Ayy bayılazaaamsenin kocan kalkıp gece yarım karpuz yarım kalıp peynir falan yemiyodur diye düşünüyorum bonusumbenim eşim gece çok yer
sabah alırım diye düşündüğü için de ben böyle şok içinde kalırım sık sık
Ayy bayılazaaamEşin adamı çatlatır samdanım
Tamamdır22 haziran ödevi
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
Şarj aleti,kablo vs koyduğumuz yeri düzenlemek
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Nikinik
@Levaiz
Eva
Aşı hangisi oldun biontech olanların bazılarının ağrısı sızısı çok olmuş benim eşinde hicbir şey olmadı ama inşallah bende de olmaz.Ouwww ben geleyim o zaman
Beenn
Sormayın a dostlarrr bilmemmiii
Ama sizin bilmediğiniz daha kötü birşey var her yaşın farklı krizi var anneyi krizden krize sokuyorlar
sinir krizi eşiğinde kalkıyorum negom
pazar günü ben et istiyom. et olmayınca doymuyom dedi dışardan hamburger söyledi.
dün ben de kağıt kebabı yaptım. bugün sabah diyo ki iki gün et yememem lazım kötü oluyo boyly
Bende biontec oldum aşı olduğum gün kolda ağırlık oldu biraz ağrıyordu ertesi gün hafilediAşı hangisi oldun biontech olanların bazılarının ağrısı sızısı çok olmuş benim eşinde hicbir şey olmadı ama inşallah bende de olmaz.
Ben 2,5 yaşına kadar hiç kriz falan görmedim ama şimdi durduk yere kıyamet koparır oldu ne yapacagimi şaşırdım valla çok yoruluyorum
Yarısına kadar dolduruncaBiliyorumketıldan büyüktür yine alt tarafı semaver işte
eğlen benimle hakettim sdgdgdhjAktif Lora gel siyah bohçasını ütülediğim sen nerdesin
herkesler nasil normal hayat yasiyo ben daha saati ayirt edemedim bugünNeler yaptım
Çocukların yatakları düzelttim
Bizim yatağı çarşafı falan düzelttim yorganı açık bıraktım havalansın
Evi havalandırdım
Kahvaltı hazırladım
Elde yıkanacakları yıkadım
Makineye çamaşır attım
Küçüğü hazırladım gönderdim
Banyo lavabosunu ovdum
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Çiçeklerimi suladım
Sofrayı toplayıp kendime tepsi hazırlıyım
Balkondaki fidelerime bakayım
Iyi bari sevindim inşallah bende de çok sıkıntı olmazBende biontec oldum aşı olduğum gün kolda ağırlık oldu biraz ağrıyordu ertesi gün hafiledi
Kolay gelsin
Slime bilemedim ama ben mum dökülünce kağıt havlu koyup üzerine ütü basıyorum o zaman çıkıyor acaba ise yarar mı ya da fon makinesi tutsan ısınıp çıkar mı kihalıya slime yapiştrmislar ne iğrenc bisey kurumuş süpurgeyle cektim kuruyanı, kaldı daha ne cıkarır ki acabaa?
Cam silsem diyorum,yağmur yağar mı yine niyetlendim diye acaba
ikisini de deneyeyim yaSlime bilemedim ama ben mum dökülünce kağıt havlu koyup üzerine ütü basıyorum o zaman çıkıyor acaba ise yarar mı ya da fon makinesi tutsan ısınıp çıkar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?