Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım

Dün cok çalışınca bugün kızımla 11 e kadar uyumusuz.musluklari dün hallettim.bugun bikac tencere ve çaydanlık parlatayim ben de tabi evi sil şupur yine her zamanki gibi 1 makina da camasirim var.ama en iyisi kişisel bakım kızım uyurken onuda hallederim inşallah.cok güzel bir gün olsun hepimiz için inşaallah.

Aaa bendr ayni limonsuz gbi zannetmistim
Yav Allah beniii napmasinnnn
400 kusur sayfadan karsima gelen msja cevap yazdim yaa niye ki gul gul oldum kendime yaaa

Neysem ben camlarimi sildim bi guzel mutfak camimi da sildim yeni silmstm ama duramadim

Herkese iyi geceler
Sabah 7 den beri ayaktayım.
Bir türlü bitmedi işim
Ödev tamam
Kendime de zaman ayırdım
Tuvalet banyo yıkandı
Dün salon ve ara silinip supuruldu
Bugün de yatak odası, mutfak, çocuk odası silinip supuruldu
Alış veriş yapıldı
Yerleştirildi
Balkon yıkandı, çamaşırlar asıldı.
Şimdi de kapanış.

Maşallah

mutfakla salon süpürüldü. Yemek yapıldı. Hiç bişey yapmadım sayılır
Hicbisey yapmafdiysan o yazdiklarin ne canim kendine haksizlik etme

Gunduz camlari silmistim mutfak camindaki menfezi degistirdim yenj aldim taktim aliveris yaptik biraz dinlenip kahvemi filan icince aksam fayans olan zeminleri banyo mutfak arayi fircaladim camasir suyu aspirin filan karistirip derzler icin ozellikle sonra diger kalan odalari da sildim elimle viledayla degil bu sefer bunu cok nadir yaparim sonra dus aldm bu kenime ayirdgm vakit olabildi napalm esim geldi yemek fasli kahve fasli smdi herkes uyudu ben haric kafami dinlendiriyorum . Mutfagimida topladm miss

mutfakla salon süpürüldü. Yemek yapıldı. Hiç bişey yapmadım sayılır
Bazen sabahtan akşama kadar ayakta kalırsın bir sürü iş yapasın.
Ama bakarsın ki ortada bir şey yok.
Muhtemelen öyle bir gündeymişsin.

Maşallah iyi iş çıkarmışsın
Sizleri okudukça ne kadar az iş yapıyorum diyorum. Gündüzleri işe gidince akşam az vakit kalıyor. Zaman yetmiyor hiçbişeye.

Maşallah iyi iş çıkarmışsın
Sizleri okudukça ne kadar az iş yapıyorum diyorum. Gündüzleri işe gidince akşam az vakit kalıyor. Zaman yetmiyor hiçbişeye.
Kiz yok yaptigimizda yaziyoruz hergun yapmiyoruzki bide bu topic gercekten super resmen severek is yapip yaziyorum buraya herkes o an evde is yapiyor gbime geliyor guzel oluyo ... bugun baya baya is yaptm evet ok ama daha 1 ay cam silmem ekstrem bi durum olmadkca ne bilim bugun evi sildim yarin supururum sade yemegm yok onu hallederm bitti ... sen oyle motivasyon eksklgi yaasama bazen yeri geliyo negonun verdgi odevi bile yapamadigimiz oluyo hayat hergun ayni olmuyo ... sende yaptkca yazarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…