Ben onu dün yazmıştım yalnızBende tam tersini yazıyorum ve hep tersi oluyor bundan sonra yapasım yok yazim inş
Kaptanım pazara uğrayıp kendim kadar bir karpuz aldım, arabayı evin orda bıraktığım için elle taşıdım, pestilim çıktı resmen, 1 aylık işe bedelBen onu dün yazmıştım yalnız
Ben onu dün yazmıştım yalnız
Ne yapcaz bana tarif verinkadınlar akşama make a mask?
karbonat yapıcam limonlaNe yapcaz bana tarif verin
Lekelere iyi gelir mikarbonat yapıcam limonla
sivilce ve kırmızılık icin iyi geliyor canımLekelere iyi gelir mi
Baktım internetten şimdi yoğurt karbonat limon maskesi var onu yapayım ben de ne zaman yapcazsivilce ve kırmızılık icin iyi geliyor canım
Ben de ramazan öncesi yapmıştım ama ev çok battı koltuklar halılar camlar ,benim iki minik çok güzel ev haklıyor camlara kadar el izi:)Hadi kalk ben bugün maratondayım.Çocukları eşim götürdü gezdirmeye.Çılgınlar gibi iş yapmak istiyorum
Yok öyle elden geçmesi gereken yerleri yapıyorum.Ramazan öncesi yapmıştım genel temizlik.Perde belki yıkarım yani üç ay olmadı çünkü
yatmadan yapalımBaktım internetten şimdi yoğurt karbonat limon maskesi var onu yapayım ben de ne zaman yapcaz
Ayy ben de bi kil maskesi yapsam cok iyi olurdu. Ama o kadar halim yok kiyatmadan yapalımbi kahve icelim önce
Uuvv yeaah bunu yeni gördümkadınlar akşama make a mask?
Baktım internetten şimdi yoğurt karbonat limon maskesi var onu yapayım ben de ne zaman yapcaz
Sen o yüzden öylesinsivilce ve kırmızılık icin iyi geliyor canım
Tamamyatmadan yapalımbi kahve icelim önce
seytan o bildirimi yapan karşimAllahim yarabbim ben de niye kimse yazmiyo diyorum bana bildirim gelmiyomus.
Kendi kendime demekki kimsenin is yapasi yok bosver sen de yapma dedim vazgecirdim kendimi bir de goruyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?