Canım üzülme ya alınacağı tutmuş,senin o konuda şaka yaptığını çoğu kişi zaten biliyor eğleniyoruz şurdaAçıkça dememiş ama en son ben takıldım canım
Bir şey dememiş ki yav şaka yani,kötü bir şey yok söylediğindeHastalık varmış işin içinde ondan hassas demek yanlış anlaşılma olmuştur teo
Canım üzülme ya alınacağı tutmuş,senin o konuda şaka yaptığını çoğu kişi zaten biliyor eğleniyoruz şurda
Bunu biraz erken gelip züpürge bacına niye söylemedinYufkadan yapıyolar onu biliyon mu
Bunu biraz erken gelip züpürge bacına niye söylemedin
Evet canım, bilemedimHastalık varmış işin içinde ondan hassas demek yanlış anlaşılma olmuştur teo
Boğaz işi benden sorulurKarnın burnunda mutfaktan çıkmıyosun ki bi denize gittim hemen börek
Bir şey dememiş ki yav şaka yani,kötü bir şey yok söylediğinde
Baktım şimdi,eğer öyleyse çok gereksiz bir alınganlık olmuş
Eskiden bizim takımda idi hassas yapılı birisi evetCanım üzülme ya alınacağı tutmuş,senin o konuda şaka yaptığını çoğu kişi zaten biliyor eğleniyoruz şurda
Yapıyım sabah
Oh kolayını buldun yaparsın tabi züpürge hamır açsınYapıyım sabah
Oh kolayını buldun yaparsın tabi züpürge hamır açsın
Sizin takımdan önce bizim topikteydi biliyorumEskiden bizim takımda idi hassas yapılı birisi evet
Ordan da mı kırgın ayrıldı ? Bizde öyle bi durum olmuştu sankiSizin takımdan önce bizim topikteydi biliyorum
Gideceğim vakit kazanmaya çalıştığım filan da yok ben yapmasam kim yapacak zatenKaçarı yok gidip şu yağları temizleyeyim
Daha gitmedin miGideceğim vakit kazanmaya çalıştığım filan da yok ben yapmasam kim yapacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?