O çok şekerli geliyor içince daha çok içim yanıyor zaten içemiyomKola içtim az önce buzz gibi
İşte örnek temizlik neferiSelamlar
KaptanımNego tatildeyiz falan demiyoruz çalışıyoruz Odamızı misler gibi topluyoruz her yemekte masamızı dezenfekte ediyoruz sonra bütün gün danalar gibi yatıyoruz
Ben hep kitlerimHemen seni ilgilendirmeyen kısmı örnek al tabi uyanıııkkk
Eve yeni girdim duşumu aldım çocukları yatırdım,kahvemi yaptım oturdum.ben geldim
agsam maratonu teklif ediyorum.
dokuzdan ona kadar.
var mı gelen gizlar
Ben de bir 7 senedir falan içmiyordum bu sene tekrar içmeye başladım ilk andaki o serinlik iyi geliyorO çok şekerli geliyor içince daha çok içim yanıyor zaten içemiyom
Ve Sivas da yaşamadığın için üzülüyorsun dimiYemin ederim her gün adanada yaşamadığım için rabbime sukrediyorum
Seni ayakta alkışlıyorumBen hep kitlerimsofra kurarken bile Ben tabak getirsem ona tencere getirtirim
Hergün dizlerimi dövüyorum hatta karşıya lö bönüüüs a kadar ses gidiyorVe Sivas da yaşamadığın için üzülüyorsun dimi
Hergün dizlerimi dövüyorum hatta karşıya lö bönüüüs a kadar ses gidiyor
Bozmasana laAtma ziya ben duymirim
Dertli gönüllere giren işte benim Nego MürenNe içim diye düşünürkene ilaç gibi geldin
Başka şehirlerde gibiyiz aramızda dağlar denizler yaban ellerBozmasana la
Ne yedin ne içtin ordaDertli gönüllere giren işte benim Nego Müren
Geç dalganı geç.Şimdi burada olsan balkona çıksan nego bir hırka ver kız dondum derdin oysakiHergün dizlerimi dövüyorum hatta karşıya lö bönüüüs a kadar ses gidiyor
Kızım deli gibi seviyorsun beni işte itiraf et de kaldıralım engelleriBaşka şehirlerde gibiyiz aramızda dağlar denizler yaban eller
Deme öyle deme işteGeç dalganı geç.Şimdi burada olsan balkona çıksan nego bir hırka ver kız dondum derdin oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?