Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kizlar duvari durulamaya gerek kalmadan neyle silebilirim hamileyim ben sadece bi kere silmek istiyorum

Yüzey temizleyici olabilir yerleri silince de durulamıyoruz. Çok koymamak lazım sadece.

Başka şeyler de olabilir tabi ben denediğimi örnek verdim

Yüzey temizleyici olabilir yerleri silince de durulamıyoruz. Çok koymamak lazım sadece.

Başka şeyler de olabilir tabi ben denediğimi örnek verdim
Ben de sivi arap sabunuylami silsem diye dusunuyorum.kaynanamdaydim eve bugun geciyorum yaz temizligini yeni yapacam cok yorulmamaliyim kara kara dusunuyorum bi an once bitiririm insallah

Selam kızlar
Dün çelik kapımı silmeyi unutmuşum gözümü onunla açtım Valizimi hazırladım birazdan aşıya gideceğim sonra bütün gün mızmızlanmayı planlıyorum
ya bişey olmaz. Halam hep "üstümüze mi giyiniyoruz, varsın kirli olsun" der. Gayet makul bence

Hayatta şu ev işleri kadar nankör bir şey görmedim sadece 2 gün dokunmadım her yer tozlanmış. Bu saate kadar yaptıklarım
️Kahvaltı hazırladım yedik topladım
️Tüm evi süpürdüm
️Oturma odasının koltuğunu çekip süpürdüm sildim elimle
️ bütün odaların ve mutfağın yerlerini elimle sildim
️ayrıntılı toz aldım
️tuvalet ve banyoyu çamaşır suyuyla yıkadım lavaboları ovdum
️süpürgemi temizledim filtrelerini yıkatacağım
️renklileri yıkadım astım

Selam arkadaslar yine feci temizliğe girdikten sonra soluğu burada aldım banyoyu temizledim ama her köşesini duvarlarına kadar sildim. Yeri gelmişken de.sorayim banyonun duvarlarında beyaz beyaz sanki böyle un sabun kurumus gibi bir görüntü var. Ben bunu sildikten sonra yalandan bir düzeliyor sonra yine aynısı. Bu nedir sizce nasıl geçer?

Bütün odaları topladım
Pazar alışverişi yaptık
Buzdolabını sildim yerleştirdim
Yemek hazırladım çocuklari doyurdum
Wc lavabo banyo ovdum çöpleri çıkardim
Temizledim
Renklileri yikattim serdim kurudu yerleştirdim
Çocukların kıyafetlerini düzelttim küçülen leri ayırdım
Daha süpürüp silicem evi

Kireç mi ki acaba canım kireç çözücü döksen derzlere zarar verir bı beze döküp eldivenle silsen mi ki

Muhtamelen kirectir o dediginiz porcozle gecer o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…