Geçmiş olsun canım. Serum fizyolojik ile burnunu temizleyip burun aspratörüyle çekebilirsin. Burnunu düzenli temizlersen geniz akıntısının aşağı inmesini engellersin. Arkadaşın dediği gibi kuru soğan bizde her zaman işe yaramıştır. Birde kaç aylık bilmiyorum ama ıhlamurun çiçeklerinden demleyip içirirsen oda işe yarar. Diş hep hastalıkla gelmiştir bizde de.Kızlar bebeğim rahatsızlandı
Burnu boğazı tıkandı. Üstüne diş çıkarmaya çalışıyor.
Beşiğine koyduğumdan beri dönüp duruyor. Uyuyamıyor.
Hastaneye götürecek derecede değil. Ateşi falan yok.
Ben ne yapabilirim sabaha kadar? Burnunu nasıl açabilirim dokunmadan?
Çok geçmiş olsun canımKızlar bebeğim rahatsızlandı
Iyice usumez mi? Bizim bura şu an bayağı soğuk.kız sen isyanlara ne bakiyosunbenimkide öyle ortalığı yikar ama ben hizlica isimi bitiririm o da pat diye uyur kalır şimdi huzursuz rahatsiz uyuyamiyo ki yavrum canı dardır. sen gene serum fizyolojik varsa sık. ama tabi benim 18 aya kadar gücüm yetti sıpaya. gücüm yetmez dersen uğraşma. bide dusta da açılır burun :) sıcak buhar oluyo ya. banyo seven bi bebekse oynatip yavaş yavaş yikayabilirsin.
Çok teşekkür ederim. çok sagolunGeçmiş olsun canım. Serum fizyolojik ile burnunu temizleyip burun aspratörüyle çekebilirsin. Burnunu düzenli temizlersen geniz akıntısının aşağı inmesini engellersin. Arkadaşın dediği gibi kuru soğan bizde her zaman işe yaramıştır. Birde kaç aylık bilmiyorum ama ıhlamurun çiçeklerinden demleyip içirirsen oda işe yarar. Diş hep hastalıkla gelmiştir bizde de.
Çok sağ ol canım.Çok geçmiş olsun canım
Iyice usumez mi? Bizim bura şu an bayağı soğuk.
Az önce zir bela sıktık biraz açıldı.
Soğan veya nane koymayı düşünüyorum. Açarlar inşallah
Iki kızımda da burun tıkanıklığı var. Cam serumlardan veriyor doktor bizesoguksa yikama o zaman canım iyice kötü etmesin.
ama gece yine aglayabilir az sıkıp actiysan.
aglicak diye cekinle en fazla 5 dk onun rahatsızlığı. iyice açıp uyut gece tekrar aglarsa. bizim doktorumuz serum fizyolojikle yıka annesi hiç bisey olmaz derdihani ufak siselerin birini komple bitiriyoduk içine sıkıp. o zaman genelde cekmeye de gerek kalmıyodu.
ben soğan falan bilmiyodum inşallah işe yarar. bide reklamlarda vardi belki görmüşsündür. şimdi sen nane deyince geldi aklima.bisey vardi bebeğin yastığına damlatiyosun burnu aciliyo :) olmadi ondan alırsınız
Iki kızımda da burun tıkanıklığı var. Cam serumlardan veriyor doktor bizede benimkisi değişik biraz. Iki kişi zor zapt ediyoruz.
Çok geçmiş olsunn canımmKızlar bebeğim rahatsızlandı
Aynen pazar mecburen ütü oluyorPazar günü ütü olmazmı 2 çocuk okul kıyafetleri 1 de eşinmin 3 takım iş kıyafeti ütülenecek
Eline sağlık canımPazar ütü günüm zaten. Ödev tamamlandı.
Bir aydır yapmıyorum bende ütü, ondan birikti bu kadarBen yapsam o temizliği 6 ay daha da temizlik yapmam.
Tatlım çok kirliyse ve uzun zamandır boyanmadıysa havalar soğumadan boya derim. Hem bizde şey derler, duvar boyamak evde yaşanan şeyleri örter diye, ne derece doğru bilemiyorum tabi
Yaaa sizde de mi öyle? Ben bir haftadır yaşayacak kadar temizlik yapıyorum.
