- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yemin ederim kirli değil şu lavabo açıcıdan sonra bu hale geldi bi de duman çıkıyor çoluk çocuk zehirlenip öleceğiz sandım elime sıçradı nasıl yakıyor sakın denemeyinkk birinci noteri Nego
Eki Görüntüle 2874452
Ama nasıl duman çıkarıyor solusak zehirlenirdik belki deLavabo açıcı kuvvetli bişey evet
Aynen valla filtre neyse de başımıza iş açacaktımvalla denicektim canım sağol bunu gördükten sonra ellemem. iyi ki zehirlenmemissiniz süpürge
ben de kızartma yapmam. senede beş kere belkiBulaşık makinesine atıyorum, temiz oluyor. Gerçi çok yağlı yemekler, kızartmakar yapmadığım doğrudur. Annem destekçi çoğu zaman
Ben unutmuşum Onu birazdan yazayım canım
Haa ondanmi öyle diyolarkız altınları var ya. sarışın iştedizide en sarışın makbiyle bide dilber hala
Haha ben hala dusunuyorum belki firina patates atarim yogurtla yerim bilmiyorum ki. Ekmek yok evde olaydi 1 dilimle yimirta kirip yerdimCivciv sen nabıyon alıntıda kuş elimde manyak bırakmadı ki huzurla yazayım
Siz kus mu aldiniz canım. Benimki de bazen kendinden geciyo askiiiimm askiiim diye otonatige bagliyo kurban olduğumAyy deli kuş beni de deli etti mesaj yazdığım parmağıma neler ediyo ya kafa sallıyo aşkım demeye çalışıyo
Malum çoğu gün de köydeyimben de kızartma yapmam. senede beş kere belkiama yine de pırıl pırıl değil. ev sahibinin aspiratör çünkü. kalan kalmış çıkmıyor
anam uzaklarda teooooooooo
Haa ondanmi öyle diyolarben diziyi izlemedim de karakterleri öyle gordugum kadariyla taniyorum
Haha ben hala dusunuyorum belki firina patates atarim yogurtla yerim bilmiyorum ki. Ekmek yok evde olaydi 1 dilimle yimirta kirip yerdim
Siz kus mu aldiniz canım. Benimki de bazen kendinden geciyo askiiiimm askiiim diye otonatige bagliyo kurban olduğum
Lavabo açıcıya sıcak su dökünce zaten duman çıkıyor,solumayacaksın döküp çıkacaksın.Lavabo için kullanıyorum benAma nasıl duman çıkarıyor solusak zehirlenirdik belki de
Evet benimkinin yasi büyük canim biz de yavruyken almıştık. Bebegim benim nasil sessiz sessiz göğsümde uyuyodu ilk geldigindeBi tane aldık 6 aylıkken öldü bi tane daha getirdi kardeşim çocuklar çok üzüldü diye 1 aylıktı daha sevemedim hiç şimdi iyice alıştı ve de yabıştı zorla sevdiriyo seninki büyüktür 3 aylık bu
Başganımmm temizlik mevzu olunca kullanmadığın teçhizat yok maşallahLavabo açıcıya sıcak su dökünce zaten duman çıkıyor,solumayacaksın döküp çıkacaksın.Lavabo için kullanıyorum ben
Temizlik malzemesi görünce böyle oluyorumBaşganımmm temizlik mevzu olunca kullanmadığın teçhizat yok maşallah
Tövbe EstağfirullahTemizlik malzemesi görünce böyle oluyorum
Ben lavaboda sorun yaşamadım da annemin duş kabininde babam suyu yavaş dökmüş sıçramış değdiği yerleri hep leke yaptı.Lavabo açıcıya sıcak su dökünce zaten duman çıkıyor,solumayacaksın döküp çıkacaksın.Lavabo için kullanıyorum ben
Ah sorma jes valla delilik ettim resmen o değil tepsimi de mahvetti filtreyi deKızlar lavabo açıcı hiç tavsiye etmem evde olanı da atın çöpe arkadaşımın yüzünde 1. Dereceden yanık oldu sıçradı
Hele sen züpürge U UcanSupurge hamile halinle delirdin mi yaaa
Sizin evde eminim herkes çok düzenlidirYatak toplamadığım gün var mı hatırlamıyorumruhum sıkışır geç toplasam
Anneme gittim cumartesi ablamlar falan geldi başka şehirden ben yeni gidebildim.Allahım her yer dandini kriz geçiriyordum,annem herkes sakin ol diye dalga geçti benleneyseki mutfağı ve oturma odasını düzenli tutmayı başardım gidene kadar
Yok değilSizin evde eminim herkes çok düzenlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?