- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
süper kızlar bu gün raporluyumEline sağlık abla
Sana da kolay gelsin canım
Baak
Bence yapmalısın
Sağol canım, boyayı bekliyorum, alıp gelicem dedi gerçekse eğer
Rapor yazıyım abla bugun sana
bencede hamaratEline sağlık canımhamaratsın bugün
Arada giriyorum..Ovvv kimler gelmişPsikolojik Deliii
Benim dolabin ici de batti yine nego. Ben hem dis hem ic yapacagim insallah. Isten yeni geldim. Kizimi alacagim bakicidan simdi. Sonra yemek,cocuk falan derken anca aksam esim isten gelince yaparim odevi.16 Ekim Ödevi
Buzdolabı üstünü ve dışını silmek
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
@Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@Nausicaa
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@klbk33
Casper25
Jawlensky
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Efser
@Nur1835
@wisne83
@terliksi06
@Malikmerve
Merhaba 29 haftaligiz şuan siz ne kadarliksiniz bide ağırlamaya basladinizmi sizdeMerhaba kaç haftalık hamilesiniz?Sanırım aynı durumdayiz
Merhaba bugün 30 olduk 20lerden çıktık elhamdülillahMerhaba 29 haftaligiz şuan siz ne kadarliksiniz bide ağırlamaya basladinizmi sizde
Yok etiketlenmek iyi oluyor direk buraya gelip neler yapıyorsunuz okuyorum arada canlanıyorumCanım sen hamilesin zaten mazeretin var. İstersen etiket yapmıyım
Canım birde yıkamaya gönder istersen, halıdan yağ kolay kolay çıkmaz
Geçmiş olsun canım
Tamam canım
Rica ederim
Bu ne demek acaaabaa
Tabi canım. Şikayetçi değilim bende tadını çıkarıyorum hamileliğin bol bol tembellik yapıyorum çok şükür bugünlerimize birde zaman çabuk gecseMerhaba bugün 30 olduk 20lerden çıktık elhamdülillahhem de ne ağırlık ne doğru düzgün gece uykusu kaldı ne de doğru düzgün iş yapıyorum halime şükür tabi şikayetçi değilim olacak o kadar
Sağol canım, boyayı bekliyorum, alıp gelicem dedi gerçekse eğer
Teşekkür ederimm canım o senin HamaratlığınEline sağlık canımhamaratsın bugün
Tamam canım kolay gelsinBenim dolabin ici de batti yine nego. Ben hem dis hem ic yapacagim insallah. Isten yeni geldim. Kizimi alacagim bakicidan simdi. Sonra yemek,cocuk falan derken anca aksam esim isten gelince yaparim odevi.
Yaparım canım etiket benim için sıkıntı yokYok etiketlenmek iyi oluyor direk buraya gelip neler yapıyorsunuz okuyorum arada canlanıyorumsana zor olmucaksa etiketleyebilirsin canım
İki insan bu kadar zıt olabilir, ben ne kadar tez canlı o ağır ayak ve ben artık ona dair umudu bıraktım. Hafta sonu dahil 4 gündür evde, 4 günde neler yapılırdı değil miSüpraaayyyzzzz yapası tutmaz dimi :)
Ne zaman açıldı banınSelam kızlar
7 de uyandım.
Misafirim var, evi süpürdüm, toparladım, yemek yaptım, sadece çorba eksik. Bebisi uyutup yapacağım inşallah.
Ne zaman açıldı banın
Rahat dur artıkAz önce
Yarım saat de geç açıldı yani
Rahat dur artık
Okudum mesajlarını, manyak yazmışsın kız daha ne olsunKız bir şey yapmadım..
Kendi konum varya oradaki yorumum üsluba aykiriymis. Hangisi o da yazmıyor, bilmiyorum yani.
Bdv olsa yine gam yemezdim ama kendi konumdan ban yedim ise bak
Yapılan hakaretlerin yanında.......Okudum mesajlarını, manyak yazmışsın kız daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?