Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim dolabin ici de batti yine nego. Ben hem dis hem ic yapacagim insallah. Isten yeni geldim. Kizimi alacagim bakicidan simdi. Sonra yemek,cocuk falan derken anca aksam esim isten gelince yaparim odevi.

Merhaba 29 haftaligiz şuan siz ne kadarliksiniz bide ağırlamaya basladinizmi sizde
Merhaba bugün 30 olduk 20lerden çıktık elhamdülillah hem de ne ağırlık ne doğru düzgün gece uykusu kaldı ne de doğru düzgün iş yapıyorum halime şükür tabi şikayetçi değilim olacak o kadar

Yok etiketlenmek iyi oluyor direk buraya gelip neler yapıyorsunuz okuyorum arada canlanıyorum sana zor olmucaksa etiketleyebilirsin canım

Tabi canım. Şikayetçi değilim bende tadını çıkarıyorum hamileliğin bol bol tembellik yapıyorum çok şükür bugünlerimize birde zaman çabuk gecse

Benim dolabin ici de batti yine nego. Ben hem dis hem ic yapacagim insallah. Isten yeni geldim. Kizimi alacagim bakicidan simdi. Sonra yemek,cocuk falan derken anca aksam esim isten gelince yaparim odevi.
Tamam canım kolay gelsin
Yok etiketlenmek iyi oluyor direk buraya gelip neler yapıyorsunuz okuyorum arada canlanıyorum sana zor olmucaksa etiketleyebilirsin canım
Yaparım canım etiket benim için sıkıntı yok
Süpraaayyyzzzz yapası tutmaz dimi :)
İki insan bu kadar zıt olabilir, ben ne kadar tez canlı o ağır ayak ve ben artık ona dair umudu bıraktım. Hafta sonu dahil 4 gündür evde, 4 günde neler yapılırdı değil mi

Selam kızlar
7 de uyandım.
Misafirim var, evi süpürdüm, toparladım, yemek yaptım, sadece çorba eksik. Bebisi uyutup yapacağım inşallah.

Kız bir şey yapmadım..
Kendi konum varya oradaki yorumum üsluba aykiriymis. Hangisi o da yazmıyor, bilmiyorum yani.
Bdv olsa yine gam yemezdim ama kendi konumdan ban yedim ise bak
Okudum mesajlarını, manyak yazmışsın kız daha ne olsun

Ben yine Aynı işleri yaptım.sabah kalktım kurutmadaki çamaşırları katlayıp yerleştirdim çamaşır attım büyük oğlana okul kıyafeti. Kısa programda tıkayıp kuruttum. oğlumun beslenmesini hazırladım kahvaltısını yaptırdım ilaçlarını içirdim. İçerse okumayı öğreneceğini söyledim. Algı açıyor ilaç. Ses etmeden içti garibim...Kahvaltı yaptık sofrayı topladım bulaşıkları yerleştirdim salonu toplayıp kendimi dışarı attım. Şimdi eve gidiyorum yoldayım varmam Akşam 8 i geçer. Bi akrabamızın babası vefat etti taziyeye gidicez bi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…