- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ayy cok tesekkür ederimkizginken cok tatlısın yaa
uyandim biseyler icicemnoluyor anlamadim yedikce mutlu oluyorum
Cook severim
Civcik bunu dinle sabah uyanınca
Sayfanin en altinda temalar varya oraya reklamsiz seçeneği koymuslar onu secince reklamlar kalkiyo sayfadanNasıl gitti ne kaçırdım ben
Birimizin daha hayatini kurtardık ne demek gardas
Ben de yatayım okula gideceğim toplantı yapacakmış müdür şu raporu vereyim de yırtayım 30 küsür kişiyle aynı ortamda bulunup saatlece çift maske takmaktanBen gidiyorum artik gözlerim fena. Hadi iyi geceler
Ayy yaptım valla senden de Allah razı olsun sinir oluyorum reklamlaraAyy cok tesekkür ederim
Aramiza hosgeldin adini söylemiyim simdi bosver sen devam et yedikce mutlu olmaya
Cook severimsabah bunu dinlersem birilerini dövmeye gidebilirim yalniz (1 bucukluk boyumla) senin icin dinlicem kız
Sayfanin en altinda temalar varya oraya reklamsiz seçeneği koymuslar onu secince reklamlar kalkiyo sayfadan
Ayy neler kaçırdım hele yav 14 sayfa var okumakla bitmez reklamlar nasıl gidiyormuş banada deyin sevabınaDu yu dirink coffee vit mi falan
Eki Görüntüle 2872638
Nego
@samdan
@Aktif Lora
U UcanSupurge
@musluk suyu
@terliksuu
@Calcifer
@Levaiz
@teolog8579
Saricivcivcikcik
Ayla-
@golgefeslegeni
N nnnadal
Yazdım yazdımYada sayfa nosu verin bulayım
Maalesef bende yok öyle birşeyŞu reklamsız yazan yerde sende lila filan yazıordur oraya tıkla canım reklamsızı seç en altta sayfanın
Eki Görüntüle 2872733
Ben tarayıcıdan giriyorum seninki uygulama mı acaba ondan mı?Maalesef bende yok öyle birşey
Tamam oldu kız kadınlar kulubü yazıyordu oraya tıklayınca reklamsızı seçebildim oldu valla hay Allah razı olsun ne çekmişim bunca zamandırYazdım yazdım
Bonus kahve yapanın oldu mu canım afiyetle içtinmi ben bu gece saçıma yağ sürdüm beklettim taradım falan hep aklıma sen geldin
Çok zor değil 2 defa şampuanlayınca birşey kalmıyor ama saçına su değdirmeden şampuanla iyice ovalamak gerekiyor ilk olarakİnş faydası olur ya onu arındırmak zor değil mi
Kafam hala yağlı birazdan duşa gidecemİnş faydası olur ya onu arındırmak zor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?