Teoşsu çok beğendiysen sana desin
Nerenden istersinArkadaşlar biri beni bıçaklasın hayrına
Nerenden istersinArkadaşlar biri beni bıçaklasın hayrına
Sen de daha güzel durmuş Jesim. Ama sen istersen bana da desin. Sonuçta erimekte olan birinin son isteğini geri çevirmek olmazTeoşsu çok beğendiysen sana desin
Valla dünden sonra dayanamadım Migros’tan sanal marketten aldım orta halli birşey bugün gelecek eve. İnşallah düzgün çıkar yaJES vantilatör arayışını okudum,bime geliyor zabaaanan dikil kapısına
Biz 12-13 yıl önce bimden almıştık
Negoşsu sana desin mademNesi var güzel bence Jesica
Kızım zaten feci sıcak sen böyle deyince birde psikolojik savunmamı da zayıflattın harbi keseceğim artık kurtuluşun yokSen de daha güzel durmuş Jesim. Ama sen istersen bana da desin. Sonuçta erimekte olan birinin son isteğini geri çevirmek olmaz
3.sayfa haberi :Teoyu kesmeye çalışan vatandaş kesene kadar eridiKızım zaten feci sıcak sen böyle deyince birde psikolojik savunmamı da zayıflattın harbi keseceğim artık kurtuluşun yok
Çıkar çıkar hayırlı olsunValla dünden sonra dayanamadım Migros’tan sanal marketten aldım orta halli birşey bugün gelecek eve. İnşallah düzgün çıkar ya
GBT işine bir yoğunlaş başganım sen, öyle bodoslama olmasın artık
Daha önce bulundukları ortamlarda ortalık karıştıranları insanlık namına kabul etmiycm artıkGBT işine bir yoğunlaş başganım sen, öyle bodoslama olmasın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?