Yerleştim şükürson kolileri de yerleştirdim evi de bugün dip köşe temizledim mis gibi oldu ama anam ağladı resmen, hem iş hem ev,akşam 9 olmadan sızıyorum
Allah razı olsun bebeemOlsun bitmiş ya dinlenirsin güle güle otur inşallah. Biz burdan nasıl sevindik sanki kendi evine falan çıkmış gibi :) sen böyle yazdıkça ben ferahlıyorum
Eşim biraz rahatsızdı. Hiçbir şey yapmadım.
Sağol bonuss. Daha iyi. Vasiyet söylemeye falan geçti. Biraz düzeldi :)Geçmiş olsun
Sağol bonuss. Daha iyi. Vasiyet söylemeye falan geçti. Biraz düzeldi :)
Onun huyu böyle bonus. Azıcık hafif hastalanınca vasiyete falan başlıyor :) ciddi hastalıklarda değil tabii. Sabahtan beni çok ateşi vardı çok üşüdü. Ama biraz iyileşti şimdiNolduki öyle ya ciddi bişey değildir inş.
Piskolojiler bozuldu hep aşırı hassaslaştık hastalık konusunda
Çok geçmiş olsunSağol bonuss. Daha iyi. Vasiyet söylemeye falan geçti. Biraz düzeldi :)
Anladım canım onun dısında ne parlatır hiç bilmiyorum inanki çamasır suyu güzel yapıyor. Eğer kullanmıyorsan bulasık makinasını çalıştırırken biraz döksen o şekilde de iyi oluyor hem sana kokmaz zararı olmazBenim alerjim var da o yüzden kullanmak istemiyorum pek
Geçmiş olsunOnun huyu böyle bonus. Azıcık hafif hastalanınca vasiyete falan başlıyor :) ciddi hastalıklarda değil tabii. Sabahtan beni çok ateşi vardı çok üşüdü. Ama biraz iyileşti şimdi
Size bu mesajı yazdıktan dakikalar sonra yerimden kalkmak nasip olmadan uzandığım koltukta sızıp kalmışım taaki saat 2:10 da kabus görüp fırlayana kadar. Hemen aklımaŞimdi kalkıp mutfak toplayıp ütü yapacam gece maratonuna gelen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?