Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatak odasını geçen hafta kırkladım. Mutfak diyorum ben de fakat bitirebilir miyim bilmiyorum.
Ben malum iştey

ben malum işteydim dönemedim ben de mutfağı alayım
Mutfağı verdim kızlar
Ellerine sağlık buna şükür
A ha ha
Görevi tamamladım. Aynaları sildim. Evi topladım. Diğer arkadaşlar gibi ayrıntılı yazmak istiyorum, ama üşeniyorum.
Yazsan eyiydi

Selam herkese okula gidiyorum yolda yazıyorum valla fırsat olmuyor başka :)
Sabah kalktım akşam için yemeğimi yaptım
Makineyi boşaltıp kahvaltı hazırladım
Kahvaltı yaptık mutfağı topladım başka da bir şey yok inşallah banyoyu da akşam temizlerim

Ne ddmek hasladi kendisi de toplayabilirdi rahatsiz olduysa
Yok kendisi yapmas elinden pek ev işi gelmez. Bir de ben evde olduğum için benden bekler o çalışıyor ya... Bugün boş günü gitti bilgisayarda oyun oynuyor evi supurdum su halimle şimdi de hastaneye gideceğiz o yüzden hazırlanmaya çalışıyorum umarım yetisirim...

Dün toplayıp yattım ama çocuk odası hala dağınık oraya bi yetişemedim eşim de hasladi beni bu yuzden

Ne demek ya hamile halinle bu tavrı hiç hoş değil hamile olmasan bile değil. Öok ayıp yaptığı, gıcık oldum
Tamam abla kolay gelsin
Eline sağlık ve kolay gelsin canım

Bugunun ödevini sabahtan yapmıştım zaten. hastaneden simdi geldik ay kızlar benim bebem uyuz olmuş ya kac aydır buymuş hastaneden bulaşmıştı bu hastalık bize zaten.alerji değilmiş yani. Zaten esime kızıma banada bulaştı son zamanlarda . Ben bugün sadece çamaşır yıkayip asmaya adıyorum kendimi başka bi iş yapmıycam. Çarşaflari filan hepsini 90 derecede yıkayacağım asacağım Allahım ya küçücük 5 aylık bebeğim uyuz oldu daha kibar bi adı var mı bilmiyorm

Ayy çok geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar herkese hayırlı günler
Nego negocumm ödevleri görüyorum ama artık eskisi gibi hareketli değilim ödevlerini yapamıyorum tembel öğrenci oldum günlük mutfak işleri yemek ve çamaşır katla yerleştir yapıyorum annem geldi doğuma kadar süpürge villada o yardımcı oluyor öyle idare ediyoruz simdilik ödevlerini yapmayanı listeden çıkartacaksan cezama raziyim canım

Geçmiş olsun.

çok ihtiyacı var banyonun buna iyi oldu valla bugünkü ödev
Ben yine geriden gidiyorum hafta sonu hepsini bitirecem sabah kalktım kurutmadaki çamaşırları katlayıp yerleştirdim oğlumun beslenmesini hazırladım kahvaltısını yaptırdım ilaçlarını içirdim. Şükür bugün kolay içti. Kahvaltı yaptık sofrayı topladım bulaşıkları yerleştirdim salonu toplayıp kendimi dışarı attım. Şimdi eve gidiyorum yoldayım varmam 8.15 i bulur maalesef....

Bi de beyazları attım. Eşimi aradım kurutmaya koy bizim ufaklık çalıştırdı. Biliyorsunuzdur bu tip çocuklar çamaşır makinelerine meraklı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…