- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
3 çocuk anası olunca hızlandım
İki bardak çay içtim burası bile sıcak terledim yahuYemin ederim sıcaktan pistim ya
Hoş geldin Sefa geldin ben de yeni geldim millet dağılmış sanırsamİyi akşamlar ben de geldim
Sen de hoşgeldin şamatayı kaçırdıkHoş geldin Sefa geldin ben de yeni geldim millet dağılmış sanırsam
kaplumbağa hızıyla bonuskk birinci noteri naptın iş güç yaptın mı?
Daha ne olsun be ben senden önce gittim anca makineye çamaşır atıp 4 parça ütü yaptım bide kendimi iş yapmış sanıyorum mutfak toplayacam gözümde büyüyor mutfak cehennem gibikaplumbağa hızıyla bonus
mutfağı topladım temizledim. oğlanın oyuncaklarını yıkadım. lavoboyu ovdum. evi topladım. ayakkabılıgi düzenledim
çamaşır katladim:)
öyle göze gelecek bişey yok maalesef
Sen naptın bonusçum mutfağın toplu mu hadi beraber toplayalım tek başıma girmeye korkuyorum çok sıcakkk birinci noteri naptın iş güç yaptın mı?
Daha ne olsun be ben senden önce gittim anca makineye çamaşır atıp 4 parça ütü yaptım bide kendimi iş yapmış sanıyorum mutfak toplayacam gözümde büyüyor mutfak cehennem gibi
Haa öyle desene bende kendime söyleniyom amma yavaşsın şamdan senden kısa sürede dünyayı yapmış diyom dur ben adamı karşı markete gönderip 2 cornet aldırayım da kendimi ödüllendireyimbu benim işten geldikten sonra Total yaptığım
akşamki değil
Haa öyle desene bende kendime söyleniyom amma yavaşsın şamdan senden kısa sürede dünyayı yapmış diyom dur ben adamı karşı markete gönderip 2 cornet aldırayım da kendimi ödüllendireyim
İyi gecelerGünaydın dın dın dın dınnnnnnn
Eki Görüntüle 2887669
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@tuce_tuce
sudem34
@Natsume
Kahve içtim soda içtim ama hiçbiri kesmedi bide dondurma deneyim dedimsıcakta beni dondurma kesmiyo nadallimonlu soda tercihim
ben sana dedim ben kendimi yormuyom
çok bile altıda geldim eve
Ben dondurma yicem kahveyi içtim
Kahve içeeeeennn
Hemen seni ilgilendirmeyen kısmı örnek al tabi uyanıııkkkBi kere eşime kitlediğimi bilmem negom
Kola içtim az önce buzz gibi
Kahve içeeeeennn
Ben onları atarim genelde ama artık atmayayım o zaman hele şu vida ıvır zivir falan onlara sinir oluyorumÇok işe yarıyor,ayakkabı kutularını atmam organizer yaparım misal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?