Düzenli Evimiz & Hayatımız

Grubun bana vermiş olduğu şevkle temizliğin ABC sini yazdım sabah herkes kalkınca, çarşafları yastıkları çıkarttım. Makinaya attım. Kahvaltı için dışarıya çıktık. Gelince salonu temizledik silip süpürdük eşyaların yerini değiştirdik. Sonrasında çocukların odasını silip süpürdük çarşafşarını yastıklarını taktım. Yatakların mobilyaların sildim. Halıları Makinaya atmıştım onları serdim. Holü silip halısını serdim. Banyo wc yi ovdum. Kapısını sildim. Mutfak toplu. Ocağın arkasındaki duvar silinecek. Yatak odasında bir dolap var o odadan çıkacak bugün onu yapabilirsek benden iyisi yok. Yemek yapıcam şimdi. Arada bi kaç makina daha çamaşır yıkadık.

Kuzum dediğim şeyi anladın değil mi sende, bulaşık makinası değil. Tezgah üstü plastik bulaşıklı. altı plastik olduğu için kireç çok belli okuyor, telleri demir o rahatsız etmiyor beni ama. Bi deneyeyim bakayım sirke ve detarjanı ilk defa duydum

Anladım tabiki nego anlamadı diye teessüf ederim azalan bulaşık deterjanının üstüne aynı oranda ekle su ekleme hiç.
Ketıl çaydanlık kireçlerinede direk sirke yeter.

Bu karışımı duşkabinde kullanıyorum ben sirke kötü kokuyor ama doğal bişey sonuçta ve uçucu kokusu.

Ahahhh
Tamam deneyeceğimmm. Geçmezse sorarım

Sen bir aylık temizliği yaptın zaten yat gitsin
Ben yapsam o temizliği 6 ay daha da temizlik yapmam.
Kızlar duvarları nasıl siliyosunuz bi pratik var mı özellikle en üst tarafları cam siler gibi silmek acayip zor oluyor ya
Tatlım çok kirliyse ve uzun zamandır boyanmadıysa havalar soğumadan boya derim. Hem bizde şey derler, duvar boyamak evde yaşanan şeyleri örter diye, ne derece doğru bilemiyorum tabi
İyi Günler Hanimlar okullar açıldığından beri benim düzen tepe taplak oldu düzeni oturtamiyorum eskisi gibi sadece günlük işleri yapabiliyorum kızımın ödevleri oyaliyor
Yaaa sizde de mi öyle? Ben bir haftadır yaşayacak kadar temizlik yapıyorum.
O şeytana söyle uzak dursun senden..
3 saat ütü yaptım canım çok değil
40 parça
Hiç yaşamı 40 parca ütü dediğin ne ki? Ben aşağı yukarı bir aya bitirirdim herhalde

Pazar günü ütü olmazmı 2 çocuk okul kıyafetleri 1 de eşinmin 3 takım iş kıyafeti ütülenecek
Allah kolaylık versin.

Nego ödevi bir kaç gün erteledim. Geceleri doğru dürüst uyuamıyorum ya hiç halim yok. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor ama bugün yaptıklarımı yazayım.
Yataklar toplandı
Ortalık toplandı
Çamaşır katlandı tekrar çamaşır atıldı.
Sandık ve çekyat altı düzeltildi
Fazlalık eşyaların bir kısmı kumbaraya gönderildi.
Eğer halim kalırsa bulaşık makinesini boşaltıp mutfağı toparlayacağım.
dolu camlarima vuruyor ben yazarken. Acayip bir yağış var.

Nego canim tam topige girdim acaba yarin ne odevi vercek nego diye dusunurken keske utu verse bisuru utum var diyordum ki bugun vermissin utuyu zaten gormemisim etiket bildiriminj bugun . Artik nasipse yarin yaparim bugun kahvaltiyada ugrastim ozendim sonra yemek yoktu onun icin alisverise cikip geldim yemek yaptim. Dunden kuruyan camasirlari katladim dikilcek yeri olani diktim . Aksam ustu esim kizimi disari dcikardi o arada da evi supurup sildim lavaboyu cifledim esimle kizim geldi klozeti de esim temizledi daha bi is yapmam artikin keyif saatleri olsn biraz ...

Kızlar bebeğim rahatsızlandı
Burnu boğazı tıkandı. Üstüne diş çıkarmaya çalışıyor.
Beşiğine koyduğumdan beri dönüp duruyor. Uyuyamıyor.
Hastaneye götürecek derecede değil. Ateşi falan yok.
Ben ne yapabilirim sabaha kadar? Burnunu nasıl açabilirim dokunmadan?

Canim bulundugu odaya ortadan 2 ye bolunmus kuru sogan koy.ilk etapta aklma bu geldi cok gecms olsn kuzuya da sana da

emzirmek burnu acar kuzu ya da aspiratörle cekceksin. bide serum fizyolojikle acabilirsin. ben uzun süre yanimda yatirmsitim. kolumda uyurdu. kendini rahat ve güvende hissettiği için zor bi bebek olmasına rağmen diş çok sancılı geçmedi. çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuya

Canim bulundugu odaya ortadan 2 ye bolunmus kuru sogan koy.ilk etapta aklma bu geldi cok gecms olsn kuzuya da sana da
Çok sağ ol canım yaaa. Kuru soğan acar evet, koyayım ben ❤❤❤
Cok sağol canım. ❤❤❤ Benimkisi cins. Doğduğundan beri kesinlikle yanında yatmaz yatmadı da. Dokununca uyanan bir bebek.
Şu an düzgün nefes alamıyor ama serum doksem ortalığı ayağa kaldırır. Vücuduna kesinlikle dokundurtmuyur
Soğan gibi uzaktan burnu açacak bir şey var mı acaba diye sordum.

kız sen isyanlara ne bakiyosun benimkide öyle ortalığı yikar ama ben hizlica isimi bitiririm o da pat diye uyur kalır şimdi huzursuz rahatsiz uyuyamiyo ki yavrum canı dardır. sen gene serum fizyolojik varsa sık. ama tabi benim 18 aya kadar gücüm yetti sıpaya. gücüm yetmez dersen uğraşma. bide dusta da açılır burun :) sıcak buhar oluyo ya. banyo seven bi bebekse oynatip yavaş yavaş yikayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…