Yanlış yere ekledim resimi öff beee kk yoğunluğundan darlandım daa
O iş bendee17 Ekim Ödevi
Mutfakta iki çekmece düzenlemek
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@klbk33
@Casper25
Jawlensky
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Efser
@Nur1835
@wisne83
terliksuu
@Malikmerve
Amin canımKız sen gebesin :) valla yetiştiremiyorum.
En çalışkan olduğum sıralarda böyle sağlıksız gibi olmak zoruma gidiyor.
Allahım kaldıramayacağımız yük vermesin.
Duyuyordum da bugün yaşamış oldum sevmiyorum ben de bu tür şeyleri ama biberon ve emzik için gittimay çok güldüm ya ben ev almadan önce
a101 üstünde oturuyordum bilirim
çok kalabalık olurdu sakinleştirdi ben sonra inerdim ekmek almaya
kızlar siz parkeleri neyle siliyorsunuz
ya ben daha temiz olsun diye fikir amaclı
kız temizlik yapıyorum diyen koydumParke deyince anlamayız diye görselini koyman
ay burası ne güzel topikmiş ya :) çalışan bir kadın olmama rağmen temizlik yapasım geldi
Merhaba herkese
Hoş geldin aramızahoşbuldum teşekkür ederim...
ben temizlik yapmaya üşendikçe burayı okuyacam sanırımtüm gün çalışıp eve geldikten sonra temizlik yapmak yada hafta sonları ölüm gibi geliyor bana
Yerim o akça pakça elleri
Hoş geldin aramızaCok guzel bir konuben takipte kalayim , bende uymaya caliscam
Ne bulursam onunla siliyorum ablakızlar siz parkeleri neyle siliyorsunuz
ya ben daha temiz olsun diye fikir amaclı
Canım olduğu kadar, ne yapacaksın şartlar böyle, canını sıkma bunun içinSelam hanımlar artık çok giremiyorum buraya sabah kalkıp yemek yapıp evden çıkıyorum akşam 6 buçukta evdeyim yemek ye mutfağı toparla derken saat 9 oluyor çay Faslı başlıyor falan evime gereken özeni gösteremiyorum bugünün ödevi tam denk geldi dün alt çekmecem için kaşıklık almıştım fazla kaşıkları oraya koyacağım bunun dışında büyük temizlik için haftasonunu bekliyorum mecburen
Plan canım, her gün aynı düzeni sağlarsan işin kolaylaşır.evim parke olmadığı için bilemedim ki ondan yorum yapamıorum :)
kızlar benim henüz çocuğum yok, eşim şehir dışında çalışıyor, bende 8-5 çalışıyorum.. ama beyin olarak çok yorucu bir işim var.. eve pert geliyorum.. hafta sonları miskin moda geçiyorum.. temizlik yapana kadar canım çıkıyor
nasıl yapıyorsunuz ya
Hoşbuldm cnm tşk ederim.. Yemin ediorm gaza geldim.. Eve gider gitmez dağ gibi ütü yapacam :)Hoş geldin aramızaburda biz seni gaza getiririz merak etme
Yerim o akça pakça elleri
Hoş geldin aramıza
Ne bulursam onunla siliyorum abla
Özel parke ürünleri var istersen onlardan al. Parke rengin de çok hoş
Canım olduğu kadar, ne yapacaksın şartlar böyle, canını sıkma bunun için ❤
Plan canım, her gün aynı düzeni sağlarsan işin kolaylaşır.
Sabah o gün yapılacakları madde madde yazmakla başla işe, her gün bir çekmece dolap içi düzenleme mutlaka koy maddelerine. Öyle öyle düzenin olur.
Aldığın her eşyayı işin bitince hemen yerine koy, bekletme.
Harika, sonucu da yaz burayaHoşbuldm cnm tşk ederim.. Yemin ediorm gaza geldim.. Eve gider gitmez dağ gibi ütü yapacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?