Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok

yok canım otizmli ya takviye ilacı. Algıyı açacak diye çok heveslendik çocuk içemedi ilk günden
Şifa olsun inşaallah canım
Tercih meselesi tabi ki :)

Bugün evi süpürdüm sildim çamaşırları astım topladım. kızlar sadece sonra annem geldi patates filan kızartıp yedik haberim yoktu bişey de hazırlayamadım simdi gitti bugün böyle geçti işte akşam güzelce her tarafi toplar süpürürüm gene. Yarın hastaneye gidicez alerji testi için ev temiz kalsın

Bugün sadece yemek yaptım, öğleden sonrada okuldaydim, başım ağrıyor, dünden de yorgunum

Kizlar uzanmam yasak olduğu için avize kaldi aynaları sildim ev supurdum topladım vs. Unutmadan yazdım çok şükür

Eline sağlık canım
Bugün sadece yemek yaptım, öğleden sonrada okuldaydim, başım ağrıyor, dünden de yorgunum
Geçmiş olsun canım
Kizlar uzanmam yasak olduğu için avize kaldi aynaları sildim ev supurdum topladım vs. Unutmadan yazdım çok şükür
Tabi canım sen hamilesin dikkat etmen lazım

Yatak odasını geçen hafta kırkladım. Mutfak diyorum ben de fakat bitirebilir miyim bilmiyorum.

Canım niye önermedi ki.bana da hala spor öneriyor.Yumurtaların daha iyi beslendiğini söylüyor bu sekilde.

Ben malum iştey
ben malum işteydim dönemedim ben de mutfağı alayım

Bugün sadece
Yatak topladım
Kahvaltı yaptım
Bulaşık yıkadım
Çamaşır toplayıp katladım
Evi süpürdüm
Markete gidip alışveriş yaptım
Yemek yaptım
Bulaşık yıkadım
Aynaları yeni temizlediydim o yüzden ellemedim
Başka da bişey yapmadım

Yataktan bildiriyorum

Bu gün
Kahvaltı bulaşıkları toplandı
Ev toparlandı
Silme süpürme yapıldı
Aynalar silindi
3 makina çamaşır yıkandı kurudu yerleşti
1 sepet ütü yapıldı
Yatağa girmeden ev yine toplandı
İstiklal marşı ve kapanış.

Görevi tamamladım. Aynaları sildim. Evi topladım. Diğer arkadaşlar gibi ayrıntılı yazmak istiyorum, ama üşeniyorum.

Oh süper bal dök yala olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…