Ayyy çok fena ben öyle olunca kafam dönüyor tüm gün rezil oluyor Allah yardımcın olsun. Ben uyansa daha yataktan çıkarmazdım canım artık uyansa da yatakta oynuyor sonra yine uykuya dalıyor sabah 6ya kadar sonra kalkınca alıyorum. Ama maşallah sana o saatten beri hem ayakta hem iş yapıyorsun enerjini banada yollaİyiyim ama uykum geldi
Saat 11 e geliyordu çocukları uyuturken bende uyuyakaldım 3 te kız altını doldurmuş kalktım onu temizledim yatırdım uykum açıldı mutfağa girdim güzelce temizledim 5 te yatmaya niyetlendim kız yine uyandı bu defa uykuyu açtı hadi oyun oynayalım dedi onu bırakamadım 6 buçukta geri uyudu 7 de oğlanı kaldırmam gerekiyordu onu bekledim bu arada boş durmadım iş yaptım şimdide eşimi 9 buçukta kaldıracam onu bekliyorum Kitaplığı indirdim tek tek kitapların tozunu alıyorum iş olsun uyumayım dedim
Banada kalmadı şu tülü takacam ama karşılıklı bakışıyoruz kendileriyleAyyy çok fena ben öyle olunca kafam dönüyor tüm gün rezil oluyor Allah yardımcın olsun. Ben uyansa daha yataktan çıkarmazdım canım artık uyansa da yatakta oynuyor sonra yine uykuya dalıyor sabah 6ya kadar sonra kalkınca alıyorum. Ama maşallah sana o saatten beri hem ayakta hem iş yapıyorsun enerjini banada yolla
Yeni nickini kaydetmem lazımGünaydın koğuşşşş kalkkk
Eki Görüntüle 2875167
@samdan
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
@Elif2780
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Nikinik
Levaiz
Eva
Yaparsan olurBugün kayfe yok mu kayfe 6 da nescafe içtim şimdi de bir Türk kahvesi alabilirim sabah haberleri eşliğinde
uyumuş kalmışım. uyandım oglum gec kaldı sandım sürüdüm cocugu 10 dk da asagi indirdim niye gelmedi servis diyorum 1 saat erken inmişiz
Ilgi gösterme şımarırBanada kalmadı şu tülü takacam ama karşılıklı bakışıyoruz kendileriyle
Yaptım içiyorum gel sanada yapayımYaparsan olur
Benimki bitmek üzere gel negoyla ikinize birden yapayımBana da bişeyler yapın çay kahve hepsi olur
Kahvaltı yapıcam sağolasınYaptım içiyorum gel sanada yapayım
Kızın 3 yaş krizi ile uğraşıyorum
Ben dün beyazesyalari eşime çektirmiştim altını üstüne sağını solunu temizledim. Ben çok şarj aleti tutmuyorum 3 tane var 2 telefon bir bilgisayar o yüzden bugünlük ödevler tamam bende22 haziran ödevi
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
Şarj aleti,kablo vs koyduğumuz yeri düzenlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Nikinik
Levaiz
Eva
Bende 2,5 yaşında krizlerden krizlere yolculuk yapıyoruz anlıyorum seniKızın 3 yaş krizi ile uğraşıyorumçok zor dostlar
Hiç bitmiyor krizleri bu çocuklarınKızın 3 yaş krizi ile uğraşıyorumçok zor dostlar
22 haziran ödevi
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
Şarj aleti,kablo vs koyduğumuz yeri düzenlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Nikinik
Levaiz
Eva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?