Ateşi düşmeyince baska bi doktora daha götürdüm salı günü serum taktı, iğne verdi şimdi 3 gündür iyi şükür çıkmadı bidaha ateşi. 2 tane daha iğnemiz kaldı keske basta bu doktora gitseydim 2 hafta ne çekti yavrum. Sagol sorduğun icin abla ❤❤Ayla- Senin kız nasıl oldu?
sagol bonus. bisey yediremiyorum ishal kusma var öksürük vardı o azaldı elhamdulillah. gece boyu ayaktaydık şimdilik iyi gibi kahvaltı yapti azcik bidaha çikarmaz insallahGeçmiş olsun gözümden kaçmış akşam daha iyidir inş
İnşallah toparlandı biraz demek ki kahvaltı yaptısagol bonus. bisey yediremiyorum ishal kusma var öksürük vardı o azaldı elhamdulillah. gece boyu ayaktaydık şimdilik iyi gibi kahvaltı yapti azcik bidaha çikarmaz insallah
Pazartesi canım. Ama evde yaptığımda negatif çıktı. Eşim iş yerinde düştü ayağı alçıda. Bugünümüze hamd olsunC Capanin Gururu Teyom tahlil ne zaman? İyimisin ❤
Pazartesi canım. Ama evde yaptığımda negatif çıktı. Eşim iş yerinde düştü ayağı alçıda. Bugünümüze hamd olsun
Ayak parmakları kırılmış canım, ama iyi şükür. Test de dayanamadımNiye erkenden yapıyosun teyo dur bakalım var daha eşine çok geçmiş olsun kırıksa zor
Ayak parmakları kırılmış canım, ama iyi şükür. Test de dayanamadımumudum kalmadı tabi nasip artık
Rabbim sabır versin canım.Ben daha bi iş yapmadım son gün diye kızı okula götürdüm pazartesi karne alıcakmış.
Dönerken annemin evine ni uğradım çiçekleri sularım diye.
1 saat oldu oturuyorum hala gözlerim ağrıdı ağlamaktan.
Kalkıp bi balkonu falan süpürürüm inş
Rabbim sabır versin canım.
Ben de aynı durumdayım dün ne kadar enerjiksem bugün o kadar yorgunum hiçbir şey yapasım yokTunaydin kızlar
Kahvaltı dışında birsey yapmadım henüz
Şimdi kalkıp baslicam.
Aklım hadi kalk diyor
Bedenim de çok yorgunsun bugün uzan diyo
Üstümde bugün bi ağırlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?