- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Hep iyi ol inşallahİyiyim teocum sağolasın şu an iyiyim 5 dakka sonra nolur hiç bi fikrim yok
Ahh bonus benim zihni acip baksan ayakta alkişlarsin bu kiz bunca kederli dusunce icinde bu beyni nasil ayakta tutuyo diyeSenin zihin karışık biraz
Tesekkur ederim canim ❤Tebrik ederim canım hayırlı olsun
Sen buralarda ne dolanıyon adamlar 7-8 kitap okumuş 2.000 küsür sayfa okumuş züpürge 500 sayfa okumamış hiç mi acımıyorsun bana lütfen ferfecirdeki işinin başına döner misin ?Hep iyi ol inşallah
Şekerin mi yükseldi çok mu yedinBaşım ne fena ağrıyo gece uyumadım güneşte çarpmış olabilir midemde bulanıyo karpuzdan asla değil
Akşama kadar güneşin altında durmayacaktın beybiBaşım ne fena ağrıyo gece uyumadım güneşte çarpmış olabilir midemde bulanıyo karpuzdan asla değil
Canım kadın benim yüzümden ayrılıyor galiba. Demek herkes şaka kaldırmıyor. O yüzden kimseye karışmam artıkSen buralarda ne dolanıyon adamlar 7-8 kitap okumuş 2.000 küsür sayfa okumuş züpürge 500 sayfa okumamış hiç mi acımıyorsun bana lütfen ferfecirdeki işinin başına döner misin ?
Yapma yaw çok yoruldum aç , şekil ver , kızart şimdi git o ocağın yağını arındırÇiğ börek yapıcam yarın.Ya-pıı-caaam yapamazsam gaçıcaaam
Yok o öyle değildi yav
Çiğ börek yapıcam yarın.Ya-pıı-caaam yapamazsam gaçıcaaam
Yok o öyle değildi yav
Ne kadını canım ben kaçırdım muhabbeti galiba teo yanlış zamanda yanlış şaka mı yaptımCanım kadın benim yüzümden ayrılıyor galiba. Demek herkes şaka kaldırmıyor. O yüzden kimseye karışmam artık
Kim, ne oldu kiCanım kadın benim yüzümden ayrılıyor galiba. Demek herkes şaka kaldırmıyor. O yüzden kimseye karışmam artık
Bilmiyorum yufkadan pişi yapmışlığım var aslındaYufkadan yapıyolar onu biliyon mu
Açıkça dememiş ama en son ben takıldım canımNe kadını canım ben kaçırdım muhabbeti galiba teo yanlış zamanda yanlış şaka mı yaptım
Kitap sayfasında canımKim, ne oldu ki
E ben de yazmıştım 11 kitap okuyan var diye onu kastetmiştimAçıkça dememiş ama en son ben takıldım canım
Baktım şimdi,eğer öyleyse çok gereksiz bir alınganlık olmuşKitap sayfasında canım
Canım kadın benim yüzümden ayrılıyor galiba. Demek herkes şaka kaldırmıyor. O yüzden kimseye karışmam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?