golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Bulaşık makinesinin bağlı olduğu giderden su akıyor. Önce sadece makine çalışınca olduğunu düşünmüştük ama çeşmeyi de kullanınca yine aynısı oluyorMusluk mu akıtıyor
İyiyim canımGünaydın canım ☺
Nasılsın tatlımya bişey sorcam. Erzurum a gidicez belki giremem 2 ay kestim az az, son ay saç kesim tarihi neydi
Neyle sildin canım önce tozunu aldın mı ?Dün cam sildim, sadece oturma odasının camını sildim o bile çok yordu. Bir de tozlar çıkmadı parlamadı camlar, aksine lekeli kaldı. Anlamadım sanki çift camın arasında var o lekeler ne yaparsam çıkmayacak gibi...
iki üç kere sildim. Hepsinde de silikonlu cam sil kullandım. Acaba o mu lekeledi bilemedim...Neyle sildin canım önce tozunu aldın mı ?
İnan aklıma geldi kesinlikle o emin ol annem de televizyon mobilya her şeye kullanmıştı her şey bulanık bulanıktı hatta Burda bi arkadaşımız aynaya kullanmış onun da aynalarını mahvetmiştiiki üç kere sildim. Hepsinde de silikonlu cam sil kullandım. Acaba o mu lekeledi bilemedim...
Yapılacakların hepsini yaptım akşam da yorgun hissetmezsem çamaşır katlayıp ütü yaparımYatakları topladım
Lavaboları ovdum
Banyoyu yıkadım klozeti ovdum
Bulaşık makinesindeki bulaşıkları elimde yıkayayım diye çıkardım yine su akınca geri boşalttım (balkonda yıkayasım var)
Evi süpürdüm
Oğlanın nevresimlerini değiştirdim odasının detaylı tozunu aldım.
Alez ve 1 çarşaf yıkadım astım
Renklileri makineye attım
Balkon yıkanacak
Aynalar silinecek
Çıkınca çamaşırlar asılacak
Oğlanın öğle yemeği hazırlanacak
Kahve keyfi yapılacak
dün kek bugün sarmaaBende iş yapıyorum dura dura.Sarma sardım oyaladı.
Issız bir adaya tek başıma düşesim var
Teknoloji de olsun tabi yinede
İnsanlardan tiskiniyorum modundayım
Şimdi camlar hep lekeli mi kalacakİnan aklıma geldi kesinlikle o emin ol annem de televizyon mobilya her şeye kullanmıştı her şey bulanık bulanıktı hatta Burda bi arkadaşımız aynaya kullanmış onun da aynalarını mahvetmişti
İkisinide hiç aramam desem daşşşlar mısın benidün kek bugün sarmaa
Kremsiz şampuan dök biraz suya azcık olsun köpürmesin fazla.Onunla sil sonrada kurula,denr bakalım geçirecek mi slikonlu spreyi.Şimdi camlar hep lekeli mi kalacak
yok sarma ben de çok sevmiyorum canım. Olsa yerim olmasa yemem modundayımİkisinide hiç aramam desem daşşşlar mısın beni
Annem sile sile arındırmıştı geçer canım canını sıkmaŞimdi camlar hep lekeli mi kalacak
yatıyorlar hepsi, benden duymuş olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?