Sus sen SivaslıYav şikayet etmeyin bu zamana kadar resmen bahar havası yaşadık.Bırakın da yaz gelsin
Öyle yapıyorum valla geçmez yoksaİki gün sürdü benimde,bugün daha iyi.
Su iç bol bol
Samdanın yarın mülakat var memlekete gitti.Bonusla Şam’dan nerde
Sabah buradaydı gelirSamdanın yarın mülakat var memlekete gitti.
Bonusu bilmiyorum
Ütü yaptım hava yağmurlu serinken çıkardım elden yine de terledim bi duşa gireyim çiğ börek yapacağım uzun zamandır böyle güzellik yapmıyorum kendimize
Ben sana sarma veriyim sen bana çiğ börek verÜtü yaptım hava yağmurlu serinken çıkardım elden yine de terledim bi duşa gireyim çiğ börek yapacağım uzun zamandır böyle güzellik yapmıyorum kendimize
Ooo süper olur kayınvalidem yaprak yapmış bana İzmirden gelsin hepsini sarıp atacağım buzluğaBen sana sarma veriyim sen bana çiğ börek ver
İkinizde bana verinBen sana sarma veriyim sen bana çiğ börek ver
Bende yaprağı deniyim bir dedim.Bakalım nasıl çıkacakOoo süper olur kayınvalidem yaprak yapmış bana İzmirden gelsin hepsini sarıp atacağım buzluğa
Buyur gelİkinizde bana verin
Parktayim o kaydırak senin bu salıncak benim geziyorum
İşten geldim
Bende parktan geldimParktayim o kaydırak senin bu salıncak benim geziyorum
Yalnız değilsinBurdayım ben eve sucu getirmeyi unutup oyuna giden kocamı bekliyorum
Güzel olur inşallah ben hiç yapmadım güzel yaprak denk gelirse kayınvalidem yapıyor ya da alıyorum Erzurum’da hiç taze yaprağa denk gelmedimBende yaprağı deniyim bir dedim.Bakalım nasıl çıkacak
Can can nego yakın olaydık valla getirirdimAğzım sulandı çiğ börekten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?