Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bulaşık makinesine atıyorum, temiz oluyor. Gerçi çok yağlı yemekler, kızartmakar yapmadığım doğrudur. Annem destekçi çoğu zaman
ben de kızartma yapmam. senede beş kere belki ama yine de pırıl pırıl değil. ev sahibinin aspiratör çünkü. kalan kalmış çıkmıyor
anam uzaklarda teooooooooo

kız altınları var ya. sarışın işte dizide en sarışın makbiyle bide dilber hala
Haa ondanmi öyle diyolar ben diziyi izlemedim de karakterleri öyle gordugum kadariyla taniyorum
Civciv sen nabıyon alıntıda kuş elimde manyak bırakmadı ki huzurla yazayım
Haha ben hala dusunuyorum belki firina patates atarim yogurtla yerim bilmiyorum ki. Ekmek yok evde olaydi 1 dilimle yimirta kirip yerdim
Ayy deli kuş beni de deli etti mesaj yazdığım parmağıma neler ediyo ya kafa sallıyo aşkım demeye çalışıyo
Siz kus mu aldiniz canım. Benimki de bazen kendinden geciyo askiiiimm askiiim diye otonatige bagliyo kurban olduğum

Bi tane aldık 6 aylıkken öldü bi tane daha getirdi kardeşim çocuklar çok üzüldü diye 1 aylıktı daha sevemedim hiç şimdi iyice alıştı ve de yabıştı zorla sevdiriyo seninki büyüktür 3 aylık bu

Evet benimkinin yasi büyük canim biz de yavruyken almıştık. Bebegim benim nasil sessiz sessiz göğsümde uyuyodu ilk geldiginde
Simdi masallah nereye ucsam gacsam da gavurluk yapsam peşinde

Iyi olmus cocuklar icin de ama bizim hatamiz konuşma konsunda cok ilgilenemedik. Simdi bi cicikus diyo bi babacik diyo bir de askiiimmm

Lavabo açıcıya sıcak su dökünce zaten duman çıkıyor,solumayacaksın döküp çıkacaksın.Lavabo için kullanıyorum ben
Ben lavaboda sorun yaşamadım da annemin duş kabininde babam suyu yavaş dökmüş sıçramış değdiği yerleri hep leke yaptı.
Suyu birden döküyorum sıçramaya fırsat kalmıyo

Kızlar lavabo açıcı hiç tavsiye etmem evde olanı da atın çöpe arkadaşımın yüzünde 1. Dereceden yanık oldu sıçradı

Hele sen züpürge U UcanSupurge hamile halinle delirdin mi yaaa
Ah sorma jes valla delilik ettim resmen o değil tepsimi de mahvetti filtreyi de

Sizin evde eminim herkes çok düzenlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…