Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım. Serum fizyolojik ile burnunu temizleyip burun aspratörüyle çekebilirsin. Burnunu düzenli temizlersen geniz akıntısının aşağı inmesini engellersin. Arkadaşın dediği gibi kuru soğan bizde her zaman işe yaramıştır. Birde kaç aylık bilmiyorum ama ıhlamurun çiçeklerinden demleyip içirirsen oda işe yarar. Diş hep hastalıkla gelmiştir bizde de.

Çok geçmiş olsun canım

Iyice usumez mi? Bizim bura şu an bayağı soğuk.

Az önce zir bela sıktık biraz açıldı.
Soğan veya nane koymayı düşünüyorum. Açarlar inşallah

Çok teşekkür ederim. çok sagolun
Serum sıktık biraz açıldı.
Kızım 10 aylık acaba ıhlamur içebilir mi?

Iyice usumez mi? Bizim bura şu an bayağı soğuk.

Az önce zir bela sıktık biraz açıldı.
Soğan veya nane koymayı düşünüyorum. Açarlar inşallah

soguksa yikama o zaman canım iyice kötü etmesin.

ama gece yine aglayabilir az sıkıp actiysan.
aglicak diye cekinle en fazla 5 dk onun rahatsızlığı. iyice açıp uyut gece tekrar aglarsa. bizim doktorumuz serum fizyolojikle yıka annesi hiç bisey olmaz derdi hani ufak siselerin birini komple bitiriyoduk içine sıkıp. o zaman genelde cekmeye de gerek kalmıyodu.

ben soğan falan bilmiyodum inşallah işe yarar. bide reklamlarda vardi belki görmüşsündür. şimdi sen nane deyince geldi aklima.bisey vardi bebeğin yastığına damlatiyosun burnu aciliyo :) olmadi ondan alırsınız

Iki kızımda da burun tıkanıklığı var. Cam serumlardan veriyor doktor bize de benimkisi değişik biraz. Iki kişi zor zapt ediyoruz.

Iki kızımda da burun tıkanıklığı var. Cam serumlardan veriyor doktor bize de benimkisi değişik biraz. Iki kişi zor zapt ediyoruz.

benim kocam beceremediği için kendim kıstırıp yapıyodum ben de mecbur

şu cold mix e bi bak olmadi :) belki işe yarar

Çok geçmiş olsunn canımm benimde aklıma soğan geldi arkadaş yazmış zaten . Benim kızım da aynen öyle olmuştu hırıltı da vardı,görümcem dedi ki soğanı kes ayağına koy çorabını giydir sabaha kadar dursun, hemen rahatlatıyor dedi

Pazar günü ütü olmazmı 2 çocuk okul kıyafetleri 1 de eşinmin 3 takım iş kıyafeti ütülenecek
Aynen pazar mecburen ütü oluyor
Pazar ütü günüm zaten. Ödev tamamlandı.
Eline sağlık canım
Bir aydır yapmıyorum bende ütü, ondan birikti bu kadar
Kan değerlerine baktırdın mı hiç?
Elinize sağlık canım
Çok geçmiş olsun canım, bu durumlar için mutlaka cold mix bulundur, ne kadar ağlarsa ağlasın ki onu yapınca kuzu gibi yatan bebek görmedim ben daha sık sık serum fizyolojik ile temizle ki hastalık ilerlemesin, ayrıca ayak tabanına limon veya viks sürmek soğuk algınlığına iyi geliyor, sür çorap giydir yatır.
Ay ödev çok işime yaradı oğlumun giysilerinin olduğu bölüm çok dağılmış onu topladm yazlıkları kaldırdım iyi oldu
Eline sağlık canım
Selam kızlar
Sabah kalktım evi topladım
Kayınpedere kahvaltıya gittik
Gece 12 de geldik
2 makine çamaşır ipteydi onları topladım dürdüm
Görev olan ütüyüde yaptım
Artık yatayım
İyi geceler
Eline sağlık canım

Salon Temizliği

Camı silinecek
Perdeleri yıkanacak
Koltukları temizlenecek
Avize varsa silinecek
Halıları fırçalanacak, isteyen silebilir
Masası, sandalyeleri silinecek
TV ünitesi, vitrin, konsol ne varsa silinip düzenlenecek
Fazla süs eşyasından arındırılacak (isteyenler)
Duvarları isteyen silecek
Eşyalar çekilip dip köşe süpürülüp mümkünse elle silinecek yerler
Kitaplık varsa düzenlenecek
Kapısı silinecek
Radyatör silinecek
Duvar saati silinecek
Süs eşyası, çerçeve ne varsa silinecek

Herkese günaydınlar mutlu haftalar;
Şimdik negom önce dünkü işleri yazayım küçük oğlumdan sonra sıra eşimin çekmecesine gelmişti konmari yöntemiyle dizdiğim halde bakıp bakıp bozup geri koyuyordu çekmeceye. Meğerse bazıları dar geliyormuş onları ayarladım darları çıkardım.....bizim odada kitaplığın çocuk odasına oradakinin bize geçmesi gerekiyordu onu yaptım. Eşimin çok kitabı var çünkü.....ödevi ve salon detaylarını erkenden yazdığın çok iyi oldu şimdi o işe girişicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…