Seni de ayrı özlemişim baş belası kadınherkesin üzerine alınmasına kimse karışamaz
ben de üniversite mezunuyum ben de Nişantaşı çocuğuyum... burhana bağlarım bak cesss
Kizlar istanbulda depremi yasayanlara gecmis olsun inşallah önemli bi hasar yoktur
Amin canım.inşallah+++
2 makine kurumus camasir katladim saftim kaydi dağ gibi biseydi
Canim Rabbim nasip etsin inşallah
Seni de ayrı özlemişim baş belası kadın
Yerin çok belliydi canımŞakam yaptım ya sen iyi ol daben dedim içimden kesim araya kaynadı sana takılınca güzel oluyor öpüyorsun beni sonunda
Benle beraber tembellik yapiyn ama özlemeye gelince onlari özlüyn ne is?Seni de ayrı özlemişim baş belası kadın
Benle beraber tembellik yapiyn ama özlemeye gelince onlari özlüyn ne is?
Ben bu isi bozarim ces.
Nego Nerdesin bugün pek gelmedin sanki . Burda bazi kisiler beni tembelliğe tesvik ediyo bilmek istersin diye düşündüm
Sen yine de öyle demesen mi samdanimben olsam gel senle iki avize silelim yatmadan derim civcivim.
Nego gelince bunu da görsün tabi. simdi tembelliğe teşvik etmek çok yanlış çok ayıp değil mi
Sen yine de öyle demesen mi samdanimavize nerden cikiyor simdi buzlu kahvemi almisim oturmusum saksı gibi
Daha ne olsun gayet iyi yapmissin.sen bugün baya iş yapmışsın civcivim eş geçebilirsin
maksat ben göze gireyim
ben bugün neler yaptım.
elde tencere tava yıkadım
tüm evi detaylı süpürdüm sildim
toz aldım.
üç makine çamaşır katladim
iki makine çamaşır yıkadım astım.
belki yatmadan üçüncüyü atar asarım
bakınca pek de bişey yokmuş aslında
Daha ne olsun gayet iyi yapmissin.
Körler sagirlar birbirini agirlar gibi oldu birbirimizi övünce sanki ama
Gel sene de kahve yapiyim
İsteğim gitmemenben aslında sakin mizacimla taninirim cess
sen gelince içimdeki maske çıkıyo
ben de seni özlemişim
angaraya gitcem var mı isteğin
Senin varya o totişini keserim keserimmmmBenle beraber tembellik yapiyn ama özlemeye gelince onlari özlüyn ne is?
Ben bu isi bozarim ces.
Nego Nerdesin bugün pek gelmedin sanki . Burda bazi kisiler beni tembelliğe tesvik ediyo bilmek istersin diye düşündüm
İsteğim gitmemennolur gitmeeeee
Sen de gayfe iccen miSenin varya o totişini keserim keserimmmmbak sen şunun dediklerine ya
Aldım telefonu geçen hafta cumartesi, gerçekten iki günde halletti adam sağolsun tanıdık da zaten
Çıktım dedim boğaya doğru yürüyeyim geleyim çantacı var ona bakayım 30 mt gitmeden elimden kaydı mazgaldan içeri gitsin mi benim telefon hay anasını ya dedim
Ne kaldırabildim mazgalı ne açabildim aradım Zabıtayı abi böyle böyle öğleden sonra anca gelir arkadaşlar diyor
Eee ben ne yapayım bekleyeyim mi başında birşey olmaz kimse alamaz dedi
6 saat bekledim ya orda düdük gibi geldiler açtılar sonra bi baktım telefon komple gitmiş
Haydiiii geri telefoncuya tıpış tıpış, abi dedi bunu bırak sen haber bekle benden
Anca dün aradı eşimi, aldım 1 saat kadar oldu.
Al sana açıklamabaşıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiş midir düşünüyorum İnan gelmemiştir
Hoşgeldin pişmiş tavukKomşunun çocuğa bilgisayarımı vermiştim ya ders çalışsın diye @Bonus sana dedim hatta hatırladın mı.
Neyse dedim ben komşuya diyeyim o getirsin zaten ders mers de kalmadı. Çocuk alıp benim bilgisayarı arkadaşının evine götürmüş üstüne kola dökmüşler mahvetmişler
Elim ayağım titredi sinirden. Abla niye müsaade ettin tüm çalışmalarım içindeydi ben ne halt edeceğim bana diyor habersiz almış.
Neyse ben dedim kolalıyı bana getirin bilgilerim kimsenin eline geçmesin istemiyorum.
2500 liralık PC çöp oldu. Akşam kocası aramış eşimi isterseniz alayım diyor.
Eşim de demiş emanet emanettir siz muameleyi nasıl ederseniz artık. Benim eşim bilgisayar olmadan çalışamaz demiş.
Bakalım ses Seda yok ordan da yalan oldu
Hadi İnşallah hayırlısıKızlar yumurta toplamam oldu. Şükür iyiyim. Akşam döneceğiz eve. Siz de çok sayfa yapmışsınız
Civciv benimki de orta şekerli olsun gardaşımburdayım Cesim
civcivim kayfe yapıyo
Basganimmmmm nerdesin sen yavvvHoşgeldin pişmiş tavuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?