- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Çok teşekkür ederim canım benim çocuklar hasta oldu. EttirmemMevzu ne bilmiyorum ama çok geçmiş olsun yokluğunu bu süreçte bile hissettirmedin ya helall be
gcmis olsun canım. nasil toparlandı mı biraz?Çok teşekkür ederim canım benim çocuklar hasta oldu. Ettirmem
Yani diyorsun ki ilk onlara söv
Benim ev 1 aydır halısız hiç bekleme halı yazın gereksiz inanvalla halı gercekten mahvetti eve gidince tüm halıları toplayıp kaldiricam görmek istemiyorum
İştah sıfır canım yediremiyorum hiç bişey boş mideyle hâlâ çıkarıyorgcmis olsun canım. nasil toparlandı mı biraz?
ayy bisey diyemedim şimdi bir korku girdiYani diyorsun ki ilk onlara söv
Az kafalar dinliyordur gelir yineC Capanin Gururu Teyom nerde? göremedim sanki
vallahi ya. simdi yikadiklarimi sermedim bos her yer. süpürüp silince mis oluyoBenim ev 1 aydır halısız hiç bekleme halı yazın gereksiz inan
Korkma la dümdüz gidecek halim yok ya ulu ortaayy bisey diyemedim şimdi bir korku girdi
Bak bende bekliyorum bayram ağzı yoğun olur diye. Bayramdan sonra vereceğim gelecek tertemiz hiç açmam Ekim ayında sererim.vallahi ya. simdi yikadiklarimi sermedim bos her yer. süpürüp silince mis oluyo
Terket burayıBen geldim ama gitcem çok uykum geldi
he ondan çat diye sövebilme kapasiten varKorkma la dümdüz gidecek halim yok ya ulu ortaama çok da güvenme bana ahhahahahha
Masadan eksildi biri dahaHiç ikiletemicem çok fena bastırdı iyi geceler
Terket burayı
ay diyalog çok iyiHiç ikiletemicem çok fena bastırdı iyi geceler
Ulu orta ne zaman sövdüm ülenhe ondan çat diye sövebilme kapasiten var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?