Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam hanımlar artık çok giremiyorum buraya sabah kalkıp yemek yapıp evden çıkıyorum akşam 6 buçukta evdeyim yemek ye mutfağı toparla derken saat 9 oluyor çay Faslı başlıyor falan evime gereken özeni gösteremiyorum bugünün ödevi tam denk geldi dün alt çekmecem için kaşıklık almıştım fazla kaşıkları oraya koyacağım bunun dışında büyük temizlik için haftasonunu bekliyorum mecburen

evim parke olmadığı için bilemedim ki ondan yorum yapamıorum :)
kızlar benim henüz çocuğum yok, eşim şehir dışında çalışıyor, bende 8-5 çalışıyorum.. ama beyin olarak çok yorucu bir işim var.. eve pert geliyorum.. hafta sonları miskin moda geçiyorum.. temizlik yapana kadar canım çıkıyor
nasıl yapıyorsunuz ya

ay burası ne güzel topikmiş ya :) çalışan bir kadın olmama rağmen temizlik yapasım geldi
Merhaba herkese
hoşbuldum teşekkür ederim...
ben temizlik yapmaya üşendikçe burayı okuyacam sanırım tüm gün çalışıp eve geldikten sonra temizlik yapmak yada hafta sonları ölüm gibi geliyor bana
Hoş geldin aramıza burda biz seni gaza getiririz merak etme
Yerim o akça pakça elleri
Cok guzel bir konu ben takipte kalayim , bende uymaya caliscam
Hoş geldin aramıza
kızlar siz parkeleri neyle siliyorsunuz
ya ben daha temiz olsun diye fikir amaclı
Ne bulursam onunla siliyorum abla
Özel parke ürünleri var istersen onlardan al. Parke rengin de çok hoş
Canım olduğu kadar, ne yapacaksın şartlar böyle, canını sıkma bunun için
Plan canım, her gün aynı düzeni sağlarsan işin kolaylaşır.
Sabah o gün yapılacakları madde madde yazmakla başla işe, her gün bir çekmece dolap içi düzenleme mutlaka koy maddelerine. Öyle öyle düzenin olur.
Aldığın her eşyayı işin bitince hemen yerine koy, bekletme.

Hoşbuldm cnm tşk ederim.. Yemin ediorm gaza geldim.. Eve gider gitmez dağ gibi ütü yapacam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…