Ben de katı yağ sürüyorum, daha rahat çıkıyor sanki. Bazen sıcak sıcak bile çıkardığım oluyorNormalde böyle yapıyordum ama nalet kalıptan çikmiyor. Durun bakalım çıkarsa atarım bi foto
Canım sen kaç yaşındaydın ?AYnen unutuyor insan Bebek doğdu bebeğin kokusunu bol bol içime çekiyorum nasılsa bu günlerde çabuk geçiyor
Yok canım 38 yaşındayım üçüncü bu bebekBen seni daha ufak ilk bebesi olan biri sanıyodum
38Canım sen kaç yaşındaydın ?
Yok canım 38 yaşındayım üçüncü bu bebekBen seni daha ufak ilk bebesi olan biri sanıyodum
38Canım sen kaç yaşındaydın ?
Haha inşallah lezzetli de olur hemdöküm ama şu çukurlular vara ondan o çukurlardan çıkmıyo
Tereyağ sürdüm bence en haklı gönül görecez sjsk
Ay yok ben artık onu yapamıyorum yapılanlara karşı bana karşı nasılsa bende öyleyimNe olursa olsun insan kendi karakterine göre davranıyor
Ben böyle düşünüyorum artık
Belki çok farklı şekillerde de davranılabilir insanlara ama benim davranış şeklime uymuyor, bunu haketsin yada haketmesin bu benim duruşum, kendime olan saygım
Sende böyle düşün
Herkes kendine yakışanı yapar öyle davranır
Ay eve gelince aklıma geldi ahsen nerde deyince hoşbulduk deseydim keşke diyeSEn de hoş geldin anne de
Ay aynı aynı seninki 1 hafta yine kendine geliyormuş bizimki 1 dk sürmüyorBenim kaynanamda arsız normal laftan iyilikten anlamıyor. Eşim sinirlenip cıldırınca kendine geliyor 1 hafta sonra yine aynı. Ooo sweet ben evlenince anneme babama şükrettim ya aynı memlekette bile böyle farklı insanlar varmıymış dedirttilerben asla karşılık veremem yapımda yok laf söyleyemem mesela beni eziyor çocuk gibi görüyor eltim lafına laf veriyor kavga ediyorlar ama en gözde gelini o
Değişti sanmıştım yanılmışımsweetgirlcandy sıkma canını kimse değişmez tek değiştiren hayat bırak o yapacağını iyibilir üzme tatlı canını
Bahçeye yapılan eve neden karışıyorAhsen 1 gram sevmiyor kadını. Ben asla bişey demem onun yanında ama sevmiyor. Bugün bahçeye ev yapılıyor gittik oradaymış. Ahsen gitmiyor tabi normalde gitsene git falan derim ahsene. Sen misin bana öyle davranan dedim hiç görmezden geldim yok saydım Ahsene de hiç git demedim. Gerçekten bu yarıyor ona. Ustaların işine bile karışıyor yani ben çıldıracaktım orda
Yok ortak değil. Yanyana 3 bahçe 3 erkek kardeşin. Ama ortayı şimdilik kv gidip geliyor bekar kaynım küçük. Yapılacağını biliyor kp usta getiriyor. O da geliyor. Ya kocaman kadınsın sen ne işin var. Bide karışıyor öyle olmaz şöyle yapın diye. Yani uyuz oldum anlatamam adamlar iyi ki bırakıp gitmediler. Eşim kızıyor sanane senin evin mi karışma. Anlamıyor arsız arsız aynı devam ediyorBahçeye yapılan eve neden karışıyor
ortak mı yapıyorsunuz
Hımm anladım swetimm senin k.v ile geçim olacak gibi değil anlattıklarına göre. Yakın olunca da herşeye karışır karışmaya da devam ederYok ortak değil. Yanyana 3 bahçe 3 erkek kardeşin. Ama ortayı şimdilik kv gidip geliyor bekar kaynım küçük. Yapılacağını biliyor kp usta getiriyor. O da geliyor. Ya kocaman kadınsın sen ne işin var. Bide karışıyor öyle olmaz şöyle yapın diye. Yani uyuz oldum anlatamam adamlar iyi ki bırakıp gitmediler. Eşim kızıyor sanane senin evin mi karışma. Anlamıyor arsız arsız aynı devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?