- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Soğuk çayla ne mis gitti ekmek arası peynirYulafla yoğurt yiyecek halimiz yok
ne yedigini görmeyince vicdan mı rahatlatıyonSoğuk çayla ne mis gitti ekmek arası peynirböcek giriyor diye ışığı tv yi kapadım o ara gömdüm
Yok kızne yedigini görmeyince vicdan mı rahatlatıyon
Soğuk çayıda kendim yapıyorumSoğuk çayla ne mis gitti ekmek arası peynirböcek giriyor diye ışığı tv yi kapadım o ara gömdüm
Ablamda yapıyor ama tutmuyor ayıp olmasın diye çık gizil ilmiş şiştim bişki içimim diyorumSoğuk çayıda kendim yapıyorum
Ablamda yapıyor ama tutmuyor ayıp olmasın diye çık gizil ilmiş şiştim bişki içimim diyorum
Fırfırını gömdüğüm ablam büyük olanSen hayırdır ikidir ablanı gömüyon önce fırfır sonra soğuk çıy
Şekeri az oluyodur bergamotsuz yapıyodur en fazla nolabilir ki yani
Bergamottur o işte benceFırfırını gömdüğüm ablam büyük olan
Çayını gömdüğüm ablam ortancabende abla 2 tane ama en küçük kardeşim ya biraz da dalga geçiyorum
Yaaa çayı nasıl yapıyor bilmiyorum da yutupta görmüş bilmem ne ağacının yağı atılırsa aynı hazır soğuk çay gibi olurmuş. Onu alacaktı dedim saçmalama boşuna masraf olmuyor işte zorlama
Ablam mısın yoksa
Sene noldu böğünKaçma Allahın emriyle git.
İyi gecelerBen kaçayım hepinize iyi geceler ❤
Denicem bunu iyi gecelerM Musluk Suyu benm çayım zaten yoğun bergamotlu sabah içilince kalan demi sıcak süzüyorum içine şeker katıyorum.
Üstünü suyla tamamlıyorum limon sıkıyorum kabuklarınıda içine atıyorum o kadar. Varsa taze nane olur
kime yav? kendine mi dedinSene noldu böğün
Ayyy ne güseelll jes le atışmakta güzel olur vallaAkşam bahçe görseli buluyodum ki şunu gördüm dedim ne güzel kızlarla otursak böyle bi yerde derkenJES Ve N nnnadal ın o buzlu havuz gibi görünen yerde kavgalaşma sesleri gelir gibi oldu kulağıma
Eki Görüntüle 2890051
Bence sen beni görsen kıyamazsın bebeyimBen varya nadalın topuğuna sıkarım o buz dolu havuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?