- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Hiç canım , 40 parça ne ki3 saat ütü yaptım canım çok değil
40 parça
Kuzum dediğim şeyi anladın değil mi sende, bulaşık makinası değil. Tezgah üstü plastik bulaşıklı. altı plastik olduğu için kireç çok belli okuyor, telleri demir o rahatsız etmiyor beni ama. Bi deneyeyim bakayım sirke ve detarjanı ilk defa duydumK KurkmantoluS kireç çözücü çok ağır kimyasal bulaşığın olduğu yere hiç bulaştırma.
Bulaşık deterjanına sirke koy yarı yarıya onunla köpürt yıka geçer.
Geçmezse adımı ver BenBonus
Kuzum dediğim şeyi anladın değil mi sende, bulaşık makinası değil. Tezgah üstü plastik bulaşıklı. altı plastik olduğu için kireç çok belli okuyor, telleri demir o rahatsız etmiyor beni ama. Bi deneyeyim bakayım sirke ve detarjanı ilk defa duydum
Bu göbekle biraz zor ama denerimPüskolocine iyi gelecekse neden olmasın
AhahhhAnladım tabiki nego anlamadı diye teessüf ederimazalan bulaşık deterjanının üstüne aynı oranda ekle su ekleme hiç.
Ketıl çaydanlık kireçlerinede direk sirke yeter.
Bu karışımı duşkabinde kullanıyorum ben sirke kötü kokuyor ama doğal bişey sonuçta ve uçucu kokusu.
Pazar günü ütü olmazmı 2 çocuk okul kıyafetleri 1 de eşinmin 3 takım iş kıyafeti ütülenecek15 Eylül Ödevi
Ütü yapmak, ütü işi olmayan kıyafet koyduğu bir yeri düzenlesin.
@malii
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
L Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
stanki
15 Eylül Ödevi
Ütü yapmak, ütü işi olmayan kıyafet koyduğu bir yeri düzenlesin.
@malii
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
L Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
stanki
Ben yapsam o temizliği 6 ay daha da temizlik yapmam.Sen bir aylık temizliği yaptın zaten yat gitsin
Tatlım çok kirliyse ve uzun zamandır boyanmadıysa havalar soğumadan boya derim. Hem bizde şey derler, duvar boyamak evde yaşanan şeyleri örter diye, ne derece doğru bilemiyorum tabiKızlar duvarları nasıl siliyosunuz bi pratik var mı özellikle en üst taraflarıcam siler gibi silmek acayip zor oluyor ya
Yaaa sizde de mi öyle? Ben bir haftadır yaşayacak kadar temizlik yapıyorum.İyi Günler Hanimlar okullar açıldığından beri benim düzen tepe taplak oldu düzeni oturtamiyorum eskisi gibi sadece günlük işleri yapabiliyorum kızımın ödevleri oyaliyor
O şeytana söyle uzak dursun senden..Yatak toplandı
Çamaşır katladim
Yeni çamaşır astım
Bir iki parça vardı elimde yıkadım
Ev supurdum
Sildim
Tozlari aldim
Çöpler atıldı
Banyo tuvalet silindi Arap sabunuyla
Bulaşık makinasini çalıştırdm
Çamaşır makinesini çektim altını süpürdum, sildim..
Ütüyü akşama yaparım insaAllah..
Şeytan durtuyor,, yatak odasinin iki küçük halısını yıka diye, yapsam mı bilmiyorum
Hiç yaşamı 40 parca ütü dediğin ne ki? Ben aşağı yukarı bir aya bitirirdim herhalde3 saat ütü yaptım canım çok değil
40 parça
Allah kolaylık versin.Pazar günü ütü olmazmı 2 çocuk okul kıyafetleri 1 de eşinmin 3 takım iş kıyafeti ütülenecek
Canim bulundugu odaya ortadan 2 ye bolunmus kuru sogan koy.ilk etapta aklma bu geldi cok gecms olsn kuzuya da sana daKızlar bebeğim rahatsızlandı
Burnu boğazı tıkandı. Üstüne diş çıkarmaya çalışıyor.
Beşiğine koyduğumdan beri dönüp duruyor. Uyuyamıyor.
Hastaneye götürecek derecede değil. Ateşi falan yok.
Ben ne yapabilirim sabaha kadar? Burnunu nasıl açabilirim dokunmadan?
Kızlar bebeğim rahatsızlandı
Burnu boğazı tıkandı. Üstüne diş çıkarmaya çalışıyor.
Beşiğine koyduğumdan beri dönüp duruyor. Uyuyamıyor.
Hastaneye götürecek derecede değil. Ateşi falan yok.
Ben ne yapabilirim sabaha kadar? Burnunu nasıl açabilirim dokunmadan?
Çok sağ ol canım yaaa. Kuru soğan acar evet, koyayım ben ❤❤❤Canim bulundugu odaya ortadan 2 ye bolunmus kuru sogan koy.ilk etapta aklma bu geldi cok gecms olsn kuzuya da sana da
Cok sağol canım. ❤❤❤ Benimkisi cins. Doğduğundan beri kesinlikle yanında yatmaz yatmadı da. Dokununca uyanan bir bebek.emzirmek burnu acar kuzu ya da aspiratörle cekceksin. bide serum fizyolojikle acabilirsin. ben uzun süre yanimda yatirmsitim. kolumda uyurdu. kendini rahat ve güvende hissettiği için zor bi bebek olmasına rağmen diş çok sancılı geçmedi. çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuya
Çok sağ ol canım yaaa. Kuru soğan acar evet, koyayım ben ❤❤❤
Cok sağol canım. ❤❤❤ Benimkisi cins. Doğduğundan beri kesinlikle yanında yatmaz yatmadı da. Dokununca uyanan bir bebek.
Şu an düzgün nefes alamıyor ama serum doksem ortalığı ayağa kaldırır. Vücuduna kesinlikle dokundurtmuyur
Soğan gibi uzaktan burnu açacak bir şey var mı acaba diye sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?