Ayy bende güldümGülmeyim diyorum zor tutuyorum kendimi teyzesi kolun a ne oldu ıslanmış diyor oda b.k diyor
Siz bakışın,biz yolları ayırdıkKoltuğun üstündeki çamaşırlar ne güzel bakıyor bana
1 günde 5 sepet değildir heraldeBizim evde her bireye bir sepet çamaşır katlıyorum tepeleme. Toplam 5 sepet çamaşır oluyor 5 günde ancak yerlerine yerleştiriyorum,her güne bir sepet şeklinde. O süre zarfında çamaşırlık tekrar doluyor zaten
Bez-dim .
Biz ciddiyiz evlenecez vermezlerse kaciracamSiz bakışın,biz yolları ayırdık
Donlari çorapları 0.5 den sayiyoz bonus. Küçük parça oldukları için. 11 dön 5.5 çamaşıra 10 çift çorap 5 çamaşıra tekabül ediyor.
Donlari çorapları 0.5 den sayiyoz bonus. Küçük parça oldukları için. 11 dön 5.5 çamaşıra 10 çift çorap 5 çamaşıra tekabül ediyor.
26 camasirla birinci benim haha öldüm
Ben anlamadım temizlikten sonra tezgah fotosu mu atıyoruzGelmez gelmez at sen
Yok o bana özelBen anlamadım temizlikten sonra tezgah fotosu mu atıyoruz
Şöyle ki haftalık 3 makine çamaşır birikiyor 1 günde yıkıyorum bunu nego onlarda kuruyana kadar ertesi gün 1 makine daha yıkıyorum etti mi 4 makine kuru çamaşır. Oturup katlarsam o yığını da evet 5 sepet katlanmış çamaşırım oluyor. 1 haftalık hasılatım1 günde 5 sepet değildir heralde
Ama atmak istersen sen de at tabii yoldaş ol banaBen anlamadım temizlikten sonra tezgah fotosu mu atıyoruz
Yaaa niden sadece senYok o bana özel
Şu an atsam pek fotojenik olmaz. Yani dağınıklıkla alakası yok, ışıktan dolayı yanlış anlaşılma olmasınAma atmak istersen sen de at tabii yoldaş ol bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?