O şeytana söyle uzak dursun senden..
Hiç yaşamı 40 parca ütü dediğin ne ki? Ben aşağı yukarı bir aya bitirirdim herhalde
Allah kolaylık versin.
Kan değerlerine baktırdın mı hiç?Nego ödevi bir kaç gün erteledim. Geceleri doğru dürüst uyuamıyorum ya hiç halim yok. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor ama bugün yaptıklarımı yazayım.
Yataklar toplandı
Ortalık toplandı
Çamaşır katlandı tekrar çamaşır atıldı.
Sandık ve çekyat altı düzeltildi
Fazlalık eşyaların bir kısmı kumbaraya gönderildi.
Eğer halim kalırsa bulaşık makinesini boşaltıp mutfağı toparlayacağım.
dolu camlarima vuruyor ben yazarken. Acayip bir yağış var.
Elinize sağlık canımNego canim tam topige girdim acaba yarin ne odevi vercek nego diye dusunurken keske utu verse bisuru utum var diyordum ki bugun vermissin utuyu zaten gormemisim etiket bildiriminj bugun . Artik nasipse yarin yaparim bugun kahvaltiyada ugrastim ozendim sonra yemek yoktu onun icin alisverise cikip geldim yemek yaptim. Dunden kuruyan camasirlari katladim dikilcek yeri olani diktim . Aksam ustu esim kizimi disari dcikardi o arada da evi supurup sildim lavaboyu cifledim esimle kizim geldi klozeti de esim temizledi daha bi is yapmam artikin keyif saatleri olsn biraz ...
Çok geçmiş olsun canım, bu durumlar için mutlaka cold mix bulundur, ne kadar ağlarsa ağlasın ki onu yapınca kuzu gibi yatan bebek görmedim ben dahaKızlar bebeğim rahatsızlandı
Eline sağlık canımAy ödev çok işime yaradı oğlumun giysilerinin olduğu bölüm çok dağılmış onu topladm yazlıkları kaldırdım iyi oldu
Eline sağlık canımSelam kızlar
Sabah kalktım evi topladım
Kayınpedere kahvaltıya gittik
Gece 12 de geldik
2 makine çamaşır ipteydi onları topladım dürdüm
Görev olan ütüyüde yaptım
Artık yatayım
İyi geceler
Herkese günaydınlar mutlu haftalar;Salon Temizliği
Camı silinecek
Perdeleri yıkanacak
Koltukları temizlenecek
Avize varsa silinecek
Halıları fırçalanacak, isteyen silebilir
Masası, sandalyeleri silinecek
TV ünitesi, vitrin, konsol ne varsa silinip düzenlenecek
Fazla süs eşyasından arındırılacak (isteyenler)
Duvarları isteyen silecek
Eşyalar çekilip dip köşe süpürülüp mümkünse elle silinecek yerler
Kitaplık varsa düzenlenecek
Kapısı silinecek
Radyatör silinecek
Duvar saati silinecek
Süs eşyası, çerçeve ne varsa silinecek
Gunaydinlarrr herkese16 Eylül Ödevi
Çiçeklerin saksının ve yapraklarının tozunu alalım, yapay çiçeği olanlar onu yapabilir
Çiçeğim yok diyenler bir dolap üstünün tozunu alabilir, elinizi korkak alıştırmayın yapmışken istediğiniz kadar yapabilirsiniz
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
Gonulmeyvesi
Amecey
Kostebekpasta
K Kezmola
1 1mirac
yorgun anneanne
K klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
Casper25
D deep_sea
efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
yesa
Lavinya Lavinya
stanki
İki tane hazır çiçeğim var onları yıkayayim bari..16 Eylül Ödevi
Çiçeklerin saksının ve yapraklarının tozunu alalım, yapay çiçeği olanlar onu yapabilir
Çiçeğim yok diyenler bir dolap üstünün tozunu alabilir, elinizi korkak alıştırmayın yapmışken istediğiniz kadar yapabilirsiniz
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
Gonulmeyvesi
Amecey
Kostebekpasta
K Kezmola
1 1mirac
yorgun anneanne
K klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
Casper25
D deep_sea
efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
yesa
Lavinya Lavinya
stanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?