Etiket yapmasam,yazmasam kimsenin yazdığı yok ilginç.Yeni kararlar yeni yeni yepisyeniUlan nerde bu millet hepiiiz mi karne aldınız
Oğlan aşı oldu koala gibi yapıştı üstüme çok huysuz ben iptalim bugünUlan nerde bu millet hepiiiz mi karne aldınız
Canım çekti bak yarın kardeşime yaptırayım o güzel yapıyor-Soğuk kahve mi içsek
+İyi fikir hakettin,yoruldun
-Ah canııım çok tatlısın
Travazol krem kullan canım geçmiyorsa iyi geliyor.Bi de oğlan isilik olmuş bezin değdiği yer sırt kısmı fena ona canım sıkılıyor geçmiyor bi türlü yıkıyorum vez takmıyorum uyku dışı geçmedi 2 gündür
İzne ayrıldım canım okula gitmiyorum artık pazardan yaprak almıştım onları sardımU UcanSupurge hocam sende karne verdin herhal
Sen napıyorsunİzne ayrıldım canım okula gitmiyorum artık pazardan yaprak almıştım onları sardım
Anca girdim bonus monus. Şükür ki eve varabildim. allah korktuklarımızdan uzak tutsun. 2-3 aya ayrıntılı da görünmeye giderim allahın izniyle. İnşallah kötü bişey olmazJES Dr dan gelince yazarsın dimi?
Kim kızdırdı lan başganımıEtiket yapmasam,yazmasam kimsenin yazdığı yok ilginç.Yeni kararlar yeni yeni yepisyeni
Aman Allahım ne kadan da mutlu bir temizlik neferi darısı başımaSelam kızlar
Artık oturabilir ,uyuyabilirim
Peki neler yaptım ?
Okula gittim, karneleri dağıttim, gelirken markete uğradım, kahvaltı hazırladım, kaldırdım, topladım.
Yedek odanın camını bir cephe duvarını sildim.Perdelerini yıkadım,astım.Odayi düzenledim.Yerleri süpürdum.El bezi ile sildim.Fazla eşyaları attım.
Camasir yıkadım, kurutucuya attim.
Butun evi komple süpürdum.Mutfaga yolluk serdim.Balkonu topladım.Koridorun yıllıklarıni değiştim.
2 kapı sildim , kapı arkası askılarıni sildim,banyoyu WC yı yıkadım.
Kuruyan koltuğa örtü serip yastıklarını yerleştirdim.
Bos yatağı balkona koydum havalansin diye.Ortusunu çıkardım.
Koridor yollugunu cirptim.
Cocuk odasının camını penceresini sildim .Kapı arkasını boşalttım.
Copleri gönderdim ,mutfak ve banyo çöpünü çamaşır suyuyla yıkadım .
Buzdolabinin içini dışını sildim.Bazi çekmeceleri çıkarıp yıkadım.Ustundeki ivir zıvır süsleri attım.Dolabin yüzü gözü açıldı .Mis gibi oldu.
Mutfak alt dolaplarını yağ sökücü ile sildim.Camasir makinesi kapağını sildim.
Mutfak balkon ağzı çöp arkasi gibi yerleri elle iyice sildim.
Yataklari topladım.
Dus aldım.
Doktor da onu söyledi az önce sürdüm yatmadan inşallah geçerTravazol krem kullan canım geçmiyorsa iyi geliyor.
Aynı sıkıntı bizde de var canım hametan bide pudray la çözdük bı dene istersen geçmiş olsunBi de oğlan isilik olmuş bezin değdiği yer sırt kısmı fena ona canım sıkılıyor geçmiyor bi türlü yıkıyorum vez takmıyorum uyku dışı geçmedi 2 gündür
Travazol a başladım canım geçmezse onu da denerim. Bugün hiç bez takmadım nerdeyse şimdi uyurken taktım. Lastik yerine küçük bir mendil koydum ter için inşallah faydası olurAynı sıkıntı bizde de var canım hametan bide pudray la çözdük bı dene istersen geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?