Ben susmayı tercih ettimEe üstad de bana ben napiimm
Susayım da ocak silindi artık yaptık bi hataBen susmayı tercih ettim
Evi süpürdüm
Balkonu yıkadım
Balkon kapısını ve balkonun camlı yerlerini sildim
2 makine çamaşır yıkandı astım
1 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
4 5 parça ütü yaptım
1 tencere patlattım
Ocağı sildim
Oğluma öğle yemeğini yedirdim uyutuyorum
Yerleri sileceğim
Tatlı yapacağım
Lavaboları ovacağım
Sıcakta kahve biraz yakıcı bi teklif milkşeyk içelim annecim dersinSusayım da ocak silindi artık yaptık bi hata
Beni sahile kahve içmeye götürecekmiş neden acabaBen artık paranoyak bi gelinim tişikirlir calcim
Ne biriktirmemesi birikti de böyle parça parça yapıyorum hepsi birden çok geliyorOh ne güzel biriktirmeden yapıyosun sende gölge ütüyü.
Maksus devrik yazıyorum ki sen düzeltmeye çabalarken zihnine faydalı olsun diye
Ne biriktirmemesi birikti de böyle parça parça yapıyorum hepsi birden çok geliyor
Eridi eridi ama ben de eridim. Sağol zihin jimnastiği de yaptırdığım içinBaya eritmişsindir artık parça parça pehhhh bende neler sandım
Eridi eridi ama ben de eridim. Sağol zihin jimnastiği de yaptırdığım için
Kahve her daim canımızdırSıcakta kahve biraz yakıcı bi teklif milkşeyk içelim annecim dersin
Kahve her daim canımızdır
Tansiyonu yükseldi yattı şimdi
Şimdi yaptım canım içti 17 olmuşSıcakta normal limonlu su içse iyi gelir belki levaiz
gitmem ki gitmem kiiiGit burdan desem gaptana ayıp. neyse kitap topiğinden sevgilerimi iletirim sana
Seni konuşturup ondan sonra kocana ispikleyecek tşk.Susayım da ocak silindi artık yaptık bi hata
Beni sahile kahve içmeye götürecekmiş neden acabaBen artık paranoyak bi gelinim tişikirlir calcim
topik benim değil iştegitmem ki gitmem kiii
Yaa dema öle kadın kötü enerjimden hastalandıSeni konuşturup ondan sonra kocana ispikleyecek tşk.
diğer yaptıklarını değil de poğaçayı okudumSaat 9 da oğlanı camiye götürdüm geldim
Evden ortancayı aldım 10da onu okula götürdüm geldim
Poğaça hamuru yoğurdum
11 45 te büyüğü camiden aldım
Poğaçaları pişiriyorum
14 te ortancayı almaya gidecem
Tüm günüm yollarda geçiyor
seninkinden de gitmeyecemtopik benim değil işte
yok yaa iyiyse iyi gidiyor ama arada tartışmalar oluyor. Çok büyütmeden halledersiniz olur biter.Yaa dema öle kadın kötü enerjimden hastalandı
Güçlerimizi birleştirebilsek dimi teom benim de aklıma sık sık geliyordiğer yaptıklarını değil de poğaçayı okudumçayım da var olsa yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?