Günaydın gelin hanımGünaydınnn
Allah razi olsun karşim akşam söylerim
Teşekkür ederim canımm şımardım birazSen hep hamaratsın zaten çekirge
Evet evde cocuk olmayınca çok rahat iş yapılıyor gercektenUzun zamandır böyle rahat yapamıyordum
E tabi canım onca iş yapmışsın Bugün yorma kendini bari Bugün pazardan vişne alayım biraz daha hem meyve suyu yapar içeriz hem dondurucuya koyarım meyve suyu ve lohusa şerbeti de yaparımAzcık kas ağrılarım var o da normal
Oh afiyet olsun.Benim çocuklar çok seviyor vişne kompostosu.E tabi canım onca iş yapmışsın Bugün yorma kendini bari Bugün pazardan vişne alayım biraz daha hem meyve suyu yapar içeriz hem dondurucuya koyarım meyve suyu ve lohusa şerbeti de yaparım
E tabi canım onca iş yapmışsın Bugün yorma kendini bari Bugün pazardan vişne alayım biraz daha hem meyve suyu yapar içeriz hem dondurucuya koyarım meyve suyu ve lohusa şerbeti de yaparım
Üf ben de ya 7de hortluyorum akşam da koltukta uyuyakalıyorumOh afiyet olsun.Benim çocuklar çok seviyor vişne kompostosu.
Uykum var kitap okurken uyuklamak istiyorum
Kız 5 liradan 2 kilo aldım geçen hafta ondan önce de 3 kilo kadar annem bahçeden toplayıp göndermişti yine 4-5 liradan bulursam 5 kilo kadar daha atmayı düşünüyorum dondurucuyaFişne 17-20 tele burda şu an pazar ve başka marketler farkediyo orda ne kadar?
Kız 5 liradan 2 kilo aldım geçen hafta ondan önce de 3 kilo kadar annem bahçeden toplayıp göndermişti yine 4-5 liradan bulursam 5 kilo kadar daha atmayı düşünüyorum dondurucuya
Yaprak hiç gelmiyor buraya kaç senedir Erzurum’dayım geçen pazarcı abiye sordum hava sıcak gelip satılana kadar yaprak çürüyor dediYaprak 27 liraydı valla özellikle güzel diye yeşillik almaya giriyorım bi yer var herşeyi pahalı satıyor
Aman Allahım 3 kilo alırım ben o fiyata15.50 burda da vişne bekleyim demistim bende
Yaprak hiç gelmiyor buraya kaç senedir Erzurum’dayım geçen pazarcı abiye sordum hava sıcak gelip satılana kadar yaprak çürüyor dedi
Kayınvalidem yapmış bana 5 kiloluk bidona da daha İzmir’den gelmedi geçen ben de salamura aldım pazardan sardım ne zamandır yemiyordukBende salamura alıyorum 5 kiloluk bidonda sap çöp yok mis gibi sarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?