Düzenli Evimiz & Hayatımız

Musluk mu akıtıyor
Bulaşık makinesinin bağlı olduğu giderden su akıyor. Önce sadece makine çalışınca olduğunu düşünmüştük ama çeşmeyi de kullanınca yine aynısı oluyor

Dün cam sildim, sadece oturma odasının camını sildim o bile çok yordu. Bir de tozlar çıkmadı parlamadı camlar, aksine lekeli kaldı. Anlamadım sanki çift camın arasında var o lekeler ne yaparsam çıkmayacak gibi...

Yatakları topladım
Lavaboları ovdum
Banyoyu yıkadım klozeti ovdum
Bulaşık makinesindeki bulaşıkları elimde yıkayayım diye çıkardım yine su akınca geri boşalttım (balkonda yıkayasım var)
Evi süpürdüm
Oğlanın nevresimlerini değiştirdim odasının detaylı tozunu aldım.
Alez ve 1 çarşaf yıkadım astım
Renklileri makineye attım

Balkon yıkanacak
Aynalar silinecek
Çıkınca çamaşırlar asılacak
Oğlanın öğle yemeği hazırlanacak
Kahve keyfi yapılacak

Neyle sildin canım önce tozunu aldın mı ?

iki üç kere sildim. Hepsinde de silikonlu cam sil kullandım. Acaba o mu lekeledi bilemedim...
İnan aklıma geldi kesinlikle o emin ol annem de televizyon mobilya her şeye kullanmıştı her şey bulanık bulanıktı hatta Burda bi arkadaşımız aynaya kullanmış onun da aynalarını mahvetmişti

Yapılacakların hepsini yaptım akşam da yorgun hissetmezsem çamaşır katlayıp ütü yaparım

İnan aklıma geldi kesinlikle o emin ol annem de televizyon mobilya her şeye kullanmıştı her şey bulanık bulanıktı hatta Burda bi arkadaşımız aynaya kullanmış onun da aynalarını mahvetmişti
Şimdi camlar hep lekeli mi kalacak

Bugün neler yaptım

Sabah ütü yaptım
Yatakları düzelttik
Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Wc yi temizledim,banyoyu lavabosu vs
Karnıyarık yaptım,sarma sardım
Balkonu sildim saksıları çektim falan
İki makine çamaşır astım
Toz aldım,evi süpürdüm sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…