Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay yok ben artık onu yapamıyorum yapılanlara karşı bana karşı nasılsa bende öyleyim

Ay aynı aynı seninki 1 hafta yine kendine geliyormuş bizimki 1 dk sürmüyor ya benim ailem hatta sülalemin hepsinde gördüğüm şeyler farklı bu kadın ayrı bi olay. Bende veremem bonusa dedim biraz önce evde aklıma gelir şöyle deseydim diye. Ama demeye çalışıyorum artık denk gelirse işte zaten öyle olur canım kendileri gibi olan gözde olur

Kız bu bana takmıştı orda birlikte otururken baya. Sürekli eve inip ağzına geleni sayıyordu 1 sustum 2 sustum 3. de ben bi patladım. Ondan sonra sustu kadın duruldu

Ahsen 1 gram sevmiyor kadını. Ben asla bişey demem onun yanında ama sevmiyor. Bugün bahçeye ev yapılıyor gittik oradaymış. Ahsen gitmiyor tabi normalde gitsene git falan derim ahsene. Sen misin bana öyle davranan dedim hiç görmezden geldim yok saydım Ahsene de hiç git demedim. Gerçekten bu yarıyor ona. Ustaların işine bile karışıyor yani ben çıldıracaktım orda

Öğlen bahçeye gittik. Gitmeden önce

Tüm evi havalandırdım
Yatağımızı topladım
Wc leri yıkadım
Ortalığı topladım
Yatak odası, oturma odası, mutfak ve antreyi süpürdüm
Bulaşık makinesini boşalttım
Bulaşıkları yıkadım

Bahçeye gittik geldik

Yemek yaptım, yedik topladım, ocağı vs sildim

Bahçeye yapılan eve neden karışıyor
ortak mı yapıyorsunuz

Bahçeye yapılan eve neden karışıyor
ortak mı yapıyorsunuz
Yok ortak değil. Yanyana 3 bahçe 3 erkek kardeşin. Ama ortayı şimdilik kv gidip geliyor bekar kaynım küçük. Yapılacağını biliyor kp usta getiriyor. O da geliyor. Ya kocaman kadınsın sen ne işin var. Bide karışıyor öyle olmaz şöyle yapın diye. Yani uyuz oldum anlatamam adamlar iyi ki bırakıp gitmediler. Eşim kızıyor sanane senin evin mi karışma. Anlamıyor arsız arsız aynı devam ediyor

Bide şu garibime gidiyor. Bana düğün zamanı bizim bi çevremiz var davullu çalgılı düğüne gitmeyiz dediler gelinliğime kadar karışmaya kalktı açık olmasın diye. Ki ben açık giyinen biri de değilim. 2 ay önce çalgılı düğün yaptılar kaynıma. Gelin hanım hem sözde hem düğünde omuz sırt komple açık transparan giyindi ama asla ona bişey deme yok. Çarşaflı kendi ama ustaların yanında normal kıyafetle ve sürekli eğilip kalkıyor. Yani bunları yüzüne söylememek için zor tutuyorum kendimi. Lafa gelince en dindar onlar.

Hımm anladım swetimm senin k.v ile geçim olacak gibi değil anlattıklarına göre. Yakın olunca da herşeye karışır karışmaya da devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…