- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Yine neye bakıyon
AynenBöyle herşey pıspırıl dimi
ay delmesin yaaaagirdim teom:) deldi geçtiinşallah sonuç güzel olur:) Allah razı olsun
Yürüyüşe çıkmadan iz bırakayım dedimYine neye bakıyon
Şampuanı tek geçerimYüzey temizleyici ve sirkeyle asla dalga olmuyor hemde cayır cayır güneşte sildim pirille dalga olabiliyordu köpürdüğü için çok minil döküyodum
Şampuanı tek geçerim
Kremsiz olacak şampuan,kremli dalga bırakabilir belkiOnu kullanıyodum ben önceden ama sirkesiz dalga yapma konusuna dikkat ettim mi hiç hatırlamıyorum. Duşkabin için karışım yapıyorum ya ondan döküyodum işte.
Şampunıda denim bi daha. Gündüz bişey yok akşama doğru güneş vurunca belli oluyo
Kremsiz olacak şampuan,kremli dalga bırakabilir belki
Akraba vs herkese dikkat et diyecekmiyim bi gün açık açıkHaberlere baktıkça çocuklarımızı bekleyen dünya ne diyorum
Ben ediyorum zaten uzaktayız bir araya gelince gözümü ayıramıyorum yalanı yok çok korkuyorumAkraba vs herkese dikkat et diyecekmiyim bi gün açık açık
Yalnız bırakmıyorum açıkcası pek kimseyleAkraba vs herkese dikkat et diyecekmiyim bi gün açık açık
Zaten en çok tanıdık bildik çevreden zarar geliyor.Ben ediyorum zaten uzaktayız bir araya gelince gözümü ayıramıyorum yalanı yok çok korkuyorum
ay delmesin yaaaa
Ben ediyorum zaten uzaktayız bir araya gelince gözümü ayıramıyorum yalanı yok çok korkuyorum
Öyle canım yabancıyla yalnız kalmıyorlar ki geneldeZaten en çok tanıdık bildik çevreden zarar geliyor.
Aile ,komşu ,akraba .
Allah esirgesinBende ediyorum onlar bilmeden yalnız kalmıyolar kimseyle.
Hem de bu sıcaktaÜtüye başlıyorum kahvemle birlikte 12 ye kadar kaç parça ütülencek bakalım onun heyecanındayım.
Şu hayatımda heyecan aksiyon bitmiyor şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?