Kırmızı yap dışını çiçekçilerin kullandığı o sert tül gibi şeyden yap kurdeleside gold olsun zengin dursuntül düsündüm damat bohcasi diye siyah yapayim dedim ici beyaz olacak zaten annem cenaze mi bu diyor
niye ama ya hoş durmaz mıydı?Benim annem hayatta siyah yaptırmazdı eminim
kırmızı olan hangisi bilemedimKırmızı yap dışını çiçekçilerin kullandığı o sert tül gibi şeyden yap kurdeleside gold olsun zengin dursun
Durmazdı annen haklıniye ama ya hoş durmaz mıydı?
Boş ver pembe yap kırmızı yap mor yap kız tarafı bile yanlış düşünebilir annem eşimin damat bohçasına siyah çorap bile koydurtmadıniye ama ya hoş durmaz mıydı?
Yaptım yineDaha ne yapacaksın bacım
Önceden uyuyamazdım çok iş yapınca,şimdi sızıyorum yaşlandımTemiz bir uyku çekersin bu akşamtemizlik uykusu güzel oluyor eline sağlık
Kız siyah olur mutül düsündüm damat bohcasi diye siyah yapayim dedim ici beyaz olacak zaten annem cenaze mi bu diyor
Tamam canım dışı siyah olmasında siyah çorap koymamakta biraz fazla olmuşBoş ver pembe yap kırmızı yap mor yap kız tarafı bile yanlış düşünebilir annem eşimin damat bohçasına siyah çorap bile koydurtmadı
Annemin takıntısı bu çeyizlik örgülerde de asla siyah kullanmaz lif, patik, eşarp vsTamam canım dışı siyah olmasında siyah çorap koymamakta biraz fazla olmuş
Maşallah yorulmuşsundur bi kahve içek ya çay demlenene kadar yemekten sonra bizimkini parka görürdük çayım gecikti BugünYaptım yine
Nevresim geçirdim
Çamaşır katladım
Akşsm yemeği mutfak toplama faslı
Yıkadığım sebzeleri yerleştirdim
Çeyizden sonra kullanılacak onlar insanların zevkine göre olmalı siyah severse neden olmasın benceAnnemin takıntısı bu çeyizlik örgülerde de asla siyah kullanmaz lif, patik, eşarp vs
Çay hazır benim ama almaya eriniyorum şimdiMaşallah yorulmuşsundur bi kahve içek ya çay demlenene kadar yemekten sonra bizimkini parka görürdük çayım gecikti Bugün
Kendisinin de kıyafetlerinin büyük çoğunluğu siyahtır çeyizde uğursuzluk olur diye batıl inancı var onunÇeyizden sonra kullanılacak onlar insanların zevkine göre olmalı siyah severse neden olmasın bence
Kalkıyorum doldururum şimdiÇay hazır benim ama almaya eriniyorum şimdi
çok belli etmisim demekKız siyah olur muanacığın haklı
Sanki gelini zorla alıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?