sildim
dünkü astigim çamaşırları topladim bulasik yığını vardi makineye dizip ocagi sildim
hali ortusu vs değiştirdim koltuk ortulerini yikadim. hepsi temiz temiz gözüme cok guzel geliyor yaa bide batirmasa cocuklar. ortuleri yeni aldim yikamaktan eskidi
buarada daha banyoyu guzelce temizlemem lazim

Son düzenleme:
mayaladigim yoğurt biraz Ekşi di bir şeye donusturulebilirmi. yada buzluk da saklanabilir mi

ödevler çok güzel 2.yi yaptım. 1.yi de yatana kadar yapacagim inşallah. Bugün yemek yapımı, bulaşık toparlama, oglumla kuran okuma. Onun istedigi etkinlikleri yapma ile geçti. Biraz da gelisim raporu hazırlamaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…