sultanım sen orda başgan yardımcısısın nere gidiyorsunseninkinden de gitmeyecem
yok yav kocayi yeni yolladim. cay deyip duruyor caydan sonra bayram temizligine baslayalim dedim ben kıza yemek yedirirken kacti zalımAktif Lora gardaşım gittin mi işlere? Bensiz çarşaflarını sermeye gelme ağzımızın tadı kaçmasın
Aa hatırladım açsaydı geçmiş olsun diyecektim konusu bu dimi. Aman arada oluyor öyle minik şeyler ben takmıyorumyok yaa iyiyse iyi gidiyor ama arada tartışmalar oluyor. Çok büyütmeden halledersiniz olur biter.
benimki kocama beni ispiklemiş belki de üzüldü. Ben annemden dolayı baya insanlardan uzaklaştım o da annemin durumunu bilmiyordu bunu kendine yormuş. Çok şükür düzeldi
he ya birleştirelim, beklediğimiz hataGüçlerimizi birleştirebilsek dimi teom benim de aklıma sık sık geliyor
İkindi namaza geliyoryok yav kocayi yeni yolladim. cay deyip duruyor caydan sonra bayram temizligine baslayalim dedim ben kıza yemek yedirirken kacti zalımsimdi baslicam 14.00 de
He aynen öyle. Napim oluyor arada. nazarlık olsun onlar daAa hatırladım açsaydı geçmiş olsun diyecektim konusu bu dimi. Aman arada oluyor öyle minik şeyler ben takmıyorum
ayyy çok onure oldum yaaaasultanım sen orda başgan yardımcısısın nere gidiyorsun
yok yav kocayi yeni yolladim. cay deyip duruyor caydan sonra bayram temizligine baslayalim dedim ben kıza yemek yedirirken kacti zalımsimdi baslicam 14.00 de
Sene noldu iştahlandın hadiğer yaptıklarını değil de poğaçayı okudumçayım da var olsa yerdim
İkindi namaza geliyor
kız sabahtan aç geziyorum o yüzden, yürüyüşe başladım tekrar beklerimSene noldu iştahlandın ha
şu an gaza geldim acayip hem de kacmadan biseyler yapiyimGel işleri yapalım akşama buralara çeyizlik çarşaf pike falan sereriz
şu an gaza geldim acayip hem de kacmadan biseyler yapiyim
yarim saat dolandim.Sayfada bi sen bi ben hacı herkes alelade şeyler seriyor
Aha 2 oldu bak galk hadi ben mutfağı topladım şimdi şişeleri yıkacağım dolap kapaklarını sileceğim ocak falan
İnşallah canım rahatladı şimdi birazBende yaptırmadım pişman oldum sonradan. İnş rota değildir. Durumu iyice kötü olmadan doktora mı götürseniz
Galiba aylıkken yapılıyor canımÇok çok geçmiş olsunrotanin belirli bir süresi var mı acaba, belki yapılıyordur belli bir aydan sonra da
Öyle canım bu halde bile ödün verirsem daha da iflah olmaz benimki nasıl olsa her türlü katlanıyorum diye biner durur sırtımaÖncelik aile olmalı evet ama kendi çekirdek ailesi. aşiret gibi toplanmış bir yerde karnu burnunda kadın ne kadar rahat edebilir ki. Bazen düşüncesizlikleri tutuyor erkelerin. hedefe odaklı düşünüyorlar düz mantıkla. 1 ay idare etsen ne var ki mantığında oluyor.
Sen rahat edemezsen kalma o kadar. Eziyet olur sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?