Aksini düşünemiyorum bileSizin evde eminim herkes çok düzenlidir
gün geçmiyor ki biri minnaklığımı hatırlatmasınGünaydınnnn minnak mini minnak hatunlar
Vaaaauu erken uyanan 4 kişi var helalllll
Aksini düşünemiyorum bile
Yanılıyorsunuz ailede temizlik düzen takıntısı olan tek benim
uyuyordum oglani gönderip yataga girdim
Kizlar duvari durulamaya gerek kalmadan neyle silebilirim hamileyim ben sadece bi kere silmek istiyorum
Ben de sivi arap sabunuylami silsem diye dusunuyorum.kaynanamdaydim eve bugun geciyorum yaz temizligini yeni yapacam cok yorulmamaliyim kara kara dusunuyorum bi an once bitiririm insallahYüzey temizleyici olabilir yerleri silince de durulamıyoruz. Çok koymamak lazım sadece.
Başka şeyler de olabilir tabi ben denediğimi örnek verdim
Ben de sivi arap sabunuylami silsem diye dusunuyorum.kaynanamdaydim eve bugun geciyorum yaz temizligini yeni yapacam cok yorulmamaliyim kara kara dusunuyorum bi an once bitiririm insallah
ya bişey olmaz. Halam hep "üstümüze mi giyiniyoruz, varsın kirli olsun" der. Gayet makul benceSelam kızlar
Dün çelik kapımı silmeyi unutmuşum gözümü onunla açtımValizimi hazırladım birazdan aşıya gideceğim sonra bütün gün mızmızlanmayı planlıyorum
ya bişey olmaz. Halam hep "üstümüze mi giyiniyoruz, varsın kirli olsun" der. Gayet makul bence
Kireç mi ki acaba canım kireç çözücü döksen derzlere zarar verir bı beze döküp eldivenle silsen mi kiSelam arkadaslar yine feci temizliğe girdikten sonra soluğu burada aldımbanyoyu temizledim ama her köşesini duvarlarına kadar sildim. Yeri gelmişken de.sorayim banyonun duvarlarında beyaz beyaz sanki böyle un sabun kurumus gibi bir görüntü var. Ben bunu sildikten sonra yalandan bir düzeliyor sonra yine aynısı. Bu nedir sizce nasıl geçer?
Muhtamelen kirectir o dediginiz porcozle gecer o daSelam arkadaslar yine feci temizliğe girdikten sonra soluğu burada aldımbanyoyu temizledim ama her köşesini duvarlarına kadar sildim. Yeri gelmişken de.sorayim banyonun duvarlarında beyaz beyaz sanki böyle un sabun kurumus gibi bir görüntü var. Ben bunu sildikten sonra yalandan bir düzeliyor sonra yine aynısı. Bu nedir sizce nasıl geçer?
Kireç mi ki acaba canım kireç çözücü döksen derzlere zarar verir bı beze döküp eldivenle silsen mi ki
Heh aynen kireç gibi şimdi emin oldum dediğiniz gibi porcozle deneyeyim o zamanMuhtamelen kirectir o dediginiz porcozle gecer o da
Aynen canim kirec o bak onu dok fircayla yay sonra su dok kurulaHeh aynen kireç gibi şimdi emin oldum dediğiniz gibi porcozle deneyeyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?