Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy bayılazaaam Eşin adamı çatlatır samdanım

Ayy bayılazaaam Eşin adamı çatlatır samdanım

sinir krizi eşiğinde kalkıyorum negom
pazar günü ben et istiyom. et olmayınca doymuyom dedi dışardan hamburger söyledi.
dün ben de kağıt kebabı yaptım. bugün sabah diyo ki iki gün et yememem lazım kötü oluyo boyly

Ouwww ben geleyim o zaman

Beenn

Sormayın a dostlarrr bilmemmiii
Ama sizin bilmediğiniz daha kötü birşey var her yaşın farklı krizi var anneyi krizden krize sokuyorlar
Aşı hangisi oldun biontech olanların bazılarının ağrısı sızısı çok olmuş benim eşinde hicbir şey olmadı ama inşallah bende de olmaz.

Ben 2,5 yaşına kadar hiç kriz falan görmedim ama şimdi durduk yere kıyamet koparır oldu ne yapacagimi şaşırdım valla çok yoruluyorum

Bende biontec oldum aşı olduğum gün kolda ağırlık oldu biraz ağrıyordu ertesi gün hafiledi

Neler yaptım

Çocukların yatakları düzelttim
Bizim yatağı çarşafı falan düzelttim yorganı açık bıraktım havalansın
Evi havalandırdım
Kahvaltı hazırladım
Elde yıkanacakları yıkadım
Makineye çamaşır attım
Küçüğü hazırladım gönderdim
Banyo lavabosunu ovdum
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Çiçeklerimi suladım

Sofrayı toplayıp kendime tepsi hazırlıyım
Balkondaki fidelerime bakayım

herkesler nasil normal hayat yasiyo ben daha saati ayirt edemedim bugün

Nego tülün içine dediğiniz gibi beyaz sabun rendeledim katladım öyle makineye koydum ama sabun erimemiş makineden çıkarınca içinden parça parça döküldü benim makinede perde programı yok o yüzden sentetik programında atmıştım ikinciye tekrar attım deterjan koymadım bu defa bide nevresim programında attım

Bende yaptıklarımı yazayım
Salonun tülleri i yıkadım
Penceresini cifledim sildim
Camı sildim
Balkon kapısını cifledim camını sildim
2 tane balkon yıkadım
Çiçekleri suladım
Çocukların yatağı topladım
Evi havalandırdım
Kahvaltı hazırladım yaptım
Beslenme hazırladım çocuğu okula gönderdim
Kahvemi içtim
1 koltuk sildim
Kitaplığı döktüm ayrıntılı kitapları temizledim
Vitrinin tozunu aldım camını sildim
Kızla Çizgi film izledim oyun oynadım
Adamı kaldırdım gönderdim
Tam yatacaktım bu defada oğlum uyandı yade yade izliyoruz ama ben gözlerim açık uyuyorum

halıya slime yapiştrmislar ne iğrenc bisey kurumuş süpurgeyle cektim kuruyanı, kaldı daha ne cıkarır ki acabaa?
Slime bilemedim ama ben mum dökülünce kağıt havlu koyup üzerine ütü basıyorum o zaman çıkıyor acaba ise yarar mı ya da fon makinesi tutsan ısınıp çıkar mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…