Ne diyeyim rabbim sen görüyorsun ahhh diyemesinler acıdan etleri parçalansın inşallahGördüm okudumJES
Ne diyeyim rabbim sen görüyorsun ahhh diyemesinler acıdan etleri parçalansın inşallah
Rabbim kahru perişan etsin inşallahAnnem izliyo ne demek jes midem bulandı
Kolay gelsinSelam kızlar günaydin
Ben daha okuldayım eve geçince temizliğe ancak öğleden sonra başlarım.
Hedefim gardrop düzenleme
Herkese kolay gelsin
Dünyada bilmediğimiz ne kadar çok zulüm var,bunu düşünmek nefesimi kesiyorNe diyeyim rabbim sen görüyorsun ahhh diyemesinler acıdan etleri parçalansın inşallah
Böylelerini tıksınlar hapise ama yeter mi yetmez gece taksınlar bıçağı öyle içim soğur Allah cezalarını versinÇocuklardan biri 7 biri 9 yaşında yaanne ah anne o evlatlarının hakkı sana kalmasın etlerin kopsun yan cehennemlerde inşallah
Keşke keşke bu yavrular böyle namussuzların elinde kalmasa
ahhh yüreğim paramparça...Kızlar dün gece uyuyamadım yeminle
Bu Elmalı davası varmış okudum tansiyonum düştü
O annenin allah belasını versin inşallah
O çocukların mektubu çizdiği resim tansiyonum düştü ya gece uyku girmedi gözüme
Ben de öyle yapıyorum bi sade su kovaya koyuyorum önce tozunu alıyorum özellikle dış tarafın bi kova da sirke- yüzey temizleyicili su yapıyorum cam bezini iyice sıkıp siliyorum iz miz kalmıyor hiçYüzey temizleyici ve sirkeyle asla dalga olmuyor hemde cayır cayır güneşte sildim pirille dalga olabiliyordu köpürdüğü için çok minil döküyodum
Ben de öyle yapıyorum bi sade su kovaya koyuyorum önce tozunu alıyorum özellikle dış tarafın bi kova da sirke- yüzey temizleyicili su yapıyorum cam bezini iyice sıkıp siliyorum iz miz kalmıyor hiç
Şu ara cam silmiyorum yoklar ortalıktaToz almıyorum ya o suyla silip kuruluyorum.
O senin ortalayamayan guşlardan buraya da gelmiş tam camın yetişemediğim yerine yapmış
Ben de güldümOrtalamak yazdığımı okuyunca niye böyle güldüm kü ya
Salon camlarını sildim çogzelOff cam kafası yine bende
Salon camlarını sildim çogzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?