Gidiyorum yazmayaSen öyle mi yapıyorsun tuuu demek öyle
Sen uyusana artık cüvcüvAllahim ya begeni atamiyorum ya da sayfadaki reklamlara girip duruyo sinir oldum simdi teli parcalicam
Reklamsız kullan ya da opera kullanAllahim ya begeni atamiyorum ya da sayfadaki reklamlara girip duruyo sinir oldum simdi teli parcalicam
Ben yaptım daha yeni gelmiştir kokusu sanaNasıl bir kızartma kokusu geliyor dışardan bu saatte
YazdımGidiyom ben hoşçağğğğaalınn
Hiisstt sakin olSen uyusana artık cüvcüv
Operayi indirmem mi lazim? Hafizam kaldirmayabilir de. Reklamsiz nasil kullaniyoruzReklamsız kullan ya da opera kullan
Sitenin en altında tema var orayı tıkla reklamsız çıkıyorHiisstt sakin ol
Operayi indirmem mi lazim? Hafizam kaldirmayabilir de. Reklamsiz nasil kullaniyoruz
Valla yaptım.az yağda buğulama şeklinde kızartımSen yapmazsın
Kısa ve özNe yazdın yavekşın çıkarma uyuycam ben kitap okuyup
Allah razı olsun canım tanımadan görmeden bile hissedebiliyor insanYaa bende seviyorum seni hepinizi çok içtensin sende civcivde
Seni de seviyom gı
Onlar bizim arkadaslarimiz işte kimbilir ne dertleri var da yiyolar bu saatte.Nasıl bir kızartma kokusu geliyor dışardan bu saatte
Pırasa mı kızarttın pattis sevmeyen insanBen yaptım daha yeni gelmiştir kokusu sana
Banada pahalı geliyor ben almam şahsenPoğaça işi yattı evden çıkmak zorunda kaldımBonus 'un yaptıklarına ağzımın suyu akarak bakarım artık Bu arada o makineler gereksiz pahalı geliyor bana Aman zaten az hamur yemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?