Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne kadar kalacak sende ?

Ayrıca insanları yargılaması mide bulandırıcı. Imanin kimde olduğu bilinmez.
Ayy bilmiyorum ces ya kaynanamı biraksan yerlesir bize de esim müdahale ediyo.
İnşallah kendi akıl edip fazla durmaz yoksa bela geliyorum diyo yeter da beni hürreme cevirmeyin picagi yicekler rahatlicaklar

Ayy bilmiyorum ces ya kaynanamı biraksan yerlesir bize de esim müdahale ediyo.
İnşallah kendi akıl edip fazla durmaz yoksa bela geliyorum diyo yeter da beni hürreme cevirmeyin picagi yicekler rahatlicaklar
Dur sen yavrum sakin ol bence çok durmaz

Bide yalnız da değil valide sultan heee

Aynısının tıpkısı bizde de var normalde övmez etmez başkalarının yanında bi över bi över ararım benimle tatlı tatlı konuşuyorsa bilirim yanında birileri vardır normalde de sivri dilli değildir de tatlılığı bi doz daha artırıyor

Dur sen yavrum sakin ol bence çok durmaz

Bide yalnız da değil valide sultan heee
Tamam sakinim
Kendin olmak doğal olmak bu kadar zor olmamali ya

Aynen öyle yaptım sabahtan beri 3.yü içiyorum şimdi
Koş gel abim bir sürü kahve getirmiş alaman kahvesi
Adresi gönder kahveye yatıya geleyim
GÜnaydııııııııın Canlar ben geldiiiiim
Hoşgeldin başına gelenleri okudum çok geçmiş olsun benim kocamın prensibi vardır okuyunca ona hak verdim parasını ödeyemeyeceği emaneti almaz ödeyemeyeceğini düşündüğü kişiyede asla emanet vermez senin bilgisayar tahmini 12 bin civarıdır şimdi kocanın kükremesine azcık hak verdim ne zaman vermiştin

Telefondan bi kaç gün önce verdim onu da. Sana söyle söyleyeyim İnan kadın öyle bir konuştu ki ben kendimi versem gözü gibi bakacak sandım. Birde kapılar karşılıklı alacak masaya koyacak izleyecek dersi en fazla ne olabilir ki dedim.

Ama halt ettim işte daha da işim olmaz. Evet bizde baktık şuan takribi dediğin civarda fiyatı. Ya yarısı ya bir kısmı bir şekilde ödenecek.

Benden aldığında da bilgisayara gözünüz gibi bakın dedim. Gerisi onlara kalmış emanetti çünkü.

Kimler gelmişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…