Yatak odasını geçen hafta kırkladım. Mutfak diyorum ben de fakat bitirebilir miyim bilmiyorum.
Mutfağı verdim kızlarBen malum iştey
ben malum işteydim dönemedim ben de mutfağı alayım
Ellerine sağlık buna şükürBugün sadece
Yatak topladım
Kahvaltı yaptım
Bulaşık yıkadım
Çamaşır toplayıp katladım
Evi süpürdüm
Markete gidip alışveriş yaptım
Yemek yaptım
Bulaşık yıkadım
Aynaları yeni temizlediydim o yüzden ellemedim
Başka da bişey yapmadım
A ha haYataktan bildiriyorum
Bu gün
Kahvaltı bulaşıkları toplandı
Ev toparlandı
Silme süpürme yapıldı
Aynalar silindi
3 makina çamaşır yıkandı kurudu yerleşti
1 sepet ütü yapıldı
Yatağa girmeden ev yine toplandı
İstiklal marşı ve kapanış.
Yazsan eyiydiGörevi tamamladım. Aynaları sildim. Evi topladım. Diğer arkadaşlar gibi ayrıntılı yazmak istiyorum, ama üşeniyorum.
15 Ekim Ödevi
Banyoyu temizlemek
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Efser
Nur1835
W wisne83
terliksuu
M Malikmerve
Dün toplayıp yattım ama çocuk odası hala dağınık oraya bi yetişemedim eşim de hasladi beni bu yuzdenBu arada iki akşamdır kitap ve ev toplamayı hatırlatamadım. Bundan sinta dikkat ederim
Ne ddmek hasladi kendisi de toplayabilirdi rahatsiz olduysaDün toplayıp yattım ama çocuk odası hala dağınık oraya bi yetişemedim eşim de hasladi beni bu yuzden
Yok kendisi yapmas elinden pek ev işi gelmez. Bir de ben evde olduğum için benden bekler o çalışıyor ya... Bugün boş günü gitti bilgisayarda oyun oynuyor evi supurdum su halimle şimdi de hastaneye gideceğiz o yüzden hazırlanmaya çalışıyorum umarım yetisirim...Ne ddmek hasladi kendisi de toplayabilirdi rahatsiz olduysa
Dün toplayıp yattım ama çocuk odası hala dağınık oraya bi yetişemedim eşim de hasladi beni bu yuzden
Tamam abla kolay gelsingünaydın kızlarNego dünkü ödev tamam akşam evi topladım
bu günkü ödevi dün yapmıştım ya ben
bu gün çamaşır yıkasam olurmu
birde akşam NAVLEE gittim onu sandığını düzenledik başaodaya taşıdık
Eline sağlık ve kolay gelsin canımSelam herkese okula gidiyorum yolda yazıyorum valla fırsat olmuyor başka :)
Sabah kalktım akşam için yemeğimi yaptım
Makineyi boşaltıp kahvaltı hazırladım
Kahvaltı yaptık mutfağı topladım başka da bir şey yok inşallah banyoyu da akşam temizlerim
Tam isabet olmuş, bugün banyoya temizlemeye niyetlenmistim15 Ekim Ödevi
Banyoyu temizlemek
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Efser
Nur1835
W wisne83
terliksuu
M Malikmerve
Ayy çok geçmiş olsun canımBugunun ödevini sabahtan yapmıştım zaten. hastaneden simdi geldik ay kızlar benim bebem uyuz olmuş ya kac aydır buymuşhastaneden bulaşmıştı bu hastalık bize zaten.alerji değilmiş yani. Zaten esime kızıma banada bulaştı son zamanlarda . Ben bugün sadece çamaşır yıkayip asmaya adıyorum kendimi başka bi iş yapmıycam. Çarşaflari filan hepsini 90 derecede yıkayacağım asacağım Allahım ya küçücük 5 aylık bebeğim uyuz oldu daha kibar bi adı var mı bilmiyorm
Bugunun ödevini sabahtan yapmıştım zaten. hastaneden simdi geldik ay kızlar benim bebem uyuz olmuş ya kac aydır buymuşhastaneden bulaşmıştı bu hastalık bize zaten.alerji değilmiş yani. Zaten esime kızıma banada bulaştı son zamanlarda . Ben bugün sadece çamaşır yıkayip asmaya adıyorum kendimi başka bi iş yapmıycam. Çarşaflari filan hepsini 90 derecede yıkayacağım asacağım Allahım ya küçücük 5 aylık bebeğim uyuz oldu daha kibar bi adı var mı bilmiyorm
Ben yine geriden gidiyorum hafta sonu hepsini bitirecem sabah kalktım kurutmadaki çamaşırları katlayıp yerleştirdim oğlumun beslenmesini hazırladım kahvaltısını yaptırdım ilaçlarını içirdim. Şükür bugün kolay içti. Kahvaltı yaptık sofrayı topladım bulaşıkları yerleştirdim salonu toplayıp kendimi dışarı attım. Şimdi eve gidiyorum yoldayım varmam 8.15 i bulur maalesef....çok ihtiyacı var banyonun bunaiyi oldu valla bugünkü ödev
Teşekkür ederim..Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?