Sen böyle konuşunca elinde tesbihle falan hayal ediyorum:)Nabiyonuz totosunu kestiklerim
Hadi kalk ben bugün maratondayım.Çocukları eşim götürdü gezdirmeye.Çılgınlar gibi iş yapmak istiyorumSelam kızlar ne yapıyorsunuz ? Herkes işini bitirdi sohbete geldi herhalde ,iyiki burası var ya canım sıkıldığında kendimi yalnız hissettiğim de uğradığım yer biri bura biri Instagram (tabi orda sohbet imkanı olmuyor)
Kızımın okul tercihini yapmaya okuluna gittim küçükleri dayımlara bırakıp saat 7 'ye kadar iş yapmam lazım ,maraton yapan yapacak olan var mı?Hiç yapasım yok ama yaparsam devamı gelir inşallah
Yok öyle elden geçmesi gereken yerleri yapıyorum.Ramazan öncesi yapmıştım genel temizlik.Perde belki yıkarım yani üç ay olmadı çünküBayram temizliğine mi başladın?Benim de başlamam lazım hem de hemen !
Sana bakmaya gelmiştim bende çıtır tavuğumpart 2..
sadece abimin odasini toplayip yemek yaptim. aslında topluydu ama dipler hic öyle değilmis pis insan tüm günümü aldı
ben aşı oldum böğün kaptanım, kolum tutmayor iş yapayımHadi kalk ben bugün maratondayım.Çocukları eşim götürdü gezdirmeye.Çılgınlar gibi iş yapmak istiyorum
Yok öyle elden geçmesi gereken yerleri yapıyorum.Ramazan öncesi yapmıştım genel temizlik.Perde belki yıkarım yani üç ay olmadı çünkü
Yoksa kesin yapardın dimi hamarat çekirgemben aşı oldum böğün kaptanım, kolum tutmayor iş yapayım
Çok manidar kaptanımYoksa kesin yapardın dimi hamarat çekirgem
Şifa olsun aşın
Bak şimdi sana tam mesaj yazarken ne çalıyor
Ne yemişler tam olarakkızartma yapıcaktım akşama telefon geldi, dogramıştım malzemeleri ben gelene kadar bebeler yarıya indirmisler ciğ sebzeleri
ye desem yemezler
Oh ne güzel olurNego yorulmuşsundur çay demlim sana
ben bilirdim zaten yapacağınıNegom çiçağam sen iş yapasım yok yazalı ne vakit oldu ben sayamadan fır fır dönmeye başladın evin içinde
Bonus bir iş yaptım ki aklın şaşarNegom çiçağam sen iş yapasım yok yazalı ne vakit oldu ben sayamadan fır fır dönmeye başladın evin içinde
Hani bana hani banaNego yorulmuşsundur çay demlim sana
Bonus bir iş yaptım ki aklın şaşar
Yazmıycam nazar deeeeeğeyooor
Çocuklar babayla Allahım bu nasıl kıyak bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?